Devojke iz unutrasnjosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BRAVO LEXA
e ljudi bre dosta mi je pljuvanja po Beogradjanima
luciferko imas dosta jadan i pacenicki stav
i ja sam milion puta prisustvovala njihovim ogovaranjima Beogradjana(zanimljivo to rade samo oni koji dodju ovde-valjda su do daske zavidni i iskompleksirani)
da ne treba mozda da se stidim sto sam iz Beograda
ne potcenjujem nikog i nemam nista protiv ljudi iz unutrasnjosti ali isto kao sto oni ne daju da se pljuje njihov Nis,Cacak,Kragujevac,Uljma tako ja ne dam da se pljuje Beograd
uostalom ako im se ovde nesto ne svidja nek se vrate odakle su dosli
i ne podnosim generalizacije i smradova i divnih ljudi i ma i u Beogradu i u Kraljevu i u Rimu
To ti isto kao da ti dodje gost u kucu i pocne da pljuje po tebi i tvojoj porodici
Je l to normalno?????????????

i jos nesto
drugarica mi se skoro porodila i kad sam joj bila u poseti sa njom je u sobi bila zena iz unutrasnjosti na odrzavanju trudnoce (7 meseci lezi u toj sobi preko veze iako i njenom gradu postoji i ginekolog i porodiliste) i u jednom trenutku mazi se po stomaku i obraca se istom sa recima "bices ti mamin BEOGRADJANIN" ееееееееееејјјјјјј bbrrreee PA TO JE BOLESNO

e isti ste i jedni i drugi mogu reci!!!
umesto da ignorisete luciferkovu glupu temu lexa je odmah upala u zamku i pocela sa svoje strane da pljuje nebeogradjane,onda je ova kakosezove xyz podrzava
ma i zasluzili ste jedni druge :p

Lexa:
Pa važno je, Veco, kad neko priča o lažnom snobizmu i kulturi, neka bar sam bude, ono - ekstra kulturan, načitan i pismen...
I ne bilo važno, ali pogledaj njegov prvi post ovde, da ne kažem temu...

Pa vidis Lexa , nisi dobro citala. Ja ko sto rekoh svestan sam i svojih mana i svojih vrlina. Vrline odrzavam a na manama radim da bi ih ispravio. Na zalost u Beogradu bi ljudi ko sto sam ja mogli da stanu pod jednu krusku. Ja ne glumatam laznog Japija (i ako moj otac ima pare), ne poziram u kaficu i ne izigravam nekakvu facu. A otprilike bi mi se svaka devojka prostrla ko prostirka da to pozelim. Dovoljno je da pokazem novcanik i kazem 2-3 reci i gotovo. I najvise mi u Beogradu smeta kad izadjem da gledam gomilu , tipova, koji se sijaju ko bozicne jelke u kosuljicama kako nesto sede naslonjeni na sank i izigravaju nesto, ili nesto poziraju, i gomilu nekih stvorova sa kilom sminke kako glumataju neke nedostizne ribe, sa pokrivljenim ustima (to sam primetio vecina devojaka u Beogradu im pokrivljena usta zato sto stalno dizu nos na gore, malo se zagledajte, i anatomski su se izdeformisale). I tako. Vecina momaka nesto glumata , lazne japije i slicno, i prebiraju se da li ce da pridju ili ne, jer "sta ako se provali da imaju samo 500 dinara u dzepu" , i tako cekaju celu noc da mozda udje neka normalna devojka koja ne lici na sponzorusu. Devojke sede u svojim uglovima i izigravaju nekakve ribe, neku nedostiznost i ne znam ja sta. Dao se nada da ce neko da im pridje, ondaj drugi se nada da ce da im pridje neko pun para i sa dobrim kolima.

Znas kad neko glumi ono sto nije on ima ozbiljan psihijatrijski problem. Arogancija, dignut nos i uobrazenost, a posebno bezobrazluk prema drugima su takodje psihijatrijski problemi i takodje psiholoski. Da ti navedem primer. Imam drugaricu sada je sa 23 godine vec na magistarskim studijima, doduse u inostranstvu je vec vise od 10 godina. Od takve devojke nikad ne mozes da ocekujes bezobrazluk, aroganciju, nevaspitanje, da na bilo koji nacin nekoga spusta ili ponizava, posto je kao osoba zadovoljna sobom i iznad svih je i nema potrebe da bilo koga spusta. Osobe koje su nesrecne, nezadovoljne sobom, imaju potrebu da nekoga spuste, da ga povrede da bi se na trenutak osetile velikim i mocnim. Da na trenutak one budu nesto. Takve osobe imaju potrebu za glumatanjem (stvaranje lazne predstave o sebi) i arogancijom. Zato sto po svaku cenu pokusavaju da prikriju svoje pravo ja posto nikako njime nisu zadovoljne.

Mozda si ti u pravu...Posto su zbog naduvenih Beogradjanki nas nenaduvene Beogradjanke takodje ignorisali nije vredelo da se pravdam i ubedjujem nekog da sam prirodna i jednostavna...nedavno sam gotovo "usvojila" jednog iz okoline Bgd. Htela da ga napravim gospodinom dzentlmenom da ga naucim nekim manirima...Ma dzabe gubljenja vremena...Kaze ti si iz Begisa i ti nikad ne bi naucila da hranis moje kokoske i da ores njivu sa mnom...A nije znao niti je umeo da shvati da i Beogradjanke znaju da vole samo im treba umeti prici...

Luciferko:
Da izostavimo pricu o musko zenskim odnosima. Reci cu vam nesto.

Na predavanjima i vezbama su uvek u prvim redovima, uvek se prve javljaju da odgovaraju. Uvek su naj aktivnije. Beogradjanke sa njima ne mogu da se mere. Nemaju komplekse, trude se i rade, ne izigravaju ribe, ne dizu nos. Sa njima mozete da pricate. Na pozdrav umeju da otpozdrave pristojno , umeju da se jave, da kazu zdravo, da se pozdrave. Radne su, vredne su. Po svim kvalitetima su daleko izpred Beogradjanki, koje u 99% slucajeva zauzivamu na predavanjima zadnje redove, posto im je ispod casti jer ipak su one nekakve ribe iz glavnog grada, po radnim navikama ih ne bi poredio. Po pitanju medjuljutskih odnosa da ih poredim bio bi gresan pred bogom to je ne uporedivo. Beogradjanke su nadmene i naduvane, na vase zdravo ili cao obicno odgovore u fazonu "ajde teraj se". Devojke iz unutrasnjosti su intelektualno superiornije, imaju bolje ocene, daju vise ispita. Imaju daleko razvijeniji recnik i bolje vaspitanje pocev od onog kucnog pa do onog socijalnog i komunikativnog.
dakle po pravilu sve beogradjanke su vestice, a one iz unutrasnjosti su andjeli. divan stereotip! :shock: medju svima ima i ovakvih i onakvih. ako i ima razlike nije li ti palo na pamet da osim domaceg vaspitanja takvo ponasanje usmereno ka ostvarivanju odredjenog cija. one nemaju mamu i tatu u beogradu, a buduci da se kao i u ostalim siromasnim zemljama skoro i ne moze ziveti u unutrasnjosti, nista im drugo ne preostaje nego da budu najbolji studenti (gazeci pritom preko mrtvih, i kristeci se ne samo manijakalno vrednim ucenjem (protiv ucenja nemam nista) nego i smicalicama svake vrste.) da steknu sto veci broj prijatelja iz glavnog grada (pogotovo muskih, buduci da se u beogradu valja i udati :lol: ) ne samo prijateljstva radi nego i zato sto nikad ne znas za sta ti mogu koristiti :evil: .ovo govorim kao osoba koja se tokom studija uglavnom druzila sa devojkama iz unutrasnjosti, i koja je mnogo vremena provela u bg studentskim domovima.sve su one krasne i ljubazne, ali veruj mi na rec niko te nece zaj. tako masno kao neke od njih. ovim dakako ne postavljam sterotip, jer i medju njima kao i medju bg devojkama ima dobrih osoba. :wink:

Luciferko:
Da izostavimo pricu o musko zenskim odnosima. Reci cu vam nesto.

Na predavanjima i vezbama su uvek u prvim redovima, uvek se prve javljaju da odgovaraju. Uvek su naj aktivnije. Beogradjanke sa njima ne mogu da se mere. Nemaju komplekse, trude se i rade, ne izigravaju ribe, ne dizu nos. Sa njima mozete da pricate. Na pozdrav umeju da otpozdrave pristojno , umeju da se jave, da kazu zdravo, da se pozdrave. Radne su, vredne su. Po svim kvalitetima su daleko izpred Beogradjanki, koje u 99% slucajeva zauzivamu na predavanjima zadnje redove, posto im je ispod casti jer ipak su one nekakve ribe iz glavnog grada, po radnim navikama ih ne bi poredio. Po pitanju medjuljutskih odnosa da ih poredim bio bi gresan pred bogom to je ne uporedivo. Beogradjanke su nadmene i naduvane, na vase zdravo ili cao obicno odgovore u fazonu "ajde teraj se". Devojke iz unutrasnjosti su intelektualno superiornije, imaju bolje ocene, daju vise ispita. Imaju daleko razvijeniji recnik i bolje vaspitanje pocev od onog kucnog pa do onog socijalnog i komunikativnog.

Kao i sve ostalo:razlicit motiv - razlicit rezultat!

hanibaI77:
e isti ste i jedni i drugi mogu reci!!!
umesto da ignorisete luciferkovu glupu temu lexa je odmah upala u zamku i pocela sa svoje strane da pljuje nebeogradjane,onda je ova kakosezove xyz podrzava
ma i zasluzili ste jedni druge :p
A gde sam ja to pljuvala nebeograđane? :shock:
Ne volim ih ni manje ni više od Beograđana. Samo sam iznela svoje viđenje stvari.
I jedni i drugi imaju mane i vrline.
Kanda nisi pročitala zaključak?

P. S. Videla sam i gluplje teme od ove, problem je što se ova ponavlja iznova i iznova...

Luciferko:
..... Na zalost u Beogradu bi ljudi ko sto sam ja mogli da stanu pod jednu krusku. Ja ne glumatam laznog Japija (i ako moj otac ima pare),..... A otprilike bi mi se svaka devojka prostrla ko prostirka da to pozelim. Dovoljno je da pokazem novcanik i kazem 2-3 reci i gotovo. I najvise mi u Beogradu smeta kad izadjem da gledam gomilu , tipova, koji se sijaju ko bozicne jelke u kosuljicama kako nesto sede naslonjeni na sank i izigravaju nesto, ili nesto poziraju, i gomilu nekih stvorova sa kilom sminke kako glumataju neke nedostizne ribe, sa pokrivljenim ustima.....
I tako.....
Idi, bre, 'el' se ti malo zekish sa mnom, a?
Dva puta si pomenuo termin "japi", 'aj' mi objasni shta je to (ako znash :mrgreen: ), ili da idem kutji, da trazim "Vujakliju"?
Imam samo dva komentara. Prvi je na: "Dovoljno je da pokazem novcanik i kazem 2-3 reci i gotovo.", shto dovoljno govori o verodostojnosti onih lepih rechi koje si uputio sam sebi na pochetku...
Drugi je na onu boldovanu prichu o nachinu odevanja Beogradjana. Vidi, ne znam na kakve ti Beogradjane mislish... Ali ako je neshto sigurno to je da se pravi Beogradjani (zbog svog snobizma, ako hotjesh) ne odevaju ni napadno, ni u stilu turbo folka, ni u stilu Stoje ili Shakoa Polumeseca, niti slushaju iste. To shto si ti video najverovatnije su bili upravo ovi "iz unutrashnjosti", ili ovi "iz provincije". To je jedna istina o kojoj ne vredi raspravljati, ma koliko ovde sad kukali kako generalizujem. Znam da generalizujem, cela ova tema je jedna velika generalizacija, pa shta?

Luciferko:
Cemu da dorastem???
Neozbiljnosti, balavljuku??? Nisam ni ja strava student, ne mogu ni ja da se poredima sa momcima i devojkama iz unutrasnjosti. Definitivno su daleko superiornijio od nas, posebno po ocenama, po radu, po radnim navikama, po vaspitanju. Drug mog brate (inace iz unutrasjosti) se uvek mojoj baki obraca sa "Postovanje". To ces veoma retko videti od Beogradjanina ili Beogradjanke. Po tome kako se odnose prema drugim ljudima. Ali ja sam za razliku od vecine svega toga svestan, a svesna je i vecina. Kod mene na fakusu vecina mladih asistenata su "sa naglaskom" i onda se vecito spekulise i prica kako oni istiskuju Beogradjane i jadni ugrozeni Beogradjani, ali oni rade rade i rade. Dok Beogradjani izgravaju lazne japije a Beogradjanke neke nedostizne ribe, ovi sede rade i trude se.

Ko sto rekoh ja sam bar svestan svojih kvaliteta/ne kvaliteta i radim na tome da ne kvalitete menjam. Ali takvih je ovom gradu veoma malo.
Ustvari, ti se definitivno zekish, a? A mi se ovde primamo. Ne znam shta postizete otvaranjem ovakvih tema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back