DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

@Ivan015 Pa sto bih se smejala devojkama,ima josuvek i momaka.....Momci,glupa sala.Ne mislim to stvarno.Zapravo ja volim momke,bas me ispunjavaju... :lol: :lol: :lol:
A godiste,pa drzacu te u neizvesnosi.Nemam 15 kao sto sam navela u jednoj glupavoj raspravi,ali mrzim ljude koji omalovazavaju mladje od sebe.

Ne, njen avatar govori da joj je mozak mladji od 15 godina ... mozda je ustvari neka matora, izborana, debela baba ... koja se krije iza monitora i prozivljava svoje fantazije preko neta, upraznjavajuci seks sa mladicima kao sto je Ivan. Ali samo virtuelni naravno, jer za onaj uzivo ona nema muda ...

Big Brown Beaver:
Ne, njen avatar govori da joj je mozak mladji od 15 godina ... mozda je ustvari neka matora, izborana, debela baba ... koja se krije iza monitora i prozivljava svoje fantazije preko neta, upraznjavajuci seks sa mladicima kao sto je Ivan. Ali samo virtuelni naravno, jer za onaj uzivo ona nema muda ...

Kako si pogodio? :lol: :lol: :lol:
Pitam se,zasto li ti tripujes da svi na forumu imaju mracne tajne i neki ogroman nedostatak?Da nisi ti takav,ili si samo u fazi kad bi se svadjao?

Big Brown Beaver:

ne boj se nisam ja od juce... virtualni sex...ehehehehe... :lol: :lol: :lol: :lol: ... to je presipanje iz supljeg u prazno...imam ja pametnija posla ovde nego da obavljam kako kakve hot chatove i ta sra.nja...

Maregirl:
Kako si pogodio? :lol: :lol: :lol:
Pitam se,zasto li ti tripujes da svi na forumu imaju mracne tajne i neki ogroman nedostatak?Da nisi ti takav,ili si samo u fazi kad bi se svadjao?
Sreco ... kakve bre mracne tajne ... ogroman nedostatak ... da ... mislim da je svima najveci nedostatak, to sto nisu proictali uputstvo za koriscenje mozga ...

A kakav sam ja ... to mozes samo uzivo da saznas ...

Da li neko moze da mi kaze zasto je toliko tesko pronaci momka u Spcu? Zasto svi momci misle da su sve devojke sponzoruse? Zasto devojke misle da ako ne pokazu svaki deo svoje koze, ako nemaju savrsenu figuru, plavu kosu i go stomak, ne mogu da pronadju svoju drugu polovinu?
Pitam iz puke radoznalosti- ja sam jedna od srecnica koje imaju stabilnu vezu sa normalnim momkom koga nisu privukle golotinjom vec odmerenim i kulturnim ponasanjem.

Koliko sam uspeo da primetim nasa zemlja sve vise podseca na USA ... tj devojke su sve deblje i deblje ... i onda kako su lenje da smrsaju kukaju kako ih niko nece, i kako su momci koji gledaju ( spopadaju, prilaze i slicne reci ... ) devojke koje izgledaju dobro po default-u kreteni. Ma nije nego, svako trazi razlog da opravda svoje nedostatke.

back to topic......ajde iskreno....pitanje je za musku populaciju...jel imate predrasude kad pridjete ribi na nekom od mesta sa narodnom muzikom?? (pazljivo sam izabrao reci a sve u duhu tolerancije koji vlada na ovom forumu jer nisam ta mesta nazvao pravim imenom :)...nekako, kao da kapiras da devojka manje vredi, i naravno od nje hoces samo sex i to je to.... :)

ili drugacije receno-jel mozete da zamislite sebe za 20 godina kako pricate deci da ste se sa mamom upoznali u "red bull-u" jedne pijane subote?? :)

da naglasim a vec sam rekao: radi se o predrasudi dakle to je po meni pogresno razmisljanje ali de facto postoji...

Back