hehehehe, sad si se bas naostrila.... Mislim da se ti po opisu ne uklapas u celu pricu jer ti internet nije straniluzija-prividjenje:Mister, ja bih bas volela da znam kako definises " Slozene devojke" procitala sam definiciju "Prostih Devojaka", kako ih ti nazivas.Naravno ja se sa tim ne bih slozila, ali ipak sam radoznala da cujem ovu drugu definiciju. Ipak ako tvoja majka jednom godisnje dobija na poklon kako ti to nazivas " vrtenje praseta na raznju" ne znaci da taj isti poklon dobijaju sve ostale majke (zene).Ruku na srce i bez ljutnje, ja bih ti ipak preporucila da se spustis malo na zemlju ne leti visoko i pazi na krila, uz to volela bih znati imas li ti recimo sestru i spadali ona u tu vrstu cura koju si upravo opisao.Eto toliko od mene, bez ljutnje nestrpljivo ocekujem da procitam kako definises ostale cure.Ah da jos nesto, ako si ti zenomrzac to ne znaci da su i ostali, uostalom i prsti na ruci se razlikuju
.Pozdrav
Zvuci malo porazavajuce ali je uglavnom MISTER u pravu. Eto ako imas brata ili drugara koji ima neke ambicije u zivotu (sto je sasvim dovoljno) pitaj ga da procita ovaj tekst i nek ti kaze svoje misljenje.... Slazem se sa tobom da je podela na proste i slozene devojke bezveze. Pre bih rekao da ipostoje te tipske proste devojke i ostale koja je svaka za sebe i koje imaju svoje ja.