DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

hallo everybody!
sve najlepse u novoj godini, mnogo srece, zdravlja, ljubavi, bla, bla ,bla...

..malo sam se promuvao kroz nas grad i cuba mi se najvse svidela, tamo izvire lepota definitivno!
ima i dalje mesta na koja ima smisla izaci samo ako nisi izlazio prethodnih 6 meseci i uz uslov da tamo odes prvo, ali dobro sad da ne otvaram polemike....

htedoh reci da sam dobro isprozivao ovde devojke iz sapca a sad sam hteo i nesto pohvalno da kazem..cini mi se da su moralnije od drugih na koje naletoh, i koje videh...odavde cu se zeniti...eto...

. . mnogo je lepse bilo dok se na ovoj temi chetovalo. .. . gde su nestali ljudi koje zanimaju devojke i neke normalne stvari u zivotu i kad se desilo da nam je forum pojela druga srbija sto ovde kleveta kukavicki. . (ja delim srbiju na dva- na normalnu i nenormalnu, i tu je jedina granica linija razgranicenja). .

normalni ljudi javite se da pricamo, u sapcu kao da je pukao akvarijum ovih dana a mi tupimo o "politici". . :)

. . ma ne, ne bih rekao.. . prosto su nestali kao himen sa maturske veceri pred naletom politilkanata. . bili su to ljudi sto su umeli da se zezaju a ovi umeju samo da ispaljuju negativne premise i stranacke parole. . cudi me kad su papci nauci da koriste kompjuter. .

gde izlazis ovih dana??

Back