Pa i jeste crkao, ja citam u principu redovno ali me nesto mrzi da pisem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to samo vezano za forum, ljudi su skroz uspavani u ovom gradu, rade samo sto moraju a ono ostalo ih mrzi...
ajmo ljudi da krenemo malo sa inicijativama! Naravno da ovo zvuci naivno s obzirom kakvo je stanje...
npr pada mi na pamet ona ideja za bazen koju su predlozili ljudi iz NVO Svetlost, da sakupimo velik broj ljudi (makar hiljadu) i da svi pojedinacno, na isti dan, posaljemo pismo gradonacelniku da zelimo bazen.
Da li ima ili ne ne znamo, ali trenutno to nije bitno... po meni, akcija bi bila bitna u smislu javnog pokretanja pitanja, svesti ljudi... da ne prepustimo sve inerciji.
Aj da ne skrecemo sa teme ovde, ova prica je vise za http://forum.krstarica.com/threads/212222&page=7
Pa i jeste crkao, ja citam u principu redovno ali me nesto mrzi da pisem![]()
Šta bi ti na to rekao Đinđić da je živ?![]()
![]()
![]()
Pa otvori
Recimo : Sabacke shonje, dronje, pickonje i lelemudi
![]()
![]()
Devojke,momke ili pravite generalku?
Verovatno da cu spavati kad odem u penziju i da ne cekam da drugi ozive forum nego da stvar uzmem u svoje ruke i sam otvorim temu, jer treba da pocnemo od sebe promene?![]()
![]()
![]()
E sad kada ti Ivan udari monolog na 5 strana, prestaces da lupas glavom o zid... Nemas pojma u sta si se upustio...![]()
Kakva si ti paljevina...![]()
Kakva si ti paljevina...![]()