DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

nije to samo vezano za forum, ljudi su skroz uspavani u ovom gradu, rade samo sto moraju a ono ostalo ih mrzi...
ajmo ljudi da krenemo malo sa inicijativama! Naravno da ovo zvuci naivno s obzirom kakvo je stanje...
npr pada mi na pamet ona ideja za bazen koju su predlozili ljudi iz NVO Svetlost, da sakupimo velik broj ljudi (makar hiljadu) i da svi pojedinacno, na isti dan, posaljemo pismo gradonacelniku da zelimo bazen.

nije to samo vezano za forum, ljudi su skroz uspavani u ovom gradu, rade samo sto moraju a ono ostalo ih mrzi...
ajmo ljudi da krenemo malo sa inicijativama! Naravno da ovo zvuci naivno s obzirom kakvo je stanje...
npr pada mi na pamet ona ideja za bazen koju su predlozili ljudi iz NVO Svetlost, da sakupimo velik broj ljudi (makar hiljadu) i da svi pojedinacno, na isti dan, posaljemo pismo gradonacelniku da zelimo bazen.

I šta ćemo da dobijemo?

Ljubazan odgovor da opština nema sredstava za bazen.
:rtfm:

Da li ima ili ne ne znamo, ali trenutno to nije bitno... po meni, akcija bi bila bitna u smislu javnog pokretanja pitanja, svesti ljudi... da ne prepustimo sve inerciji.
Aj da ne skrecemo sa teme ovde, ova prica je vise za http://forum.krstarica.com/threads/212222&page=7

Slažem se, grad je zaista ogrezao u lenjost, ali i ovi koji žele da se nešto promene bi radije zbrisali odavde nego učinili nešto da se stanje poboljša, je l' tako?

Jos dok je Baja drzao - Sabac portal- pisao sam o KALDRMSKOJ GENERACIJI to je bilo
o momcima sredinom i pred kraj proshlog veka. Generacija nesto pre Cvrke Rajshe, Atoma
i onih par Bumbara i Trumana.Naravno tu nisu izostavljene ni devojke. Neznam dali bi bilo pozeljno uporediti te " Zmajeve predgradja "
sa sadasnjim momcima, ili shmizle sa sponzorushama bilo bi prepucavanja pro i kontra ali mozda bi se malo razbudili.

To bi doshlo u obzir samo ako bi nash forumski advokat pristao da me
brani jer imena su prava, mada sumljam da ti metuzalimi imaju racunare.:confused:

Pozdrav svima !

Cini mi se da Sabac polako dozivljava sudbinu koja je vec zadesila neke vece gradove, sve je veci priliv seljaka koji nemaju pojma gde su dosli i kako treba da se ponasaju. Ako se tome doda da je Sabac opkoljen sa dva naselja (Majur i Lenjikovac) koja su puna sljama i polusveta, i da se iz godine u godinu zabrinjavajuce veliki broj sabackih cura udaje u sela, ne pise nam se dobro.
Ne bi bilo lose da neki stariji sapcani naprave neku monografiju u kojoj ce se naci svi autenticni likovi naseg grada, a takvih je bilo bas dosta, kako faca i mangupa, tako i klosara [Mica Pauk, Marlena :) ]

Moze momci :
Marlena, Tajac, Zoja, Rade Crnobrnja, Paja grba, Pinca,Cvrka,Baron,Misa Bulja itd...

Od sledece nedelje otvaram temu - Kaldrmska generacija - a vi se nadovezite da udarimo
paralelu, bez politike ako je moguce ;)

Back