Minnie'95
Ističe se
- Poruka
- 2.976
Dobro,realno nisam rekao bas za tebe, ti onda spadas u oni 2% "cistih"![]()
Bilja je taj prvi procenat, a ja sam drugi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije, procenat normalnih je daleko veći. Recimo da normalnih ima nekih 50 procenata.Dobro,realno nisam rekao bas za tebe, ti onda spadas u oni 2% "cistih"![]()
Manje-više. Sve zavisi od žene i muškarca.Pa hebote sve se vrti oko one stvari
I one dominiraju.
Nisu nimalo u muško-šovinističkom fazonu, već sasvim suprotno. Dobre su za edukovanje ovih zaostalih muških Balkanaca.Jednostavno pitanje, da li ste sponzoruse, ste mislite o njima? Da li biste bile sa nekim deckom zbog love, da biste bile poznatije u drustvu itd.? Da li ste snobovi? Da li dozvoljavate da vam decko placa pice, picu, poklone, da vam uplacuje kredit i slicno?
p.s. Pitanje je za devojke, ali mogu svi naravno da komentarisu... Pisite nesto o tome, i molim vas sve nas postedite kratkih odgovora (jesam, nisam, da, ne i sl.) i obrazlozite malo svoje stavove... hvala
Def:
Sponzorusa-atraktivna, obicno plavusa, maneknski tip, voli putovanja, musko drustvo, provode, izlaske...ona je sa muskarcem SAMO zbog novca i ni zbog cega drugog....kupuje najskuplju garderobu, obeduje iskljucivo van stana, koji je veliki kao necija kuca i to obavezno u centru grada, i jede iskljucivo u najelitnijim i naravno najskupljim restoranima, pije najskuplja pica....

Ne,mnogo waznija su mi osecanja,nemora uyopshte da ima para niti da mi placa pice owo ono,ne bih mogla da budem sa nekim samo zato shto je bogat ili je neka faca, a meni se ne swidja,ali npr kada decko oce da casti picem owo ono shto da ne prihwatim,ali nishta wise od pica sladoleda i tak to
a shta ti kada te decko ponudi sladoledom ti wices ne,necu,nema sanse,ja nisam sponzorusa,ja to ne smem da prihwatim......pa *** kao ne bih ni u kom slucaju pri
slazem se, ali ja nisam glasala na anteti, jel stvarno ne znam. rekla sam da mi podjednako vazno i jedno i drugo. nikad se ne bi udala/zabavljala sa nekim ko ima sve sto pozeli, ali je ruzan. nikad se ne bi udala/zabavljala sa nekim ko prosi na ulici, a prelep je. jednostavno bilo bi pozeljno i jedno i drugo. mada mozda malo vise ljubav....![]()
malo si se zeznula...ovo nisu sponzoruse...to su samo napicene klinke koje zele da budu u centru paznje....tesko da neko sa 15, 16 godina moze da bude prava sponzorusa...
E, a kako sam trebala da postavim temu? " Devojke da li ste napicene klinke? ", pa niko me ne bi skontao... Pa u teenagerima smo, nisam ni mislila na one odrasle sponzoruse... U svakom slucaju - ko razume shvatice...
Možda bi to bilo bolje pitanje. Pošto u tim (ovim) godinama slabo ima sponzoruša.E, a kako sam trebala da postavim temu? " Devojke da li ste napicene klinke? ", pa niko me ne bi skontao... Pa u teenagerima smo, nisam ni mislila na one odrasle sponzoruse... U svakom slucaju - ko razume shvatice...
malo si se zeznula...ovo nisu sponzoruse...to su samo napicene klinke koje zele da budu u centru paznje....tesko da neko sa 15, 16 godina moze da bude prava sponzorusa...

Hm...
Definicija The Look:
Nikad nije dobila poklon od decka, jer su joj pokloni za svaku sitnicu glupost i obicno preterivanje... Dva puta se svadjala sa deckom jer joj je uplatio kredit (oseca se da ga iskoriscava, a to nije lep osecaj)...
...

Bilja je taj prvi procenat, a ja sam drugi...![]()

A šta mu daje zauzvrat novca? To niste znali?