supi
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
supi...jel pemes, il si preučila...?![]()
птк је уствари
поломим ти курас

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
supi...jel pemes, il si preučila...?![]()
а да промениш ти ник у
имам лишај-курaц?
Da promenis nick u spam qvin
Dee ozbiljno jel to Nikola Simic ili sam ja prolupala?
Pa uvek mogu da se trudim je l da.
a i mladja sam ,ima za mene jos vremena. Moj vrhunac slave ti neces ni da docekas, al pozdravi svetog petra od mene
prolupala si...misim...sama si mi suzila izbor...
Bolje nemoj vise da citas forum, da ti skoci secer riknes, posle me grize savest dva tri dana. Nemoj bolje
мого би и ти мало на тинејџере
чула сам да су избацили електронску верзију буквара
Nisam, bas lici, sa sve perikom..lepo ti stoji
A gadis li se ti kada pomislis kako ti je cura pusila nekom pre tebe?![]()
Devojke/žene/polužene/bivše žene/buduće žene, da li se gadite muškaraca koji su nekada nekoj olizali? Ili vas to uzbuđuje? Lično, imam iskustva sa onima koje su se uzbuđivale na to što sam nekoj pre nje dobro olizao/polizao/oblizao. Čak su tražile njene fragmente na mom jeziku. A vi?
Devojke/žene/polužene/bivše žene/buduće žene, da li se gadite muškaraca koji su nekada nekoj olizali? Ili vas to uzbuđuje? Lično, imam iskustva sa onima koje su se uzbuđivale na to što sam nekoj pre nje dobro olizao/polizao/oblizao. Čak su tražile njene fragmente na mom jeziku. A vi?
da ne bude to malo kaktus?U stvari, sad sam se setila. Pa i krastavci imaju one bodlje po kori.
Ne. Je l si videla nekad neoljusten krastavac il samo dildo koristis?