Devojke, da li bi se zabavljale sa deckom koji ima brkove? (ima i anketa)

Da li bi se zabavljale sa deckom koji ima brkove?

• Ne bih.

• Bih.

• Forumasice vec imaju brkove, a u vezi bi bilo puno dvoje brkova...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
PA kazi, jel bitnije da se svidja muskarcima ili zenama, na kraju krajeva? :D
Овде се често мушкарци жале да оду у кревет са лепотицом а пробуде се поред габора.
А ја се убих понављајући да не знају да гледају.
И таман, ево примера. :neutral:

Daj bre pa uopste nije tako losa.
Згодна је и негована.
Фул опрема, али црте лица су очајне.
Добро, она ће то средити увек, али причам ти генерално.
Знаш ли ти шта професионални шминкер може да направи од тебе?
Ова нит зрачи нити је природно лепа.
Само о томе причам.
Имам прилику да виђам свакакве девојке увече.
Све изгледају фул. И све личе једна на другу, али природна лепота не може да ми промакне ма колико је девојка лоше нашминкана и обрнуто.
Јао бре, добијате овде фри савете и још се и жалите. :dash:

Bio sam danas malo do grada, ono, lepo vreme, nedelja itd. I vidim u jednom kaficu lika koji ima brkove. Ali ono, mislim, mladji je sigurno od mene, tu oko 22-25 godina najvise ima. A ima brkove. Ali brkove kao stariji ljudi sto imaju (mislim takvog oblika, ne nesto IN ili fensi nego bas... Retro... :eek: ) A nikako mu ne stoje kad se vidi da je mladji... :thumbdown:

A sedeo je sa nekom devojkom. E sada, ne znam da li mu je to devojka ili drugarica ili nesto drugo... Nije ni bitno. Nego, bas sam se zapitao da li bi forumasice bile sa deckom koji ima brkove? ;)

Zapravo, palo mi je i na pamet da su se mozda upoznali preko neta! :D

Ja ne bih meni se to baš baš ne sviđa kod muškaraca.

Bio sam danas malo do grada, ono, lepo vreme, nedelja itd. I vidim u jednom kaficu lika koji ima brkove. Ali ono, mislim, mladji je sigurno od mene, tu oko 22-25 godina najvise ima. A ima brkove. Ali brkove kao stariji ljudi sto imaju (mislim takvog oblika, ne nesto IN ili fensi nego bas... Retro... :eek: ) A nikako mu ne stoje kad se vidi da je mladji... :thumbdown:

meni se brkovi ne dopadaju
bilo bi mi smijesno, a kako da se zabavljam sa nekim ko mi je smijesan
osim ako bi bio voljan da ih obrije i nikada vise ne pusti
ali, opet, ako ih je pustio vec jednom, joj, pa to znaci da se to njemu dopada i da se mi totalno mimoilazimo kada su ukusi u pitanju
jos ako ih onako ubaci u usta nakon jela, pa uvuce vazduh da iz njih iscisti sve necistoce,aaaaaaaa
pa jos ako pozute od duvana

nego, mozda decko ima neki deformitet na usni, pa ej primoran da ih nosi... a eto bas tog dana isao do brice koji ga nije najbolje shvatio, pa mu otfikatio bradu i sad jadan seta sa brcicima i ceka da ponovo izraste bradica

a je l' bas nosio one kao deke sto nose?

77494162.jpg

....:per:....

Ej, bas dugo nisam svracala na ovaj PDF, secam se tvojih tema o tome da li bismo se zabavljale sa tipom koji prodaje semenke, zatim je bila zustra diskusija o momcima koji prodaju patike...da ne ceprkam sad po forumu, je l' bilo jos nekih tako konstruktivnih filozofskih pitanja u medjuvremenu? Sta je sledece? Da ti saljemo predloge za ankete na pp? :rotf: :rotf: :rotf:

Nije bilo nista drugo ali bice jos iz edicije:"Devjoke, da li bi se zabavljale sa..." Stay tuned! ;) Ali ne danas, malo sam umoran, sutra...

A za slanje na PP imam neke druge ideje, ali o tom - potom! :D

Back