bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.027
ma bolje prijatelj nego neki dripac
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:a mogu i ozbiljno ...to je drugarski-kad imas ribu, a drug je nema-das mu malo dok ne nabavi
JOVANA77::shock: ma jel....i sta sad?
ja imam ribu, ti nemas....i sad ja treba da ti dam moju???????:grin:
ma bezi breeeeeeeeeeeeeeeeeeee
JOVANA77:e sad mi lepo zao sto ti nisi na njenom mestu......:-P
MInhauzen:O Boze,a ja vec mislio da je vasa rasa tih finih i dobronamernih sledbenika Svete knjige odavno izumrla..o momce mlado sa severa Backe,jesi li ti feget ili tako nesto??...vostani serbie i udri po njojzi (mislim na tu ortakovu ribu),jer niko se nije naucen rodio,a sebi nikada neces oprostiti...u svakom slucaju, recka vise...ali ipak pazi,jer ako devojka ima ovcije boginje,mogla bi da te zarazi i sta ces onda???
McMillan:Ljudi, kuj' vi qurac, pa devojka se napila k'o letva, aman, a posto je zagorela, ono, decko u vojsci i taj rad, skocila bi i na ulicnog prodavca novina, jbg. Mislim da je decko utripov'o...
Kladim se da, da uspe da je dovede kuci i da proba nesto, popio bi takvu korpetinu da bi se pusio 2 dana...
McMillan:Okay, sve, sve, al' sto dete?
McMillan:Dobro, teto. Doviđenja, bilo mi je drago. Idem ja sad da popijem mlekce, pa da lalam.
Prijatno.
Samantha Jouns:Pa bas i nije neka.....Moz's misliti,.....Ja mislila sad neki avion od zene....
Znas sta CICA posto si ti toliko neodoljiv kao sto pricas i navodno sve zene lude za tobom...ja stvarno ne vidim u cemu je problem....***** druga jaka stvar......
ЧИЧА ДРАЖА:Дали одолети кад она хоће секс ?
И како после тога погледати ортаку у очи ?
Rekoh vec, zna ona sta bi i to dobro. Nego, imam dovoljno godina da znam da carape ne skidam sa nogu da bi ih poklonio. A ova zenska ce na kraju da nosi rogove kuci da kaci na zid, pazite sta vam kazem. Ako, neka se menjaju.sjenka:haha "tudje"! kao ona ni zna sta bi, a PRIPADA tvom drugu!!!
Pa mozda bi se on odrekao PRAVA SVOJINE za tvoju ljubav!
Ipak je on samo objekat! Kad bi se tvom drugu dopale tvoje carape ti bi mu ih dao zar ne?
Mozes njima raspolagati! Ma dace i on tebi cicu, kad je vec doslo do raspolaganja!
hahahahahaha!!!
kolko vi ljudi imate godina?