Devojka me odbila ! Ne znam šta da radim ?!

Devojci koja mi se svidjala uvek sam prilazio sa molbom: Izvini najlepse te molim da mi kazes jedan broj!
Uvek sam dobijao odgovor. Nakon sto kaze broj zahvalim se odmah odem i nista vise. I cekam.

Skoro sve su mi posle prilazile i pitale zasto sam ih to pitao. Naravno komunikacija je bila uspostavljena a sve dalje bi zadrzao za sebe.

Zene su radoznala bica.
Opasno nema sta XD
Sad ima foru

Ae napolje, logika je da je pomislila da si neki napaljenko koji će da je napastvuje odma sa vrata. Batice, neka priča, častiš nju i drugarice pićem, pa onda svi zajedno zablejite, pa onda spika, pa tek na kraju večeri dobiješ broj ako nije rava. Ali dobro, dobio si nogu pa ti je sve jedno sada. Sledeći put kad startuješ cupišku, nemoj ko volina odma ae napolje, uđi u neku spikicu, pa polako. Ako te i odbije sledeća, bar neće imati mišljenje da si totalni indijanac.

Pre neki dan sam bio sa prijateljima u klub i video sam jednu vrlo lepu devojku sa njenim drugaricama, pa sam rešio da je startujem.
Čekao sam da njene drugarice idu u Wc i da ona ostane sama, pa na kraju sam je pitao: Ćao možeš sa mnom napolje da nešto pričamo ? Ona mi je odgovorila: Ne mogu ! Ja kažem opet samo 5 minuta, 2 rečenice... Ona opet kaže: Ne mogu...
Sad više ne znam šta da radim, dajte mi neki savet.
Nastup je.... blagorečeno u ž a s a n

Back