- Poruka
- 127.091
Kako to da mozak pamti da si nesto zaboravio ali ne i sta si zaboravio? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam šta si zaboravio....zaboravio si da trebaš da redovno dolaziš na forumKako to da mozak pamti da si nesto zaboravio ali ne i sta si zaboravio?![]()
Selektivno zaboravljas...a nekad podsvesno namerno.Kako to da mozak pamti da si nesto zaboravio ali ne i sta si zaboravio?![]()
mislim da nije tako. msm da dolazi ali mi to ne znamo,.. ne prijavljuje,.. a i informišite se malo kako se gradi dinamika na forumu.znam šta si zaboravio....zaboravio si da trebaš da redovno dolaziš na forum![]()
Kako to da mozak pamti da si nesto zaboravio ali ne i sta si zaboravio?![]()
Ovo ti vise za zdravlje nego svastaru.Kako to da mozak pamti da si nesto zaboravio ali ne i sta si zaboravio?![]()
Nesto mi se mnogo cesto desavaju te stvari.Nemam objasnjenje,jer kada bih ga imao,onda bi se sigurno setio sta sam zaboravio.Vise puta mi zena kaze "E ovo ce biti ovde,zapamti".Pogledam i kazem u redu.Posle nekoliko dana me pita gde je to,ja nemam pojma.Da li takve stvari prihvatamo povrsno,ili smo tog momenta u nekom drugom svetu,recimo,gledamo film,ili seriju,pa ne obratimo dovoljno paznje na to sta se desava oko nas.Kako to da mozak pamti da si nesto zaboravio ali ne i sta si zaboravio?![]()
postoji sanduče u tintari u ulici zaborava. mozak primećuje da ima u njemu ima neko pismo. otvori ga i saznaćeš šta si zaboravio.Kako to da mozak pamti da si nesto zaboravio ali ne i sta si zaboravio?![]()
То је ваљда подсвест у питању.Kako to da mozak pamti da si nesto zaboravio ali ne i sta si zaboravio?![]()