Pa naravno da je moguće ali ne uvek nit treba sad tu nešto forsirati i na silu i po svaku cenu pokušavati da sa njom izgradiš neku bliskost i hemiju ako nje jednostavno nema.
Prosto nije svako kompatabilan sa svakim, i recimo džaba što ti ne znam si zanimljiv, super momak, super izgledaš, itd ako je ona neka sponzoruša i bitno joj je samo dal imaš pare ili koliko može da se okoristi o tebe ili ne znam džaba tebi iskrenost, iskreno iskazivanje emocija i osećaja i igranje na kartu nekih emocija i ljudskosti i insistiranje na nekoj bliskosti, romantici i emotivnom odnosu ako je ona ono emotivni invalid, bez ikakve emotivne inteligencije i operisana od emocija ili ne znam džaba tebi što si možda ovako kul, zabavan, elokventan, načitan, slušaš dobru muziku i imaš ukusa ako je ona seljančura neka koja gleda zadrugu, sluša grandovce i sanja da bude starlet i potpuno je operisana i od čitanja i od ukusa i od dobre muzike..............tako da ono nit je svako kompatibilan sa svakim nit postoji neki univerzalni recept kako da osvojiš neku devojku niti bilo kakva garancija.