devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidikovac. Cerak ti je odmah posle Meka. :)

Када се иде из правца Бановог брда или Кошутњака или како већ, ја сам сконтао да је од те раскрснице где је Ме - Церак са десне стране и оно назад, Видиковац право, а да је Мек заправо не нечему трећем....

Када се иде из правца Бановог брда или Кошутњака или како већ, ја сам сконтао да је од те раскрснице где је Ме - Церак са десне стране и оно назад, Видиковац право, а да је Мек заправо не нечему трећем....
Znachi, kad idesh iz pravca Koshutnjaka, prodjesh Filmski grad, i koliko ja znam, Vidikovac krece od one pumpe pre Meka, a kad skrenesh desno na raskrsnici kod Meka to je Cerak. A tamo pravo je valjda Vidikovac... A levo nemam pojma shta je. :confused:

Znachi, kad idesh iz pravca Koshutnjaka, prodjesh Filmski grad, i koliko ja znam, Vidikovac krece od one pumpe pre Meka, a kad skrenesh desno na raskrsnici kod Meka to je Cerak. A tamo pravo je valjda Vidikovac... A levo nemam pojma shta je. :confused:

Мене је то одувек занимало за тај Мек, али никако нисам нашао неког да ми објасни :) Него, хоћемо ли онда тамо на сладолед? :)

Pa stefane...imas dece koju su roditelji ''naucili'',navikli na mek,da tamo jedu stalno....:confused:

A neke su roditelji naucili da je kuvana hrana zdrava...

priznajem,jedem i ja nekad hamburger i pomfrit u meku...ali inace treba jesti normalnu hranu,kuvana jela,mislim...

Zavisi...da li znas za meru.

Naprotiv, trebali bi da jedemo nekuvanu hranu, ali time treba da se bavi neko strucniji, zar ne?

Dokle god neko ima srecan i zadovoljan zivot na junk dijeti (odnosi se samo na ljude koji su odrasli na junk foodu), ja ne vidim nikakav razlog da mu se namecu dijetalne promene.

Poslednja izmena:

Back