Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
E bre, ne diraj Laki! To shto te je razotkrila, i treba.Ма дошла ова Луцки на форум и сви су необразовани и грађани другог реда, само су гејеви кул![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bre, ne diraj Laki! To shto te je razotkrila, i treba.Ма дошла ова Луцки на форум и сви су необразовани и грађани другог реда, само су гејеви кул![]()
E bre, ne diraj Laki! To shto te je razotkrila, i treba.

Samo dve reci---- OLICENJE PROSTOTE !
Alo bre ljudi,na zapadu ljudi koji puse se smatraju gradjanima drugog reda,a ovde puse deca od po 12-13 godina. Mada i kad vidim zrelu devojku da pusi,znam da je seljancura
NOT!!! 
Mada kad bi bila u nekom kaputu sa uvezanom kosom u pundju i sa dugom mushtiklom, to bi bio dream come true! :smajlisajezikomdopoda:
Aha, imam "softspot" za eleganciju!
Takođe, samo što ne vidim puno elegantnih ljudi.![]()
Evo ja sebe smatram u "gradjane prvog reda". Digao sam nos, nakurčio sam se, profinio i napičkao. Da nećeš možda da mi zabraniš?xax ja vam kazem GRADJANI PRVOG REDA SU SE MNOGO PROFINILI I NAPICHKALI!
Takođe, samo što ne vidim puno elegantnih ljudi.![]()
Evo ja sebe smatram u "gradjane prvog reda". Digao sam nos, nakurčio sam se, profinio i napičkao. Da nećeš možda da mi zabraniš?

uuu koje zrelo razmishljanjeNOT!!!
gradjani drugog reda....![]()

Pa i jeste tako..
Npr,u Americi niko sem najgorih ,neobrazovanih ljudi ne ide u Mek ..Zato sto svi znaju kakvo je to djubre...
Ali eto,u Srbiji...Mek je glavno mesto u kojem svi vole da jedu...![]()

Ali najveći bag u celoj toj priči sa Mekom je to što im je hrana izuzetno ukusna.
Vidikovac. Cerak ti je odmah posle Meka.Е како се води тај Мек горе... јел' то Видиковац или Церак... мени се чини да је баш тај ћошак граница између та два...

Ali najveći bag u celoj toj priči sa Mekom je to što im je hrana izuzetno ukusna.