devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па то је већ озбиљан проблем јел' ти се то јавља у одређеним деловима дана/ноћи или је стално? :P
:lol: :lol: Pobogu, shta ce ljudi da pomisle?

***, koliko serete, ljubila sam se i sa pushachima i sa nepushachima, isto mi je. Nikad nisam osetila cigarete... Ali nikada...

:lol: :lol: Pobogu, shta ce ljudi da pomisle?

***, koliko serete, ljubila sam se i sa pushachima i sa nepushachima, isto mi je. Nikad nisam osetila cigarete... Ali nikada...

Па сама си рекла да су људи... па ако су људи разумеће... јбга људи смо па самим тим нисмо савршени... имамо своје мане :) е сад што је ова твоја мана... специфична... па Боже мој... живи се и са тим :D

Па наравно да ниси осетила цигарете кад их они изваде из уста пре него што те пољубе :lol: :P

Па сама си рекла да су људи... па ако су људи разумеће... јбга људи смо па самим тим нисмо савршени... имамо своје мане :) е сад што је ова твоја мана... специфична... па Боже мој... живи се и са тим :D

Па наравно да ниси осетила цигарете кад их они изваде из уста пре него што те пољубе :lol: :P
:lol: Ja zaista nemam shta da odgovorim... :P

Ne, ne, ja se sa pushachima ljubim samo dok su im cigare josh u ustima. :mrgreen: Nikako drugachije...

Samo dve reci---- OLICENJE PROSTOTE !

Alo bre ljudi,na zapadu ljudi koji puse se smatraju gradjanima drugog reda,a ovde puse deca od po 12-13 godina. Mada i kad vidim zrelu devojku da pusi,znam da je seljancura

Na zapadu je u klubovima dosta popularan ekstazi, narocito na zurkama elektronske muzike tipa house. Pa ne cujem da ih nesto zovu gradjanima drugog reda. :roll:

Back