Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
I meni je pušenje cigareta odvratno, ne prvenstveno zbog zdravlja već zato što neprijatno miriši i tako to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajde ne preterujte.

ne zelim ni ja!Ne želim ni da pomislim kako bi bilo poljubiti se sa osobom koja konzumira cigarete.
Па то је већ озбиљан проблем јел' ти се то јавља у одређеним деловима дана/ноћи или је стално?![]()
Pobogu, shta ce ljudi da pomisle?![]()
Pobogu, shta ce ljudi da pomisle?
***, koliko serete, ljubila sam se i sa pushachima i sa nepushachima, isto mi je. Nikad nisam osetila cigarete... Ali nikada...
е сад што је ова твоја мана... специфична... па Боже мој... живи се и са тим
Па сама си рекла да су људи... па ако су људи разумеће... јбга људи смо па самим тим нисмо савршени... имамо своје манее сад што је ова твоја мана... специфична... па Боже мој... живи се и са тим
![]()
Па наравно да ниси осетила цигарете кад их они изваде из уста пре него што те пољубе![]()
![]()
Ja zaista nemam shta da odgovorim... 
Nikako drugachije...
Pazi, ja nikad ne ostajem bez teksta... Tako da...

Samo dve reci---- OLICENJE PROSTOTE !
Alo bre ljudi,na zapadu ljudi koji puse se smatraju gradjanima drugog reda,a ovde puse deca od po 12-13 godina. Mada i kad vidim zrelu devojku da pusi,znam da je seljancura
Na zapadu je u klubovima dosta popularan ekstazi, narocito na zurkama elektronske muzike tipa house. Pa ne cujem da ih nesto zovu gradjanima drugog reda.![]()
Upravo...
E forum je chudo!!Upravo...
***, shta je sa ljudima danas? Te su ljudi koji slushaju turbo-folk neobrazovani, te su pushachi gradjani drugog reda...E forum je chudo!!
Pa zato što su tabletice цоол.![]()

Mislis IN?
Kazem jer je na temi "Sta je IN a sta je OUT" napisao da su IN house zurke