devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a kad se ljubis sa devojkom koja pusi oseca se ukus cigara sta ustvari uopste nije lepo....i jos se ribe osecaju na cigare...:dash:
a pola danasnje dece pusi samo da bi se dokazalo pred drugovima i drugaricama....

Odkud ti takva ideja? nemoj da serkas

brate ajde nemoj vise da kenj.s znam to zato sto tako jeste,ne znam kako je kod tebe ali kod mene u gradu jeste tako! i cak pola njih je priznalo da su pusili zbog drugova pa posle kad su prestali s njima da se druze prestali su da puse! A sta kao deca koja su peti razred pusi zato sto mu je lepo? jeste ku.ac pusi samo da bi se dokazao kod starijih i da bi bio neka faca....

brate ajde nemoj vise da kenj.s znam to zato sto tako jeste,ne znam kako je kod tebe ali kod mene u gradu jeste tako! i cak pola njih je priznalo da su pusili zbog drugova pa posle kad su prestali s njima da se druze prestali su da puse! A sta kao deca koja su peti razred pusi zato sto mu je lepo? jeste ku.ac pusi samo da bi se dokazao kod starijih i da bi bio neka faca....

Pa tu i jesi u pravu...
ali ipak puno serkas

Vidim simpatichnu,zgodnu,zavodljivu,potpuno ok devojku.A onda zapali cigaretu, i boli me ***** za nju....
realno,me to ne zanima,ja sam rekla da nikad necu uzeti to sranje,niti da cu ikad potroshiti paru na to....
A to shto druge pushe,to shto se truju,apsolutno je njihov problem....

Back