- Poruka
- 94.526
Devojka blokader, dečko radi u državnoj službi (automatska asocijacija sa SNS). On jedini radi i taj posao je ono od čega se oboje izdržavaju.
Kako se poneti u ovoj situaciji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojka blokader, dečko radi u državnoj službi (automatska asocijacija sa SNS). On jedini radi i taj posao je ono od čega se oboje izdržavaju.
Da li će da raskinu, i ko će to da uradi?
To je samo u Srbiji moguće (trenutno) i to puno govori o našoj demokratiji.Ona se generalno zalaže da on izgubi posao.
Sukob interesa.Devojka blokader, dečko radi u državnoj službi (automatska asocijacija sa SNS). On jedini radi i taj posao je ono od čega se oboje izdržavaju.
Jesi ga prijavio centrali?Ona se generalno zalaže da on izgubi posao.
Forum ti je dovoljan dokaz da se zbog politike mrze i vređaju nepoznati ljudi koje nećeš nikad upoznati.Ja sam zbog stranačkog opredeljenja izgubila posao davne 1995. pa se posle vratila. Ali, to je druga i duga priča.
Da li je moguće da politika utiče i na emotivne veze?
Šta da prijavljujem kad sam mu ja glavni. Na vrata ću da mu odemJesi ga prijavio centrali?![]()
Forum ti je dovoljan dokaz da se zbog politike mrze i vređaju nepoznati ljudi koje nećeš nikad upoznati.
Fali nam kultura komunikacije na internetu da ne kažem kultura uopšteno. O nekim višim nivoima da ne govorim tipa humor, ironija...Da, znam. Nije mi ovo prvi forum na kome pišem, ali je prvi kome je Politika na prvom mestu.
Ovoliku količinu mržnje nigde nisam videla..samo ovde.