Prvo da li ti imas dokaze da je on pogesio,pa iznosis stav da je trebao dobiti otkaz....misliiim sad ti osudjujes bez dokaza,argumenata.....
Opravdavam sto je rekao,jer da nije sutra bi roditelji osuli paljbu na cijelo skolstvo,jer vide a ne reaguju....e sad na koji nacin reagovati?....i to je individualno....kad nekome nesto ne odgovara uvijek ce naci povod da zamjeri....
Prvo pises kao i jednom da se desi da profa nije u pravu....jednom?????....pa breee svi znamo koliko sada profesori imaju zavezane ruke....vise prava ima ucenik...da ne duzim o tome svi znamo.....
A sad pises kako te nervira kako svi ospu po profesorima...
A sto se tice kazni za djake van skole,mislim da imaju pravo ako se desilo onda kada su trebali biti na casu a nisu....jer u suprotnom profesori su napravili prekrsaj....
Hm....koliko ja znam svako je neduzan dok se ne dokaze suprotno, a ne obrnuto...ja njega osudjujem sto je optuzio bez dokaza...ne sto je optuzio lazno(jer ne znam da li je optuzio lazno) ...
Formalno puno prava ima ucenik, na papiru, ali u praksi je to malo drugacije...u glavnom se izmigolje i nastave po svom...mislim, imamo vise prava nego sto su imali moji roditelji u skoli, ali iz njihovih prica meni to lici na fasizam...
I nisam bila kontradiktorna...nervira me sto ospu po profesorima sta god da se desi, kao da neko moze da kontrolise 1000 ucenika...ali s druge strane i profesori(ne svi, uglavnom oni pred penzijom) daju sebi mnogo za pravo i misle da im niko nista ne moze, pa mi je drago da je jednom neko i njima zacepio usta i pokazao im da moraju da deluju po pravilima!!!!
Sto se tice ovih kazni, prekrsaj jeste ako djak nije upisan a nije bio na casu, tada skola odgovara za njegove postupke....ali moja skola kaznjava i za postupke ucinjene u 1 nocu...kazu to je po pravilniku(sto mi je totalno bzv, jer smo mi i punoletni i odgovaramo pred policijom, pa ne vidim razlog da se i skola mesa u to, ali nema veze...)
Hellen, vidis da su i ove ,,devojcice'' dobile ukor pred iskljucenje za delo pocinjeno van skole...a i to je bezveze, mislim da takvoj deci ukor apsolutno nista ne znaci...treba ih strogo kazniti, ali ne znam koliko ce se u tome uspeti ako prethodno nemaju ni jedno delo, zakon za maloletnike je jako popustljiv...(a i da zavrse u domu velika je verovatnoca da ce izaci vec posle godinu dana zbog ,,primernog vladanja'')

Maloletnici se uvek osudjuju na 1-5 godina, pa posle sve zavisi od vladanja i veza i vezica

ja znam ejdnog sto je maltretirao pola grada, pa izasao posle devet meseci(cak ni tih obaveznih godinu dana nije ispostovano...)