Cela prica je uzasna.
Glupo je iskreno sada napadati direktora i profesore,jer oni u celoj toj prici nisu krivi.
takav slucaj je izuzetno ''nezgodan''pa su verovatno morali da vide kako ce prvo da reaguju,a da ne naprave jos vece sranje.
Jedino sto bih im ja zamerila(i ne samo njima,vec svim direktorima i profesorima,u svim skolama)jeste sto tolerisu problematicne ucenike,odlazu njihovo iskljucenje iz skole,pokusavaju da im pomognu,time ugrozavajuci svu ostalu decu.
To je veoma cest slucaj u osnovnim skolama(cast izuzecima!),jer je valjda osnovno obrazovanje obavezno,secam i ja kako je bila dok sam bila osnovac.
Verovatno je sa ovim zlostavljacicama bio isti slucaj,pa su pomislile da su svemocne i da mogu da tiranisu sve i svakoga.
A pri tom i nisu bas psihicki zdrave,pa je sve dovelo do ovoga.
Ja da sam na mestu sudskih organa lepo bih ih strpala u maloletnicki zatvor,ne bih uopste razmisljala o tome da li su mladje maloletnice,da li imaju neko delo ili ne....A nesto mi govori da ce bas na to da se izvuku.
Treba ih lepo staviti tamo,pa da vide kako je biti tudja zrtva,jer u tim ustanovama ima i gorih slucajeva od njih.
Ovoj nesrecnoj devojcici zelim svu srecu ovog sveta da prebrodi sve to.
Glupo je sada reci,ali da se ona i njena drugarica nisu paralisale od straha mozda bi i uspele da se odbrane.
Inace nije sitacija ni mesto da pricam o tome,ali mene je ta prica o njenoj drugarici koju su naterale da snima malo sumnjiva.....Ok,ko zna mozda i jesu,ali moguce da se ta mala kasnije pridruzila dusmankama isto iz straha.
Videce se vec sve.
Uglavnom,steta sto u ovom,danasnjem svetu su potpuno izopaceni sisitemi vrednosti,i koliko god mi ne zeleli da priznamo to,sada vidimo cemu to vodi.