Devojčice zlostavljale trinaestogodišnjakinju !!!

ma da,srbija vam je kriva :roll:
a koja vam je zemlja dobra?
mnogo me nervira sto samo pljujete sopstvenu zemlju ne osecajuci nikakvu odgovornost zasto je to tako!pa i vi ste deo srbije valjda
sta da kazu austrijanci sa onim kretenom sto je pravio cerki decu?ili onom sto je krio natasu u podrumu?ili francuzi sa ovom drugom sto je ocu radjala decu?
u svakom zitu ima kukolja,ne zgrazavajte se ko neke strine,nego vidite sta mozete da uradite prvenstveno za sebe

da naravno ....svi normalni su otishli ...chini mi se da zarade pare za sebe...zbog sebe...
...a mi ostali smo , od tudjih ljudskih prava i vrednosti dobili na uvid bash,,najljepshe''...khm...al' smo baksuzi, pa zar ne

kao da je ovo centar, a okolo voda preliva,kraj svijeta i nigdje se nishta ne deshava, sve med i mlijeko teche..o, Boze, Boze...

ja ne vidim da se ove curice zlostavljale ovo dijete , da bi iznudile pushtanje nekih zatvorenika ili talaca...prema tome ...

Poslednja izmena:
Ma kakva policija i prvavosudje? Zar stvarno mislite da ce oni resiti stvar? i da ce to nadomestiti sav bol te devojcice, kao i te koja je bila prisiljena da snima, i nihovih roditelja?
Ja ne znam sta bih uradila da je moje dete moralo sve to da prezivi. Verovatno bih vila spremna da ubijem, jer ta devojcica o kojoj intenzivno razmisljam vec danima vise nikada nece moci da ima normalan zivot zbog tih poremecenih drugih devojcica. Uzas. Ne znam sta da kazem, znam samo da mi je uzasno zao te deovjcice, a da ovima treba najstroze suditi, bez obzira na godine.
Zar stvarno mislis da postoji ista sto ce nadomestiti sav bol te devojcice i njenih roditelja? Bilo kakva kazna? Zar stvarno mislis da bi bol devojcice nadomestilo to da joj majka zavrsi u zatvoru zbog ubistva?
I zar stvarno mislis da bi najstrozija kazna i najstrozije sudjenje(nekako naslucujem sta pod time podrazumevas) osobama od 13 godina koristila bilo cemu?

Vidis, ja imam priliku, ali mi ne pada na pamet da idem...ne znas koliko je ovde sve lepse i slobodnije....dok ,,tamo'' -pravila,pravila da bi te udavila....mnoooogo dave:(
streljanje? bljak mi je to sto neko zlocin opravdava tudjim zlocinom, ali da ne tupim vise o tome...
popravni dom s pravom ne moze za mladje od 14...a ludnica...pa mozda bi i trebalo, ako psihijatar proceni....a mogu i da ih oduzmu roditeljima sa konstatacijom da roditelji nisu u stanju da ih kontrolisu....citam nesto se na to ide....

Zar stvarno mislis da postoji ista sto ce nadomestiti sav bol te devojcice i njenih roditelja? Bilo kakva kazna? Zar stvarno mislis da bi bol devojcice nadomestilo to da joj majka zavrsi u zatvoru zbog ubistva??

Хвала, Невена :), управо о томе говорим све време, само нико не види шта пишем, па сам се већ питала зар је могуће да никоме не допире до свести шта заправо заговара....:roll:
Разумљиво је да људи на прву лопту реагују емотивно и ирационално, понесени шокантном вешћу... И ја сам тако одреаговала у првом моменту. Мајка сам две ћерке и прва помисао у бесу и огорчењу ми је била да бих била способна да свашта страшно учиним да се мом детету десило ткао нешто...

Али, већ после пар секунди разуман човек схвати да нема право да се игра Бога и да узима правду у своје руке (да ли је правда једнако освета??? :roll:) и да освета не би ништа помогла тој девојчици. Нарочито не да још неко страда због свега, да се стварају додатни проблеми, и емотивни и са законом, тиме што би родитељ или неко са њене стране решио да лично кажњава починиоце.

Ту се отвара и јако важно морално питање - сви они који су шокирани и згрожени како је неко људско биће могло тако нешто страшно да учини другом људском бићу, а затим причају о стрељањима, вешањима и мучењима која би и сами починили да се неком њима блиском десило тако нешто, треба да се запитају одакле им морално право да осуђују тај злочин кад они заговарају још страшнији?!
По чему се онда разликују од злочинаца?

Vidis, ja imam priliku, ali mi ne pada na pamet da idem...ne znas koliko je ovde sve lepse i slobodnije....dok ,,tamo'' -pravila,pravila da bi te udavila....mnoooogo dave:(
streljanje? bljak mi je to sto neko zlocin opravdava tudjim zlocinom, ali da ne tupim vise o tome...
popravni dom s pravom ne moze za mladje od 14...a ludnica...pa mozda bi i trebalo, ako psihijatar proceni....a mogu i da ih oduzmu roditeljima sa konstatacijom da roditelji nisu u stanju da ih kontrolisu....citam nesto se na to ide....

dave , dave ... al da l' bi se pored tolkog davljenja desilo neshto OVAKO ???

Back