Prvo kazna nije tu da bi se oshtecenom licu nadoknadio dushevni bol ili materijalno ,za to postoje ustanove i dr.mr. i td lica koji ce pokushati da to svedu na minimum ,a kazna tipa popravnih mera ,zatvora i td pochiniocu da se ne ponovi u delu ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја нисам запазила да је неко рекао да је грешка што се поверила неком....
...Или ми је то промакло...
...jao ljudi , malo cu biti udaljen od teme , al ... JEL VI GLEDATE ESC ??? SVE pesme su SMEShNEEE!!!
Odrubite mu glavu! shalalalallalala!
Gledali smo je i bila je fenomenalna ima tu idiotskih pesama ali vecina ih je OK!
Tako ti je to kad neko cita samo postove gde se njegovi citiraju...ali nije ni bitno
Desilo bi se, i desava se...a dave sa nekim glupostima...ja kad odem kod caleta ili kada sam bila na ekskurziji osecas se kao u karantinu...te moras da pazis gde ces da zapalis cigaru, te moras da nosis licnu kad kupujes alkohol(ne vidim koja je razlika izmedju nekoga ko ima 17 i ko ima 19 godina, a postoje i punoletni koji kupuju maloletnicima za pare), te posle 22 nista ne radi, nemas gde pivo da kupis, ni girckalice, pa ni cigare, a u diskoteci opet, ne mozes da zapalis cigaru...pravila,pravila...***, malo skrenuh sa teme, ali sustina je da ima mnogo pravila za gluposti, a ona ne sprecavaju ovakve ,,monstruozne'' stvari...dave , dave ... al da l' bi se pored tolkog davljenja desilo neshto OVAKO ???

mladji maloletnici nigde u svetu (mislim u svet racunajmo EU, Ameriku, Kanadu, Australiju, ne pricam o Arapima) ne mogu krivicno da odgovaraju, a za to POSTOJI RAZLOG i to su smislili mnogo upuceniji u psihologiju od mene i tebe...Bi. Ali bi posle toga bilo mnogo drugacije nego sto je ovde. U tome je razlika. Veeeeliiikkkaaaa.

Koja guska kada se ne brani nego onako sedi ko kifla
Ne znam ja..Mozda i ova mala nije umela da se brani...