H
hanibaI77
Gost
e meni je ovo bolna tacka i sve radim da ne odgovorim na temu al ne izdrzavam.evo sad sam kao nesto napisala
da vidim da l ce da radi :-|
da vidim da l ce da radi :-|
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nocna mora:Uzimam muzevo,,Zadrzavam svoje{Prezime} Nisam muski sovinista,ali u zadnje vreme je sve vise zena sa dva prezimena.Zasto je to tako i sta znaci zadrzati devojacko prezime.{iz zenskog ugla}Dali je to za zenu dokaz emancipacije ili ,nesto sto ja kao "Balkanac" nemogu da razumem.Nekoliko zena sam pitao zasto ?i sve su mi rekle"Ne razumete vi muskarci to,Zato sto hocu" itd....ali ni jedna konkretno .Zato ja pitam vas?? ZASTO je to vazno
Zamisli da ti se dete zove Krchag.Hellen:Не каже се џабе:''Зови ме и крчаг, само ме немој разбити''.
Nina2:Mozda sa produzenjem loze i sa mladine strane ukoliko je jedinica? Evo konkretno, ja bih zadrzala prezime upravo iz tog razloga.
Blondie2:U domu zdravlja u Zemunu radi doktorka sa 3 prezimna! Sta reci tek o tome?!
Nina2:A da li ste ikada razmisljale da zadrzavanje prezimena nema nikakve veze sa emancipacijom? Mozda sa produzenjem loze i sa mladine strane ukoliko je jedinica? Evo konkretno, ja bih zadrzala prezime upravo iz tog razloga.