Devedesete

KOSOVO JE PROGLASILO NEZAVISNOST 2008 I NIKO NIJE VOJNO REAGOVAO A TO JE IZDAJA.
SLOBA JE VOJNO REAGOVAO,VOJSKA SE TADA BORILA I TO NIJE IZDAJA.

Vojska je 99-te izdejstvovala da nato dodje na kosovo a ne na celu jugoslaviju sto su nudili u rambujeu,iz ovoga se vidi da si klasican terorista.

Znači sloba nije prodao celu srbiju nego samo kosovo? Pa i to je nesto kakva je bio raspikuća i vucibatina :rumenko::mrgreen:

Kakav bre pritisak?
Ko je smeo da pritiska Našeg PreCednika?
Hrabrog i neprikosnovenog, izabranog voljom naroda, vojska i policija uz njega, izborni rezultati na njegovoj strani.....:mrgreen:
A priznao je da su krali.
U džakovima:super:

Nisam priznao lepo sam ti rekao.........pa nisam ja krao pa da priznajem :hahaha:

aha,daj uozbilji se svi znamo one zardjale kasike po glanc novim serpama:mrgreen:,sto je vuk dobio instrukcije spolja pa proteste manjine koja nije dala da se zivi,pa pritisak iz sad,britanije,nemacke da im se da to mesto u beogradu.......ajde molim te ne zafrkavaj.....

a da ne pricamo o 5 oktobru kad su zaurlikali jos pre izbora da su pokradeni,po posle je njihov sud(demokratski) rekao da su se salili :mrgreen: kao nije bilo kradje 5 oktobra.......cekaj bre a one demonstracije,a ponovni izbori :rtfm: uzeli ljudi vlast srusili pola beograda proterali svakog ko se ikada na ulici i pozdravio sa socijalistima........a posle.......e utvrdili smo da nije bilo kradje..........MISLIM STA RECI :thumbdown:

AKO JE IKO KRAO POKRALO SE NA ZADNJIM IZBORIMA :rtfm:

OPET KAZEM,DAJ TE DOKAZE DA JE SLOBA POKRAO ILI NE TRABUNJAJ VISE.

Naravno da je ds izgubio kosovo.
Sloba je povukao vojsku,kakve to veze ima..........pa vi zasluzujete streljanje zbog ovakvih izjava.........prvo kao nisu bitne teritorije,necemo rat-a sta je sloba trebao da uradi da nastavi rat:dontunderstand:
Ne to nije znacilo da je otislo kosovo,nego da je potpisan ugovor da nato u umnik ostanu tamo dok se situacija ne smiri-i potpisano je takodje da je kosovo deo srbije,i TAKO JE I BILO DOK DS NIJE DOSAO NA VLAST.
MA KOJI ARGUMENTI,nemas rti nista i laprdas bezveze,da ti ne pricam da se sloba herojski borio sa vojskom,tj najbolje sto je mogao i da nije bilo vise sredstava........ALI KAKO TI TO DA OBJASNIS STOCI AJ MI RECI.........

AJ MI RECI KAKO JE SLOBA PRODAO KOSOVO.:rtfm:

EJ DECKO SVI ZNAMO DA JE DS DOSAO NA VLAST DA BI PRODAO KOSOVO A TI TU NESTO BLAJVASH,JA NE ZNAM ODAKLE VAM HRABROSTI DA BUDETE ZIVI ALI U OVJ SRBIJI JE SVE MOGUCE.

KOSOVO JE PROGLASILO NEZAVISNOST 2008 I NIKO NIJE VOJNO REAGOVAO A TO JE IZDAJA.
SLOBA JE VOJNO REAGOVAO,VOJSKA SE TADA BORILA I TO NIJE IZDAJA.

Vojska je 99-te izdejstvovala da nato dodje na kosovo a ne na celu jugoslaviju sto su nudili u rambujeu,iz ovoga se vidi da si klasican terorista.

Inteligencijo moja supljoglava, Sloba je priznao kradju samim tim sto je priznao poraz na izborima pokrajinskim 1996. :dash::dash::dash::dash:
DS izgubio Kosovo?:dash::dash::dash: Kakve veze ima sto je povukao vojsku? Supljoglavo moje, ako ti povuces vojsku i ostavis zemlju drugima to se zove KAPITULACIJA! Tvoj Sloba je to uradio. Kao sto je popisao i Krajisnike. Dakle, od kada je tvoje gowno povuklo vojsku i policiju, na Kosovu od tada ne vazi ustav SRJ, ne vaze zakoni SRJ, dinar nije valuta. Pametnom dovoljno, a supljoglavom dzaba.... Kakve ima veze sto je povukao vojsku? Pa sto je slao klince da ginu ako je odlucio da ih povuce odatle?:dash::dash::dash::dash::otkacio::otkacio::otkacio:
Sloba se borio? Gde na bojnom polju kao njegov orangurtan Marko?:dash::dash::dash: Argumenti su ti extra, slusaj ti i dalje taticu i mamicu, budi zauvek sin debil i veruj da su svi ziveli tada kao u seriji Srecni ljudi....
Kako je Sloba prodao? :dash::dash::dash::dash: Potpisao Kumanovski sporazum, i povukao vojsku i policiju. Kapitulacija takozvana... Zato molim te, izbroj do hiljadu (ako znas) pre nego sto pocnes da trabunjas....
Ja se pitam kako stoka sme ovaj narod da pogleda u oci (posle Kosova i RSK)... Nadam se da ce tvog Slobu izvuci iz groba i da ce skakati neko po njemu... To je i zasluzio....
Pa sto ju je povukao kada se borila? Sto je priznao kapitulaciju? :dash::dash::dash:
I gde je dokaz da je DS pokrao? Cekam... Samo nemoj da mi kazes kako ti je to rekao komsija, drugar, drugarica....

Da, oces opet "zute" da optuzis sto je Sloba kapitulirao ko pi*ka poslednja i povukao svu vojsku i policiju ostavljajuci srbe na milost i nemilost???? Sam da te bude

Jel se secas kada je njegova p.izda od predsednika zabranila prognanima iz Krajine da udju u Beograd? Naravno razlog se zna... Da ga 500.000 ljudi ne bi raskomadalo...

Da, oces opet "zute" da optuzis sto je Sloba kapitulirao ko pi*ka poslednja i povukao svu vojsku i policiju ostavljajuci srbe na milost i nemilost???? Sam da te bude

sto je pi*ka,neko ko natera 200 puta jaceg protivnika na dogovor.......

Njih mogu i za to da optuzim jer ne znam gde su zapravo oni bili kada se vodila bitka......u nemackoj gde li vec............NE SRBE TADA NIJE NIKO(TOLIKO)DIRAO.........maltretiranja i 17 mart je dosao sa dosovskom vlashcu............:rtfm:.......:bye:

Jel se secas kada je njegova p.izda od predsednika zabranila prognanima iz Krajine da udju u Beograd? Naravno razlog se zna... Da ga 500.000 ljudi ne bi raskomadalo...

Secam se pa ih je slobica preusmeravao po srbiji uz pomoć policije da bi ih razbio na manje grupacije ;)
Na kraju ih je potrpao u kojekakve šupe i barake odakle ih je isterivao posle nekoliko godina...

Ehhh kako je znao taj Sloba sa narodom, kao sa stokom a oni ga voleli i vole ga i dan danas :hahaha:

Ne secam se jer ne pricamo o tome,aj da zavrsimo o kosovu pa cemo da predjemo na to........ok.......jer se to zove karikiranje,iznosis tvrdnje za 1 stvar koju ne dokazes do kraja a vec pocnes sa novim optuzbama.........i kada pocnemo o krajini ti ces verovatno da predjes na bosnu.....ups...izvini tamo neces jer smo dobili RS,PA BI TO DA IZBEGNES.

Njih mogu i za to da optuzim jer ne znam gde su zapravo oni bili kada se vodila bitka......u nemackoj gde li vec............NE SRBE TADA NIJE NIKO(TOLIKO)DIRAO.........maltretiranja i 17 mart je dosao sa dosovskom vlashcu............:rtfm:.......:bye:

Da tebi neko dodje u kuću i kaže marš napolje u šupu... I ti odeš u tu šupu... Jel ne bi bio pizd@ pred svima???? Ae ne drobi više nebuloze

Ne secam se jer ne pricamo o tome,aj da zavrsimo o kosovu pa cemo da predjemo na to........ok.......jer se to zove karikiranje,iznosis tvrdnje za 1 stvar koju ne dokazes do kraja a vec pocnes sa novim optuzbama.........i kada pocnemo o krajini ti ces verovatno da predjes na bosnu.....ups...izvini tamo neces jer smo dobili RS,PA BI TO DA IZBEGNES.

Kako se ne secas kada si dosao na traktoru tada i fala qrcu nisu te pustili u Beograd :rotf::rotf::super:

Secam se pa ih je slobica preusmeravao po srbiji uz pomoć policije da bi ih razbio na manje grupacije ;)
Na kraju ih je potrpao u kojekakve šupe i barake odakle ih je isterivao posle nekoliko godina...

Ehhh kako je znao taj Sloba sa narodom, kao sa stokom a oni ga voleli i vole ga i dan danas :hahaha:

a sta je trebao da im da 500 000 lux stanova :mrgreen:

BRATE JEL TE NE BOLI GLAVA.............:mrgreen:.......polako polako pricamo demoNkratski i ljudski,nema potrebe za lomljenje monitora :rtfm:

E STANI MOZEMO NESTO DA SE DOGOVORIMO-JEL MOZEMO DA SE DRZIMO SAMO JEDNE TEME-KOSOVO ILI KRAJINA-da ne bi doslo do karikiranja........

E SAD SLUSAJ ja ne govorim da je sloba bio sjajan,takodje ni u krajini se nije desilo kao sto ti pricas,jer si zaboravio da je NATO ucestvovao u oluji i mnogo toga jos.......ali ja hocu da rasclanim stvari i ukazem na probleme te vrste koje ti gajis...dakle ti MRZIS slobu i sve zibo ces da mu iskarikiras-KRAJINA NIJE KOSOVO=KARIKIRANJE....

Moras da shvatis da kapitulacija nije izdaja :rtfm:
a i to nije bila bas kapitulacija nego ugovor,sloba nije poklonio drzavu nego je potpisano da je kosovo deo srbije a to nije nikakva kapitulacija.

Polako a to sto se nadas za slobu i ja se nadam da ce to uraditi neko sa tvojom decom i roditeljima..........:rtfm

PA DA I CAR LAZAR JE PO TEBI IZDAJNIK.........:rtfm:

i ne mora da se glumi agresivnost,po slobi niko nece skakati zbog tvojih licnih kompleksa nego ce njegovo ime biti sve vece i postovanije,nasuprot bezobrzluku i osionosti pojedinih ljudi koji koriste vlast da bi se izivljavali.......

Ne ti slusaj mamicu i taticu jer sam ja tebi to rekao pa nema potrebe da svoj promer navodis na meni.......

ARGUMENTE I DALJE NE DAJES OSIM NEKIH LAPRDANJA,KAPITULACIJA NIJE IZDAJA...........

E I SAMO JEDNO PITANJE-TI SI BIO ZA TO DA SE RATUJE ZA KOSOVO I JESI LI SAD DA SE VODI RAT ZA KOSOVO.........:rtfm:

Ko kaze da ga lomim? Ili da ga pljujem... :dash::dash::dash: Boze Boze... Sto ti sebi dajes za pravo...
Kazes da povlacenje vojske nije kapitulacija? NEgo sta je? Kada ti povuces vojsku i policiju i dozvolis KFOR-u tada da udje (dakle strane trupe) kako se to zove? Predaja teritorije?
Naravno da mrzim Slobu i sve njegovo.... Dovoljno ima dokaza i razloga.... Sam zakljuci.
Od kada ne vaze zakoni SRJ dole, od kada nema nase valute, od kada nas ustav ne vazi? Kada se to ne postuje i kada toga nema, sta je to onda? Od tada oni su sve svoje dole imali.
Ako vec to zelis mojima, onda i ja isto zelim ne samo tvojoj deci, unucima i ostalima nego se nadam da ce ti neko i deveto koleno vaditi iz groba i skakati po njima.... Jer si ti isto djubre za mene kao i Sloba, Mira, i njihovo dvoje debilne dece....
Slobini verni glasaci polako umiru (zbog godina, ipak starost je u pitanju, bolest i slicno), tako da ce smece ostati samo.... Za sve sto je uradio, malo je dete ono sto mu zelim. Njega mogu da vole samo Tudjamanovi bojovnici jer im je dao RSK. Spomenik ce (nadam se) biti podignut u Zagrebu. Odmah pored Tudjmanovog....
Pa tvoji tatica i mamica su radili po drzavnim firmama za vreme Slobe (sam si se hvalio time), pa je dete debilcic mislilo da svi tako zive. Dete debil nije videlo prazne rafove, niti kako se kupovao benzin, ni bonove za secer, brasno i slicno, ni inflaciju.... Jadno moje... Ni kolone izbeglica iz Krajine jer je ljubljeni predsednik njima zabranio ulazak u BG.
Da je tvoj glupavi Sloba igrao na kartu Zapada (odnosno da ih navodi da nam drzi stranu), onda ne bi problema bilo. Sto se nije ugladao na svog kompanjona Tudjmana....:dash::dash::dash:

Poslednja izmena:

Ne znas jel da? Neobavesten si totalno... Ne zna covek nista. Slobina rec je zakon. Nema veze sto je toliko puta pogazio....

Kao da je tebe pitao..........zar to nije za tebe najveca nocna mora da ti bosanski Srbi okupiraju Beograd.........nemoj nam ti prodavati moral na racun Slobe...............al cini mi se da je hteo bas da zastiti te ljudi od takvih gostoljubivih Beogradskih domacina

Kriv je sto je dozvolio bombardovanje.......kriv je sto je prekinuo bombardovanje........:dash::dash:Pa da je znao da ce mu danas neko pregovarati,i zato sto je ostao ziv, sigurno ne bi zalio civilnih zrtava,i potpisivao kapitulaciju.Sta mislis ti pametnjakovicu,sto je kapituliro?

Ako je vec hteo da ratuje, trebao je da ide do KRAJA, a ne da izginu klinci za dzabe, a on covek potpise kapitulaciju i povuce vojsku i policiju. Sto li su ti klinci ginilu? Da bi on potpisao Kumanovski sporazum?:dash::dash::dash:

Računaj s tim da ću obrisati svaki post u kome bespotrebno koristiš velika slova, a to upozorenje imaš i na lepljivoj.

Kao da je tebe pitao..........zar to nije za tebe najveca nocna mora da ti bosanski Srbi okupiraju Beograd.........nemoj nam ti prodavati moral na racun Slobe...............al cini mi se da je hteo bas da zastiti te ljudi od takvih gostoljubivih Beogradskih domacina

Ako ih neko nije zeleo da je onda p.izdurina Sloba... Da ga ne bi raskomadali... Tada ga ni njegova murija ne bi spasila....

Kao što već rekoh, imam tri mogućnosti:

1. da zatvorim temu,
2. da vas kažnjavam,
3. da ostavim temu, u nadi da ćete nastaviti normalnu konverzaciju.

Odluka je na vama.

I malo ih poslao na Kosovo, ovoga puta Siptarima pod noz? Sto bi Bora Djordjevic rekao:

Beograde, Beograde

U bodljikave zice nek te ograde

Da ne udju izbeglice

Velike su izelice

Izaci ce na ulice

Pomerice nam guzice

Beograde, Beograde

Nek idu kuci,

Lepse je bez njih

Beograde, Beograde

Skocice do Tolstojeve

Polomice one leve

Bice love kao pleve

Sve ce tamo da poseve

Beograde, Beograde

Nek idu kuci,

Lepse je bez njih

Neka se vrate medj Hrvate

Pa nek se mlate svaki dan

To sto su Srbi vazno nije

Neka ih bije ko god zna

Ti i ja!

Beograde, Beograde

Ovde ce se udomiti

Na sve ce se okomiti

Sve ce zivo polomiti

Unistiti i zgromiti

Beograde, Beograde

Nek idu kuci,

Lepse je bez njih

Beograde, Beograde

Nek se vrate na ognjista

Ovde za njih nema nista

Svi su oni delikventi

Sta ce njima dokumenti

Beograde, Beograde

Nek idu kuci,

Lepse je bez njih

Ne znas jel da? Neobavesten si totalno... Ne zna covek nista. Slobina rec je zakon. Nema veze sto je toliko puta pogazio....
Vidis kako nemas pojma,Seseljeva rec je zakon ,a Slobu branimo,zato sto je srpska zrtva,izdata od DOS-ovskih mafijasa,izdajica.Branimo ga isto kao sto krvati i siptari brane svoje,i ne daju da im drugi sude.Sram vas bilo,da trebate od njih uciti kako se svoje brani:rtfm:

Back