Decko moji nisu radili po firmama nego drzavnim ustanovama..........kao 2,video sam sve sto i ti,i sve preziveo sto i drugi,i moji su kupovali gomile namirnica kada vide nesto jeftinije itd.
imao sam i tada ali ne dovoljno,normalno sam poceo da zivim tek sa normalizacijom od 97,98,99........kada je kompletno narod bolje ziveo nego sada da nije bilo bombing ......
e sada znam da ga mrzis ne moras da priznajes i zato gledas samo sto se tebi prohte nelogicno samo da optuzis slobu a kao takav nisi adekvatan ni za cutanje a kamoli neku pricu........
prvo ti je sloba kriv sto je branio zemlju(i tu navodis debila marka,koji jeste tada bio u vojnoj sluzbi ali nema veze,i da nije nije nikakav argument,niti ima veze isacim)
pa ti je kriv sto je potpisao ugovor.........ja ne znam sta je trebao da uradi,ti po svom rezonu ne ostavljas prostora ni za jednu odluku.
a ja tebi mogu sa pravom svasta da zelim jer propagiras veleizdaju,ovo sto ti pricas je klasicna izdaja drzave,jer je krivac samo jedan pa i da je sloba imalo kriv opet,bi kao covek napadao amere a ne slobu...
po cemu je Marija M djubre aj mi pojasni..............
Znaci ti pises nebuloze zadojene mrznjom,to nije predaja teritorije nego je ono sto pise u ugovoru sastavljenom tamo........pa onda je i dos-izdaja kosova zar ne

PA STO TI TAKO BAJAN PATRIOTA SE SAD NE ZALOZIS DA KRENE VOJSKA NA KOSOVO,JER JE PO TEBI SLOBA IZDAO,PA TI DA JE POVRATIS........JER ako to govoris za slobu a sam se slazes sa situacaiju na kosovu i ti si onda izdajnik.......mada ti i jesi ali sloba nije.
Ne govorim ti ja da to nije kapitulacija NEGO da kapitulacija nije izdaja-razumes li ti to.
A JA TE OPET PITAM-sta je trebao da uradi.........ZNACI TEBE NAPADNE 200 PUTA JACI PROTIVNIK izdejstvuje 1/10 zahteva koje je na pocetku trazio i to je izdaja
a zaboravio si da kazes sta je nato zahtevao u rambujeu a sta je dobio na kraju bombardovanja
opet pitam ne vidim nigde u junackoj borbi VJ izdaju...........niti sredstava za dalju borbu.....
I NISI MI ODGOVORIO-da li si ti bio za rat na kosovu i da li si sada......kao i to sta bi ti tako mocan i pametan uradio.