Devedesete

Kao da je tebe pitao..........zar to nije za tebe najveca nocna mora da ti bosanski Srbi okupiraju Beograd.........nemoj nam ti prodavati moral na racun Slobe...............al cini mi se da je hteo bas da zastiti te ljudi od takvih gostoljubivih Beogradskih domacina

A ko bi onda glasao za radikale i "napredne" radikale danas i svih ovih godina pitaj se :think:

Vidis kako nemas pojma,Seseljeva rec je zakon ,a Slobu branimo,zato sto je srpska zrtva,izdata od DOS-ovskih mafijasa,izdajica.Branimo ga isto kao sto krvati i siptari brane svoje,i ne daju da im drugi sude.Sram vas bilo,da trebate od njih uciti kako se svoje brani:rtfm:

Jel to mislis na ustaskog vojvodu šešelja? :think:

Ko kaze da ga lomim? Ili da ga pljujem... :dash::dash::dash: Boze Boze... Sto ti sebi dajes za pravo...
Kazes da povlacenje vojske nije kapitulacija? NEgo sta je? Kada ti povuces vojsku i policiju i dozvolis KFOR-u tada da udje (dakle strane trupe) kako se to zove? Predaja teritorije?
Naravno da mrzim Slobu i sve njegovo.... Dovoljno ima dokaza i razloga.... Sam zakljuci.
Od kada ne vaze zakoni SRJ dole, od kada nema nase valute, od kada nas ustav ne vazi? Kada se to ne postuje i kada toga nema, sta je to onda? Od tada oni su sve svoje dole imali.
Ako vec to zelis mojima, onda i ja isto zelim ne samo tvojoj deci, unucima i ostalima nego se nadam da ce ti neko i deveto koleno vaditi iz groba i skakati po njima.... Jer si ti isto djubre za mene kao i Sloba, Mira, i njihovo dvoje debilne dece....
Slobini verni glasaci polako umiru (zbog godina, ipak starost je u pitanju, bolest i slicno), tako da ce smece ostati samo.... Za sve sto je uradio, malo je dete ono sto mu zelim. Njega mogu da vole samo Tudjamanovi bojovnici jer im je dao RSK. Spomenik ce (nadam se) biti podignut u Zagrebu. Odmah pored Tudjmanovog....
Pa tvoja tatica i mamica su radili po drzavnim firmama za vreme Slobe (sam si se hvalio time), pa je dete debilcic mislilo da svi tako zive. Dete debil nije videlo prazne rafove, niti kako se kupovao benzin, ni bonove za secer, brasno i slicno, ni inflaciju.... Jadno moje...
Da je tvoj glupavi Sloba igrao na kartu Zapada (odnosno da ih navodi da nam drzi stranu), onda ne bi problema bilo. Sto se nije ugladao na svog kompanjona Tudjmana....:dash::dash::dash:

Decko moji nisu radili po firmama nego drzavnim ustanovama..........kao 2,video sam sve sto i ti,i sve preziveo sto i drugi,i moji su kupovali gomile namirnica kada vide nesto jeftinije itd.
imao sam i tada ali ne dovoljno,normalno sam poceo da zivim tek sa normalizacijom od 97,98,99........kada je kompletno narod bolje ziveo nego sada da nije bilo bombing ......

e sada znam da ga mrzis ne moras da priznajes i zato gledas samo sto se tebi prohte nelogicno samo da optuzis slobu a kao takav nisi adekvatan ni za cutanje a kamoli neku pricu........

prvo ti je sloba kriv sto je branio zemlju(i tu navodis debila marka,koji jeste tada bio u vojnoj sluzbi ali nema veze,i da nije nije nikakav argument,niti ima veze isacim)
pa ti je kriv sto je potpisao ugovor.........ja ne znam sta je trebao da uradi,ti po svom rezonu ne ostavljas prostora ni za jednu odluku.

a ja tebi mogu sa pravom svasta da zelim jer propagiras veleizdaju,ovo sto ti pricas je klasicna izdaja drzave,jer je krivac samo jedan pa i da je sloba imalo kriv opet,bi kao covek napadao amere a ne slobu...

po cemu je Marija M djubre aj mi pojasni..............

Znaci ti pises nebuloze zadojene mrznjom,to nije predaja teritorije nego je ono sto pise u ugovoru sastavljenom tamo........pa onda je i dos-izdaja kosova zar ne :rtfm:PA STO TI TAKO BAJAN PATRIOTA SE SAD NE ZALOZIS DA KRENE VOJSKA NA KOSOVO,JER JE PO TEBI SLOBA IZDAO,PA TI DA JE POVRATIS........JER ako to govoris za slobu a sam se slazes sa situacaiju na kosovu i ti si onda izdajnik.......mada ti i jesi ali sloba nije.

Ne govorim ti ja da to nije kapitulacija NEGO da kapitulacija nije izdaja-razumes li ti to.
A JA TE OPET PITAM-sta je trebao da uradi.........ZNACI TEBE NAPADNE 200 PUTA JACI PROTIVNIK izdejstvuje 1/10 zahteva koje je na pocetku trazio i to je izdaja :think:

a zaboravio si da kazes sta je nato zahtevao u rambujeu a sta je dobio na kraju bombardovanja :rtfm:

opet pitam ne vidim nigde u junackoj borbi VJ izdaju...........niti sredstava za dalju borbu.....

I NISI MI ODGOVORIO-da li si ti bio za rat na kosovu i da li si sada......kao i to sta bi ti tako mocan i pametan uradio.

Ko kaze da ga lomim? Ili da ga pljujem... :dash::dash::dash: Boze Boze... Sto ti sebi dajes za pravo...
Kazes da povlacenje vojske nije kapitulacija? NEgo sta je? Kada ti povuces vojsku i policiju i dozvolis KFOR-u tada da udje (dakle strane trupe) kako se to zove? Predaja teritorije?
Naravno da mrzim Slobu i sve njegovo.... Dovoljno ima dokaza i razloga.... Sam zakljuci.
Od kada ne vaze zakoni SRJ dole, od kada nema nase valute, od kada nas ustav ne vazi? Kada se to ne postuje i kada toga nema, sta je to onda? Od tada oni su sve svoje dole imali.
Ako vec to zelis mojima, onda i ja isto zelim ne samo tvojoj deci, unucima i ostalima nego se nadam da ce ti neko i deveto koleno vaditi iz groba i skakati po njima.... Jer si ti isto djubre za mene kao i Sloba, Mira, i njihovo dvoje debilne dece....
Slobini verni glasaci polako umiru (zbog godina, ipak starost je u pitanju, bolest i slicno), tako da ce smece ostati samo.... Za sve sto je uradio, malo je dete ono sto mu zelim. Njega mogu da vole samo Tudjamanovi bojovnici jer im je dao RSK. Spomenik ce (nadam se) biti podignut u Zagrebu. Odmah pored Tudjmanovog....
Pa tvoji tatica i mamica su radili po drzavnim firmama za vreme Slobe (sam si se hvalio time), pa je dete debilcic mislilo da svi tako zive. Dete debil nije videlo prazne rafove, niti kako se kupovao benzin, ni bonove za secer, brasno i slicno, ni inflaciju.... Jadno moje... Ni kolone izbeglica iz Krajine jer je ljubljeni predsednik njima zabranio ulazak u BG.
Da je tvoj glupavi Sloba igrao na kartu Zapada (odnosno da ih navodi da nam drzi stranu), onda ne bi problema bilo. Sto se nije ugladao na svog kompanjona Tudjmana....:dash::dash::dash:

:think:

Ako je vec hteo da ratuje, trebao je da ide do KRAJA, a ne da izginu klinci za dzabe, a on covek potpise kapitulaciju i povuce vojsku i policiju. Sto li su ti klinci ginilu? Da bi on potpisao Kumanovski sporazum?:dash::dash::dash:
Pa znam i jednu osobu,koja je tad jedina htela da ide do kraja,ali ga i danas osudjujete zbog toga,i nazivate ratohuskacem.........vidis,nije bitno sta je ispravno ili ne ,bitno je ,da pljujete po svima,koji ugrozavaju opstanak DS-a na vlasti:rtfm:

Ako je vec hteo da ratuje, trebao je da ide do KRAJA, a ne da izginu klinci za dzabe, a on covek potpise kapitulaciju i povuce vojsku i policiju. Sto li su ti klinci ginilu? Da bi on potpisao Kumanovski sporazum?:dash::dash::dash:

Ali decko kako da ti neko objasni na fin i kulturan nacin da Sloba nije hteo da ratuje nego su nas napali,covece :hahaha::hahaha::hahaha:

Pa da vidi se da se niusta ne razumes,normalno da je vredeo kumanovski sporazum......jel znas razlike izmedju kumanovskog sporazuma i uslova iz rambujea,ako znas ovde ih napisi.:rtfm:

Pa znam i jednu osobu,koja je tad jedina htela da ide do kraja,ali ga i danas osudjujete zbog toga,i nazivate ratohuskacem.........vidis,nije bitno sta je ispravno ili ne ,bitno je ,da pljujete po svima,koji ugrozavaju opstanak DS-a na vlasti:rtfm:

Pljujemo po svima koji unistavaju Srbiju, nisi to do danas ukapirao? Niko neće biti postedjen, svako ima da odgovara za zlo koje je napravio Srbiji. Demokrate su trenutno na vlasti i odgovarace pred narodom. Kamo srece da Sloba i radikali nisu vladali Srbijom 90tih godina, danas ne bi imali toliko unistenih i zastarelih fabrika koje vrede jedino kao zemljiste...
Strasno sta su napravili od divne zemlje orgijajuci...

Pljujemo po svima koji unistavaju Srbiju, nisi to do danas ukapirao? Niko neće biti postedjen, svako ima da odgovara za zlo koje je napravio Srbiji. Demokrate su trenutno na vlasti i odgovarace pred narodom. Kamo srece da Sloba i radikali nisu vladali Srbijom 90tih godina, danas ne bi imali toliko unistenih i zastarelih fabrika koje vrede jedino kao zemljiste...

ne pljujete

Ali decko kako da ti neko objasni na fin i kulturan nacin da Sloba nije hteo da ratuje nego su nas napali,covece :hahaha::hahaha::hahaha:

Pa da vidi se da se niusta ne razumes,normalno da je vredeo kumanovski sporazum......jel znas razlike izmedju kumanovskog sporazuma i uslova iz rambujea,ako znas ovde ih napisi.:rtfm:

Jel ima ovo neke veze sa kapitulacijom Slobe i predajom kosova u nato ruke 1999 godine? :mrgreen:

Decko moji nisu radili po firmama nego drzavnim ustanovama..........kao 2,video sam sve sto i ti,i sve preziveo sto i drugi,i moji su kupovali gomile namirnica kada vide nesto jeftinije itd.
imao sam i tada ali ne dovoljno,normalno sam poceo da zivim tek sa normalizacijom od 97,98,99........kada je kompletno narod bolje ziveo nego sada da nije bilo bombing ......

e sada znam da ga mrzis ne moras da priznajes i zato gledas samo sto se tebi prohte nelogicno samo da optuzis slobu a kao takav nisi adekvatan ni za cutanje a kamoli neku pricu........

prvo ti je sloba kriv sto je branio zemlju(i tu navodis debila marka,koji jeste tada bio u vojnoj sluzbi ali nema veze,i da nije nije nikakav argument,niti ima veze isacim)
pa ti je kriv sto je potpisao ugovor.........ja ne znam sta je trebao da uradi,ti po svom rezonu ne ostavljas prostora ni za jednu odluku.

a ja tebi mogu sa pravom svasta da zelim jer propagiras veleizdaju,ovo sto ti pricas je klasicna izdaja drzave,jer je krivac samo jedan pa i da je sloba imalo kriv opet,bi kao covek napadao amere a ne slobu...

po cemu je Marija M djubre aj mi pojasni..............

Znaci ti pises nebuloze zadojene mrznjom,to nije predaja teritorije nego je ono sto pise u ugovoru sastavljenom tamo........pa onda je i dos-izdaja kosova zar ne :rtfm:PA STO TI TAKO BAJAN PATRIOTA SE SAD NE ZALOZIS DA KRENE VOJSKA NA KOSOVO,JER JE PO TEBI SLOBA IZDAO,PA TI DA JE POVRATIS........JER ako to govoris za slobu a sam se slazes sa situacaiju na kosovu i ti si onda izdajnik.......mada ti i jesi ali sloba nije.

Ne govorim ti ja da to nije kapitulacija NEGO da kapitulacija nije izdaja-razumes li ti to.
A JA TE OPET PITAM-sta je trebao da uradi.........ZNACI TEBE NAPADNE 200 PUTA JACI PROTIVNIK izdejstvuje 1/10 zahteva koje je na pocetku trazio i to je izdaja :think:

a zaboravio si da kazes sta je nato zahtevao u rambujeu a sta je dobio na kraju bombardovanja :rtfm:

opet pitam ne vidim nigde u junackoj borbi VJ izdaju...........niti sredstava za dalju borbu.....

I NISI MI ODGOVORIO-da li si ti bio za rat na kosovu i da li si sada......kao i to sta bi ti tako mocan i pametan uradio.

Drzavnim ustanovama... Onda je to totalno druga stvar!:dash::dash::dash: Drzi se ti tatice i mamice.... Samo ti njih slusaj i nema problema.... Ostaces tako "pametan"....
Narod tada ziveo bolje.... Nisi znao sta je kupovina goriva na pumpi do 2000. a kazes bilo normalno vreme...
Ako je doticni magarac (Sloba) vec hteo da ratuje, trebao je da ide do kraja! A ne da izginu klinci (ko zna koliko njih) pa onda magarac potpise sporazum i povuce vojsku i policiju. I proglasi pobedu. Dao im zemlju u ruke i proglasio pobedu...:dash::dash::dash:
Ko je rekao da su Ameri nevini? Gde sam rekao to? Kao sto sam rekao, Sloba je izdao Krajinu, pa samim tim i Kosovo.... Dakle ko je veleizdajnik?
Marija M. je najobicnija narokomanka i isti debil kao i Marko. Za svo s.ranje koje su napravili njeni roditelji sa svojom decicom....
Znaci svo s.ranje koje je Sloba napravio treba neko treci da ispravlja?:dash::dash::dash::dash: Sto se rata tice, da imamo odresene ruke kao Hrvati, nema problema. Samo glupavi Sloba od Tudjmana nista nije naucio. Sta mislis da Tudjman nije imao podrsku zapada da li bi izveo Oluju? Aha, ali juce.... Sloba je najveca budala rodjena pod kapom nebeskom, jer nit je bio dobar diplomata, znao je samo da uprlja ruke krvlju nevinih ljudi.... Onima iz Krajine i sa Kosova....
Kapitulacija nije izdaja? Nego sta je? Koliko se ljudi ubilo zbog te kapitulacije? I zbog one u RSK? Nemas pojma jel da?
NATO je dobio Kosovo, mi smo ga izgubili. Tvoj Sloba proglasio pobedu.... Budala najveca....
Sta bih uradio? Igrao bih kao Tudjman sa Olujom. Predstavio bih Siptare kao lose, kao koljace, mucitelje, potrudio bih se da mi budu saveznici, i kada bih dobio njihovo zeleno svetlo, onda bih reagovao... I sve bi bilo OK....

Pa ako bi rvati rado da prisvajaju sve sto je srpsko.......pa ne znaci da se mi moramo toga automatski odreci.......eto posto su prisvojili srpski jezik............ajmo mi reci da mi pricamo rvatski,..........al kome ja to pricam,kad si ti njihov

Naši, vaši... Nemci, partizani... A što je onda pun hrvatski telefonski imenik Šešelja a ovde samo jedan koji je trenutno na službenom putu u Hagu? :sad2::mrgreen:

Ako je vec vredeo, trebao je da ga izdejstvuje ranije(nesto slicno), a ne prvo ratom i klanjem i ginjenjem klinaca. Da je imao iole diplomatije u sebi, to bi uradio, ovako.... Tada bih ga cenio, ovako NIKADA....

Ako je vec vredeo, trebao je da ga izdejstvuje ranije(nesto slicno), a ne prvo ratom i klanjem i ginjenjem klinaca. Da je imao iole diplomatije u sebi, to bi uradio, ovako.... Tada bih ga cenio, ovako NIKADA....

Mladi i uopste Srbi su za slobu bili topovsko meso koje je on gurao gde god je mogao u krvave sukobe... Nečovek je igrao riziko sa ljudima... Trebalo ga je zivog odrati i spaliti umesto sto je poslat u Hag.

A kad ce to odgovarati.......pa sto ne pocnu sad da odgovaraju,mislis odgovarace,kad ih ne bude bilo,ko Sloba............e onda je malo kasno..........vidis da nemas sad nista od toga sto se vecito palis na mrtvog coveka.A fabrike........he,he,kako su samo nama zastarele i lose,a valjaju stranim investitorima,sto su sve pokupovali.......i nemamo vise nista..........ne palite se ljudi

Mladi i uopste Srbi su za slobu bili topovsko meso koje je on gurao gde god je mogao u krvave sukobe... Nečovek je igrao riziko sa ljudima... Trebalo ga je zivog odrati i spaliti umesto sto je poslat u Hag.

Naravno. :otkacio: Zato je drugar mog brata ostavio kosti dole... U 21 godini. Jer je idiotu bilo dosadno, pa odlucio malo da se igra rata....

A kad ce to odgovarati.......pa sto ne pocnu sad da odgovaraju,mislis odgovarace,kad ih ne bude bilo,ko Sloba............e onda je malo kasno..........vidis da nemas sad nista od toga sto se vecito palis na mrtvog coveka.A fabrike........he,he,kako su samo nama zastarele i lose,a valjaju stranim investitorima,sto su sve pokupovali.......i nemamo vise nista..........ne palite se ljudi

Makar ih vise Slobini foteljasi ne uzimaju za 2000 maraka kao 1993. za vreme inflacije.... Zato su je i stvorili, pa kada su sve fabrike pokupovali, u rekordnom roku (preko noci) inflacije nije bilo.

HM........a kako to sinovac da uradi.....KAKO.........a da je napao evropu sad bi cela evropa bila srbija........

Trebao je i hteo je da izdejstvuje ranije ali nato nije dao,a vi ste imali prilike da glasate i narod je u 90% podrzao da strane trupe NE ulaze na kosovo.........a da je dao onda bi bio tiranin,diktator i izdajnik koji se protivi narodu,jel tako.

Ranije je i pokusao(ne samo on) ali nije se moglo........jes sad ce ispasti da je on njih molio da dodju..........

a ti po postupcima zapada trenutno mozes da zakljucis da on veze nije imao nego da je to bio plan zapada koji se sprovodi......sto nas vise napadaju sada nego za vreme slobe ako nisi primetio.......ajde da sada tadic posalje trupe na kosovo sto zakonski mora,sta bi bilo........verovatno bi nas opet jos zesce bombardovali(a mozda i ne zbog rusije) ali ja bih u tom slucaju podrzavao tadica jer ne bi imao druge.......

Diplomatija je sprovodjena ali je NATO sve nasilnicki uradio a sloba je mogao da izdejstvuje samo kumanovski sporazum i svaka mu cast na tome i njemu i VJ,toliko sto se tice kosova.......

Naši, vaši... Nemci, partizani... A što je onda pun hrvatski telefonski imenik Šešelja a ovde samo jedan koji je trenutno na službenom putu u Hagu? :sad2::mrgreen:
Vi demokrate kad se na nesto natakarite i navalite,ko gladan srati.........taj telefonski imenik nije nikakvo merilo..........evo ti domaci zadatak,trazi Seseljevo poreklo u zadnjih nekoliko kolena,dede,pradede........to nije nije nikakav problem pronaci..........tako, da je neko tu nesto mogao dokazati,vec bi imali podatke ,crno na belo...........al nista od toga

Back