Ja ispadam kontradiktoran

..........ti si tvrdio da je kapitulacija izdaja a sad tvrdis da nije...........dobro opamecujes se i to je primetno........dalje.
to za racak je tacno,ali dosli su nasi i njihovi forenzicari i oboje vrsili uvid,bilo je DOKAZA da su ti teroristi preobuceni i to se videlo ali nase niko nije hteo da slusa......dakle siptrai su to aljkavo uradili po nalogu nato-a i za to su bili dokazi ali,oni su na brzinu rekli e to je to ne zanima nas,na frku sve nas niko nije slusaoi sta je tu sloba mogao nista.......mi smo(rts)i svi objavljivali pricali na sve strane da je racak nameste alo niko nije hteo da slusa,jednostavno masinerija je bila jaca........
drugo,to sto si sam naveo za racak samo po sebi dokazuje da sloba nije kriv nego da je kako kazes namesteno-znaci sloba nije kriv-e sada da li je imao propagandu ne moze se svrstati u krivicu,bitno je ko je zakonski kriv a on to nije,kriv je nato.
Kapitulacija je cin predaje,nego kad smo vec kod kapitulacije POKAZI mi stav gde je sloba potpisao kapituilaciju........spis pod nazivom-JA(SRJ) POTPISUJEMO KAPITULACIJU......ja ako ne gresim se ne secam toga ,ja se samo secam kumanovskog sporazuma(sporazum nije kapitulacija),a kapitulacija je ono sto su japanci potpisali posle 2 svetskog-znaci jasno i glasno-JA SAM KAPITULIRAO.......znaci pokazi mi gde sloba potpisuje ili izjavljuje da je kapitulirao(mislim dokument)
pazi i da je potpisao a ja se ne secam,to opet nije izdaja,nego 1 vid poraza od 200 puta jace alijanse sto nije ni po cemu nesto lose.
Uporedjujem ja to sa slobom i to je veoma blesavo poredjenje........ko to tvrdi sada da su siptari ispali .losi momci,pa i da tvrdi sta mi imamo od toga...nista.......
Ti ces da pustis da neko pobije neke srbe da bi ispao los.......pa naravno da ce on ispasti los tu nema nista inteligentno,ako se ti ne branis krivac je jos ocitiji.
Sloba ispao glupav......a ti si pametan,da onakvom coveku kazes da je glupav

smesno zaista.........opet ispadas general posle bitke......
A TI TO NEMOC I SLUGERANJSTVO TADICA IDS OCES DA PRIKAZES KAO INTELIGENCIJU.........ZALOSNO STA RECI.........

Oni nisu ni imali cime da reaguju i da su hteli i zato im ostaje samo da kukaju.......a ti inteligentni ljudi,vidim koliko su argumenata iskoristili..........ej ti kazes da je sloba glup a ovi pametni......aj bre smeni ne javljaj se vise........
Kako kvarno i nisko spustas pricu mislim strasno,ja rekao da je sloba pobedio nato,pa posle da je kapitulacija,pa posle da kapitulacija nije izdaja......
kapitulacija i nije izdaja niti je on kapitulirao,nego je potpisan ugovor.........
ajde dobro da idemo po tvom jel ok,da ja kazem da je sloba izgubio od natoa,sto zapravo nije nista lose jer nismo bili jaci,sta to govori.........ne razumem.....
ja ti dajem non sto argumete ti samo laprdas.
sloba dao krajinu tudjmanu,krajina je i bila tudjmanova i ne moze nekome da da ono sto nije njegovo,

.....nije sloba dao siptarima u ruke kosovo nikako to je uradio tadic......pametnom dovoljno ali tebi nije.
ajde da se vise ne davim sa nekim ko uopste nema argumente samo lose ponasanje,okrecemo list,OVAKO-
tvrdis da je sloba kriv ajde dokazi-
-TEKST GDE JE SLOBA POTPISAO KAPITULACIJU(ZNACI REC KAPITULACIJA U UGOVORU)-mada je ovo nebitno.
-DA JE SVOJIM NELEGALNIM I NEZAKONITIM DELOVANJEM PROUZROKOVAO LEGALNU AGRESIJU NA SRJ.
-DA JE BILO KOJIM VIDOM MINIRAO ODBRANU VJ I NAMERNO ONEMOGUCAVAO VJ DA VRSI DUZNOST.
-DA JE SVOJIM DELOVANJEM UGROZIO BILO KOJU CLANICU NATO PAKTA
-DA JE NA BILO KOJI NACIN IZVRSIO CIN IZDAJE.
-DA JE POTPISAO KUMANOVSKI UGOVOR LOSIJE NEGO STO JE MOGAO U RAMBUJEU
ajde lepo dokazi,da se mi ne prepucavamo vise.