Zamisli da je Tito bio vjernik pa da s visoka gleda svoju sahranu i misli si "koja sam faca bio".
Ali jga, bezbožac, pa ništa od toga.![]()
Možda nisi u toku da je Karter poslao svoju majku na sahrani Tita. I zamisli zbog čega su nju najviše čuvali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli da je Tito bio vjernik pa da s visoka gleda svoju sahranu i misli si "koja sam faca bio".
Ali jga, bezbožac, pa ništa od toga.![]()
Zbog čega?
Vršiš zamenu teza. Diskutujemo da li si bio slobodan. Ako je bilo zabranjeno kritikovati Broza, to znači da nisi imao slobodu.Šta mi treba da kritikujem Broza?
Sloboda govora je osnovno ljudsko pravo. Imaš li hrabrosti priznati da nisi bio slobodan?Pogledajte prilog 613845
Kako da kritikujem Broza kada je on bio najveći demokrata.Šta čovek dobija da kritikuje Broza kada je on davao ovakve putne isprave.I posle toliko godina
oni to ne uspevaju da kopiraju Broza.
Sloboda govora je osnovno ljudsko pravo. Da li priznaješ da nisi bio slobodan?
Sloboda govora je osnovno ljudsko pravo.Zavisi šta ko ceni za slobodu.Danas mogu i da psujem predsednika ali nemam pravo da putujem.Ja biram slobodu putovanja,a psovanje je možda za
kojekavu bulumentu.Recimo Milovan iz Supske je bio slobodan ali je okačio sliku Draže Mihajlovića to je cenio za slobodu.Ujedno to mu je donelo
svega 4 godine u Požarevcu odmora.
Sloboda govora je osnovno ljudsko pravo.
https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/
The Universal Declaration of Human Rights (UDHR) is a milestone document in the history of human rights. Drafted by representatives with different legal and cultural backgrounds from all regions of the world, the Declaration was proclaimed by the United Nations General Assembly in Paris on 10 December 1948Našoram mu se na takvu slobodu,a sa druge strane ženi daju pasoš a meni ne.Znači imamo dva aršina za jednog je ovako za drugog onako.
The Universal Declaration of Human Rights (UDHR) is a milestone document in the history of human rights. Drafted by representatives with different legal and cultural backgrounds from all regions of the world, the Declaration was proclaimed by the United Nations General Assembly in Paris on 10 December 1948
https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/
https://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=src5Ako već nešto napišete,gledajte da mi napišete na Nemačkom ili Srpskom.Ja o Engleskom nemam pojma.
Sloboda govora je osnovno ljudsko pravo. Imaš li hrabrosti priznati da nisi bio slobodan?
Imaćemo u budućnosti opet samoupravljanje , samo ćemo biti mnogo svesniji i pametniji nego sada i onda.
Komunizam jeste ideologija budućnosti.
Gde je praksa nula?Pročitao sam i potpuno se slažem šta piše.Jedino što se ne slažem-PRAKSA JE NULA.Dakle teorija je jedno a praksa drugo.
Gde je praksa nula?
Sloboda govora je osnovno ljudsko pravo. Da li si za vreme Broza imao slobodu da kritikuješ predsednika?Recimo izdavanje pasoša.Kod Tita sam ulazio u konzlat i dobijao bez problema pasoš.Znam čoveka što je tražio pomoć Tita zbog birokratije.
Bio je iznenađen kada su službenici expresno reagovali i dali mu dokumenat.( nije direktno Tito to radio ali njegov MARŠALAT.
Istina boli. Plači od muke.Vratio se dezurni antititoisticki trolic, do sledeceg banovanja.