Ненад
Buduća legenda
- Poruka
- 47.544
Tako je.Teorija zavere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je.Teorija zavere.
Evo ga komunjar*.Miran.
![]()
Bar nije glupEvo ga komunjar*.
Ti projektuješ svoju manu na mene.Bar nije glup
Ako napišem da Commie nije glup šta ti onda tu podrazumevaš za sebe i na koju foru?Ti projektuješ svoju manu na mene.
Radi propagandu za Razjedinjeno Kraljevstvo.Miran Begels , ti si bio nekada pa si se presvukao haha.
Taki su najgori.
Commiegels ti imaš pozitivan odnos prema diktatoru. Takvi su najgori.Miran Begels , ti si bio nekada pa si se presvukao haha.
Taki su najgori.
Nema ga vise ... nego zasto ne izlazis iz anala VucicF20?Commiegels ti imaš pozitivan odnos prema diktatoru. Takvi su najgori.
Ti ne izlaziš iz Vučićevog anala.Nema ga vise ... nego zasto ne izlazis iz anala VucicF20?
Uzas ...
Da li si imao slobodu da javno kritikuješ Broza?Teško da bi ja imao takvu slobodu kao što sam od njega dobio.Demokratija je tek bila kod Todora Živkova,tako d ni sestra iz Sofije je trebala da traži dozvolu
da bi posetila sestru u Dimitrovgrad.Mi iz Jugoslavije smo išli u Sofiju bez ikakva problema.
Шта је ту суштина?Šta mi treba da kritikujem Broza? Pa to je isto kao kada neko seče granu na kojoj sedi.Čovek je pošteno zakonsi dao da svako ima pravo
na crvveni pasoš tako da nije ga imao samo onaj što ga nije hteo.Kada mi je trebao ja sam ga bez problema dobio i to prilično davno.
Doduše znam neke što su i pre mene dobili ali su oni i bili stariji.
Шта је ту суштина?
Mnogi zaboraviše na Tita kao najvećeg demokratu.

Blago tebi....
Tito je mandrknuo pre 40 godina a niko ti nije rekao??![]()
Gazda Martineli je pustio sve radnike svoje firme kako bi gledao sahranu Tita.I on nije radio da bi gledao na televiziji sahranu Tita.
Koliko će ljudi gledati tvoju sahranu?
...sad vidim da si stvarno odalamio....Zaboli me qita ko će gledati moju sahranu...sad vidim da si stvarno odalamio....
Zamisli da je Tito bio vjernik pa da s visoka gleda svoju sahranu i misli si "koja sam faca bio".Zaboli me qita ko će gledati moju sahranu...sad vidim da si stvarno odalamio....