Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EItp025WwAAxSkq[1].jpg

Gde mi komentar "Keva na prodaju"?
O liberalnom global marketu...
Ono da se slepac odavde raduje što tamo nekom ide makar izrabljivao budalu koja mu se raduje?
Ova budaletina odbBG5 me vredjala na PP a moderacija uvažila njegovo tumačenje " keve na prodaju"

Na šta vam to liči?
Bolje da ga pobacila, otac mu se nikad nije javio, ni kesicu bombona mu nije kupio.
Zato je burno reagovao.

Diktator uopšte ne mora da bude nešto loše.
To je centralizovana vladavina.
Kao recimo u Razjedinjenom Kraljevstvu kom se samo tupadžije dive
Слажем се. Шта је Либијцима фалило код Гадафија? То је била социјално одговорна диктатура. Она је, за разлику од Брозове, имала финансијско покриће, своју нафту.

Ti lupetaš a još i štetu praviš, ko Čeda Droga iz LDP-a što priča ko navijen al ne ume ni fabriku brašna da vodi koliko je pametan.

Ne zanima me za čije interese radiš ali nije ni normalno ni prirodno da neko želi da mu drugi vodi državu, privredu i banke.
To se zove kolonija, a naspram kolonije i kapitalistički fašizam je viša tekovina.
Za socijalizam ne treba nikakva nauka kako da zaposleni rob skakuće i na kojoj nozi dok uslužuje mušteriju.
To

Ti lupetaš a još i štetu praviš, ko Čeda Droga iz LDP-a što priča ko navijen al ne ume ni fabriku brašna da vodi koliko je pametan.

Ne zanima me za čije interese radiš ali nije ni normalno ni prirodno da neko želi da mu drugi vodi državu, privredu i banke.
To se zove kolonija, a naspram kolonije i kapitalistički fašizam je viša tekovina.
Za socijalizam ne treba nikakva nauka kako da zaposleni rob skakuće i na kojoj nozi dok uslužuje mušteriju.
To
Ti lupetaš i vršiš zamenu teza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back