Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tito-i-SFRJ-1000x555.jpg

Čak je i CIA priznala da smo imali majstorsku bezbednosnu službu koja je uspešno završavala svoje misije i po inostranstvu.
Niko slučajnije nije umeo da te pregazi na pešačkom prelazu na primer...
Ćute hr ustaše, ćute srb liberali...
Najvaznije je to sto su sacuvali drzavu :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

• Podržavam
Reactions: BG5
Ne, to znači da sam Švajcarac koji gleda kako što bolje da sebi obezbedi životne potrebe.
Tamo se Predsednik vozi javnim prevozom, ovde seoski portiri preko stranke uključuju rotacionu signalizaciju.
Тамо су на власти власници банака, а председник је само на положају. Као и у САД.
Кад би швајцарске банке омогућиле увид у власнике депозита, настао би хаос.

Тамо су на власти власници банака, а председник је само на положају. Као и у САД.

Ja se ne sećam za ovih par decenija mog boravka ovde da sam samo jednu godinu uspeo da sakrijem bilo kakav depozit u banku.
Bilo u kojoj firmi da sam radio platni spisak sam morao da dam na uvid poreskoj upravi.Izgleda mnogo gledate kriminalne filmove.

Amerika je izdejstvovala da može dobije sve podatke
To je zato što se Amerika bori zajedno sa terorizmom i imaju uvid u svačiji djepozit.
Haos nije nastao, svi ćute ko zaliveni, čuvaju svoja dupeta.

Poslednja izmena:
Amerika je izdejstvovala da može dobije sve podatke
To je zato što se Amerika bori zajedno sa terorizmom i imaju uvid u svačiji djepozit.
Haos nije nastao, svi ćute ko zaliveni, čuvaju svoja dupeta.
Зато и није настао хаос. Кад би подаци о рачунима били доступни порезницима и новинрима новинари и порезници би морали да чувају своја дупета.

Зато и није настао хаос. Кад би подаци о рачунима били доступни порезницима и новинрима новинари и порезници би морали да чувају своја дупета.

Dakle pišete ćirilicom,moja je greška što sam vam napisao latinicom pa niste razumeli šta sam napisao.Predlažem da dođete u CH i pokušate
da otvorite samo račun.aaUkoliko imate makar makar jedno milijonče i na istom računu uložite.Onda se slobodno pohvalite kako ste prošli u
banku.Čitaću sa zadovoljstvom.

Dakle pišete ćirilicom,moja je greška što sam vam napisao latinicom pa niste razumeli šta sam napisao.Predlažem da dođete u CH i pokušate
da otvorite samo račun.aaUkoliko imate makar makar jedno milijonče i na istom računu uložite.Onda se slobodno pohvalite kako ste prošli u
banku.Čitaću sa zadovoljstvom.
Извини, нисам разумео, иако знам латиницу већ шездесет и више година. А милион франака немам, умем само да напишем.

Извини, нисам разумео, иако знам латиницу већ шездесет и више година. А милион франака немам, умем само да напишем.

Kako onda mislite da poreska uprava nezna koliko vi imate para u banku ili koliko ste ove godine zaradili? Baš bi voleo da naučim tu tehniku jel za
ovih par decenija nisam tako nešto naučio.

Kako onda mislite da poreska uprava nezna koliko vi imate para u banku ili koliko ste ove godine zaradili? Baš bi voleo da naučim tu tehniku jel za
ovih par decenija nisam tako nešto naučio.
I mene zanima, stao sam u red za odgovor :D

To ovi naši Petolistopadski Šerpari misle ako ukinu SDK da se ništa ne zna.
Ok možda su u Švajcarskoj depoziti malko bolje pričuvani, ovde u Srbistanu običan menidjer banke pregleda račune i godišta deponenata pa zaključi "ko je umro", bez da je kontaktirao Sv.Petra, pa pokupi ceo iznos.
Onda sutradan dodje vlasnik računa, ispostavi se da ga Sv.Petar još nije zvao, i čovek samo što ne rikne - sve godine iz inostranstva neko pokupio.

To se desilo u onoj Sber banci, pa nisam lud tamo da ostavim ni 100 dinara.
Neka je menidjer dobio otkaz, dokazali su svoj kvalitet obezbedjenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back