Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 88.482
a šta ako ne lupeta? pazi, dosije ne laže...Commiegel opet lupeta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta ako ne lupeta? pazi, dosije ne laže...Commiegel opet lupeta.
Ako te ne zanima politika, to znači da te ne zanima šta radi vlast.Bilo je super za sve one koje politika nije zanimala.
Najvaznije je to sto su sacuvali drzavu![]()
Čak je i CIA priznala da smo imali majstorsku bezbednosnu službu koja je uspešno završavala svoje misije i po inostranstvu.
Niko slučajnije nije umeo da te pregazi na pešačkom prelazu na primer...
Ćute hr ustaše, ćute srb liberali...

Ne, to znači da sam Švajcarac koji gleda kako što bolje da sebi obezbedi životne potrebe.Ako te ne zanima politika, to znači da te ne zanima šta radi vlast.
Ako te ne zanima šta radi vlast, to znači da si idiot.
Ne lupetaj. Ogromnu većinu Švajcaraca zanima šta radi vlast.Ne, to znači da sam Švajcarac koji gleda kako što bolje da sebi obezbedi životne potrebe.
Tamo se Predsednik vozi javnim prevozom, ovde seoski portiri preko stranke uključuju rotacionu signalizaciju.
U smislu da ih ne potkrada ćoravim tenderima i samovoljnim poskupljenjima.Ne lupetaj. Ogromnu većinu Švajcaraca zanima šta radi vlast.
U smislu da poštuje demokratske slobode.U smislu da ih ne potkrada ćoravim tenderima i samovoljnim poskupljenjima.
Тамо су на власти власници банака, а председник је само на положају. Као и у САД.Ne, to znači da sam Švajcarac koji gleda kako što bolje da sebi obezbedi životne potrebe.
Tamo se Predsednik vozi javnim prevozom, ovde seoski portiri preko stranke uključuju rotacionu signalizaciju.
Mirko Tepavac

Commiegels je svinja.Vidi begelsa valja se ko svinja u blatu![]()
Тамо су на власти власници банака, а председник је само на положају. Као и у САД.
Кад би швајцарске банке омогућиле увид у власнике депозита, настао би хаос.
to ni Amerika ne poštujeU smislu da poštuje demokratske slobode.
Amerika je izdejstvovala da može dobije sve podatkeТамо су на власти власници банака, а председник је само на положају. Као и у САД.
Кад би швајцарске банке омогућиле увид у власнике депозита, настао би хаос.
makni se dijabolo opiĉena i uživaj u svojim poslednjim ohoho penzijetinama iz Službe.Najvaznije je to sto su sacuvali drzavu![]()
Зато и није настао хаос. Кад би подаци о рачунима били доступни порезницима и новинрима новинари и порезници би морали да чувају своја дупета.Amerika je izdejstvovala da može dobije sve podatke
To je zato što se Amerika bori zajedno sa terorizmom i imaju uvid u svačiji djepozit.
Haos nije nastao, svi ćute ko zaliveni, čuvaju svoja dupeta.
Зато и није настао хаос. Кад би подаци о рачунима били доступни порезницима и новинрима новинари и порезници би морали да чувају своја дупета.
Извини, нисам разумео, иако знам латиницу већ шездесет и више година. А милион франака немам, умем само да напишем.Dakle pišete ćirilicom,moja je greška što sam vam napisao latinicom pa niste razumeli šta sam napisao.Predlažem da dođete u CH i pokušate
da otvorite samo račun.aaUkoliko imate makar makar jedno milijonče i na istom računu uložite.Onda se slobodno pohvalite kako ste prošli u
banku.Čitaću sa zadovoljstvom.
Извини, нисам разумео, иако знам латиницу већ шездесет и више година. А милион франака немам, умем само да напишем.
to ni Amerika ne poštuje
I mene zanima, stao sam u red za odgovorKako onda mislite da poreska uprava nezna koliko vi imate para u banku ili koliko ste ove godine zaradili? Baš bi voleo da naučim tu tehniku jel za
ovih par decenija nisam tako nešto naučio.

a zašto beše postavljen? Dobar Njemac a?