Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да ти се национализује имовина коју си стекао у недемократским временима. Теби и свакој комуњарици која балега о комуни а приватизује друштвени стан који је наследио од деке удбаша.

Aman prijatelju mnogo sam se zabrinuo šta je sa tobom.Nema te nema pa se izgubiš.

Да ти се национализује имовина коју си стекао у недемократским временима. Теби и свакој комуњарици која балега о комуни а приватизује друштвени стан који је наследио од деке удбаша.

Видим да си се и ти мало дозвао памети.
А што само станове, ваљда све да национализујемо?

Не знам да ли другови Недићевци, Љотићевци и Дражиновци то примећују, али ми овде расправљамо само о неким комунистичким становима, фабрикама, аеродромима, хидроцентралама.

Чудно је што уопште не расправљамо о сличним објектима саграђеним у капиталистичкој Србији.

Можда зато што таквих објеката нема.

Видим да си се и ти мало дозвао памети.
А што само станове, ваљда све да национализујемо?
Видим и ја да ти ниси ни мало.
Имовину пленити само вама комуњчићима.
И да вам држава додели два пара гаћа да не идете наоколо гологузи.
Од те имовине основати фонд за обнову Србије.

• Podržavam
Reactions: BG5
Не знам да ли другови Недићевци, Љотићевци и Дражиновци то примећују, али ми овде расправљамо само о неким комунистичким становима, фабрикама, аеродромима, хидроцентралама.

Чудно је што уопште не расправљамо о сличним објектима саграђеним у капиталистичкој Србији.

Morao bi malo da se edukuješ.

• Podržavam

Не знаш зато што си пглу.
Сви објекти су капитал.
Сад расправљамо о капиталу који су разноразне битанге црвене награбиле продајући причу о једнакости и равноправности.
О капиталу који им треба одузети пре слања у комуне.

• Podržavam
573052

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back