Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Ok, dodji u Srbiji onda.Srbija je danas daleko demokratskija zemlja nego za vreme Tita.
I učlani se u SNS pošto njima pripadas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, dodji u Srbiji onda.Srbija je danas daleko demokratskija zemlja nego za vreme Tita.
Neću.Ok, dodji u Srbiji onda.
Komunjaro, ko si ti da određuješ da li ja treba da se vratim u Srbiju?Onda ne smrdi o demokratiji u Srbiji.

Samo ludak može reći da ja podržavam Vučića.Ako si u ludari , ti i da hoćeš ti ne možeš da se vratiš ovde u Srbiju.
![]()
reći to FH čije linkove koristiš da pokažeš kako smo za vreme Vučića slobodniji haha.Svaki obrazovan čovek zna da su građani Srbije sada slobodniji nego za vreme Tita.reći to FH čije linkove koristiš da pokažeš kako smo za vreme Vučića slobodniji haha.
Ne znam da li je lupetanje, ja samo citirao tekst sa linka. Ne tvrdim da je to istina.
Zašto izbegavaš odgovor?
Verovatno misliš na onih 700 000 u SNS.Svaki obrazovan čovek zna da su građani Srbije sada slobodniji nego za vreme Tita.
Samo ludak može reći da ja podržavam Vučića.
Rasturio sam te.
Svaki obrazovan čovek zna da su građani Srbije sada slobodniji nego za vreme Tita.
Данас у Србији има много мање слободе него пре 40 година.Svaki obrazovan čovek zna da su građani Srbije sada slobodniji nego za vreme Tita.
Данас у Србији има много мање слободе него пре 40 година.

Lako je tebi Smijati se iz natoa. Dođi ovde pa tvituj "Možda SNS i nije toliko perfektan," i odmah te u 6 ujutru pokupi gestapo za elektronski kriminal.
Lako je tebi Smijati se iz natoa. Dođi ovde pa tvituj "Možda SNS i nije toliko perfektan," i odmah te u 6 ujutru pokupi gestapo za elektronski kriminal.

Komunjaro, ti si ljubomoran što sam u svojoj 16-oj godini bio zreliji od tebe kada si ti bio tog uzrasta.![]()
Mogli bi malo tebe moderatori da rasture? Šta kažeš?Ko će danas da rasturi AleksuJ?
Да ти се национализује имовина коју си стекао у недемократским временима. Теби и свакој комуњарици која балега о комуни а приватизује друштвени стан који је наследио од деке удбаша.Mogli bi malo tebe moderatori da rasture? Šta kažeš?