Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има све да ренационализујемо, да упадамо у буржујске виле са цокулама, да поново зајебавамо честите домаћине.Све то уз поштовање владавине права, вишепартијског система, либералне демократије.

Једино нећемо моћи да стрељамо 800 индустријалаца, јер их нема у Србији.

Овај пут нећемо дирати глумце, домобране и фолксдојчере да нам се наши српски националисти не љуте.

Poslednja izmena:
Има све да ренационализујемо, да упадамо у буржујске виле са цокулама, да поново зајебавамо честите домаћине.Све то уз поштовање владавине права, вишепартијског система, либералне демократије.

Једино нећемо моћи да стрељамо 800 индустријалаца, јер их нема у Србији.

Овај пут нећемо дирати глумце, домобране и фолксдојчере да нам се наши српски националисти не љуте.
Паз да се неусреш.
Данашњи богаташи у Србији, као и у околним постјугословенским државама су одреда удбашка фела.

Нисам ја далтониста него сте ви црвени курвањски пресвукли разне дресове у нади да ћете избећи да вам имовина стечена у црвено буде опорезована , ако не већ и национализована.

Каква имовина ? Који црвени ? Каква национализација ? Какви порези ?

573062

Све ћемо да вам изедемо, и капитал и некретнине и стране инвестиције, ништа неће остати.

Само смо вас мало пустили да нам изградите нове виле.

Pogledajte prilog 573062

Све ћемо да вам изедемо, и капитал и некретнине и стране инвестиције, ништа неће остати.

Само смо вас мало пустили да нам изградите нове виле.
Коме ?
Неком од удбашких тајкуна или нашем Декију напаћеном ?

• Podržavam
Reactions: BG5
Коме ?
Неком од удбашких тајкуна или Декију напаћеном ?
Другови комунисти и бивши комунисти ће морати да поједу највише имовине, за пример.

Овај пут нема одузимања имовине, једноставно има да све поједемо, па ето вам голе ледине да правите капитализам.Свако ће добити одређени број сендвича, хамбургера, и других извора протеина и угљених хидрата.

Ниси ваљда мислио да ћемо поново да вам правимо фабрике, инфраструктуру, енергетику, станове, па да после опет то све проћердате?

Овај пут добијате милоклиз и шупаљ нос до очију.

Другови комунисти и бивши комунисти ће морати да поједу највише имовине, за пример.

Овај пут нема одузимања имовине, једноставно има да све поједемо, па ето вам голе ледине да правите капитализам.Свако ће добити одређени број сендвича, хамбургера, и других извора протеина и угљених хидрата.

Ниси ваљда мислио да ћемо поново да вам правимо фабрике, инфраструктуру, енергетику, станове, па да после опет то све проћердате?

Овај пут добијате милоклиз и шупаљ нос до очију.
...значи удбаше тајкуне не смеш ни да споменеш?

• Podržavam
Vidiš prijatelju kako "komunjare"neće 5.000,a mogli da dobiju.Ovi ovde razumu situaciju i uzimaju pare jer "komunjare" ni slučajno.
Ти си пријатељу обећо да ћеш платити, а сад се правиш на блесаво.
Реко сам ти уосталом да те паре уместо мени уплатиш некој сиротинји, да ти сутра буде уписано на плус страну кад те Свети Петар буде пресвлачио.

• Podržavam
...значи удбаше тајкуне не смеш ни да споменеш?
Све узимамо, и тајкунима и поштеним капиталистима, и комунистима, бившим комунистима и некомунистима.Само овај пут све то има да искористимо за провод и уживање, нећемо да вам обнављамо и градимо земљу.После неколико година се покупимо и одемо на Кубу, а вас оставимо да пиздите наредних 70 година.

Ти си пријатељу обећо да ћеш платити, а сад се правиш на блесаво.
Реко сам ти уосталом да те паре уместо мени уплатиш некој сиротинји, да ти сутра буде уписано на плус страну кад те Свети Петар буде пресвлачио.

Već sam uplatio par hiljadarke zato se i ovako lepo crveni.Izvadio sam izvod rodjenih i pokazao normalnim ljudima i završena posla.Shvatili ljudi problem
zato im i ide kako ide."komunjare" ostaju "komunjare"

Све узимамо, и тајкунима и поштеним капиталистима, и комунистима, бившим комунистима и некомунистима.Само овај пут све то има да искористимо за провод и уживање, нећемо да вам обнављамо и градимо земљу.После неколико година се покупимо и одемо на Кубу, а вас оставимо да пиздите наредних 70 година.
...о зар и Декију, нашем напаћеном револуционару?

• Podržavam
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back