Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili: Vojni vrh NIJE imao mooda 90-e UHAPSITI, OSUDITI i SMAKNUTI Kučana i Račana!? Bravarevi generali su bili sposobni samo hraniti fazane po kasarnama! :zcepanje:
Nesposobni usled nacionalistickog naboja sa svih strana ... vidis kako se lako pogube cim ne slede pravi put ...
Mi tako vec 30 godina ... ko blentavi u magli ... a vode rojalo liberalne lopovcine ...
Raduj se.

I da ne znam od ranije, vidi na tom linku šta su sve modifikovali da bi to bio dobar avion! Kao kada su išli YUGO izvoziti u USA! 200 modifikacija da bi uopšte dobio dozvolu za američke puteve!

[IMG alt="fosilvaso"]https://forum.krstarica.com/data/avatars/m/39/39757.jpg?1243673038[/IMG]
fosilvaso
Elita

Poruka16.793
juče u 21.28 - Detitoizacija
franak:
Dok si uživao bilo ti lepo,a sada nebi da vraćaš? E neće da može što kaže Šojić.
JA NISAM bio član povlaštene ergele pa sam tako samo mrvice dobijao! A ono na kraju po konačnom obračunu ispalo, zlatne mrvice!?:zcepanje:

Podržavam Citat Odgovorite

I da ne znam od ranije, vidi na tom linku šta su sve modifikovali da bi to bio dobar avion! Kao kada su išli YUGO izvoziti u USA! 200 modifikacija da bi uopšte dobio dozvolu za američke puteve!
:hahaha:
Pa modifikovali su ... nisu napravili novi model a zasto ... sve se vremenom usavrsava iliti modifikuje ... haha
Jbt koji si bilde ...pa ti nemas ni osnovno znanje o bilo cemu...

Nesposobni usled nacionalistickog naboja sa svih strana ... vidis kako se lako pogube cim ne slede pravi put ...
Mi tako vec 30 godina ... ko blentavi u magli ... a vode rojalo liberalne lopovcine ...
Raduj se.
Pa gde su nestale one MOODONJE koje su se 45 godina nemilosrdno obračunavale sa raznim nacionalistima i neprijateljima režima? Šešelj nešto k*njao i robija sredinom 80-tih, a ova dva komunjarska debila par godina kasnije idu razbijati SKJ, JEDINU vladajuću mafiju i nikom ništa? :zcepanje::zcepanje:

• Podržavam
Reactions: BG5
Ili: Vojni vrh NIJE imao mooda 90-e UHAPSITI, OSUDITI i SMAKNUTI Kučana i Račana!?
Bravarevi generali su bili sposobni samo hraniti fazane po kasarnama! :zcepanje:

Решење из седамдесетих ?
Нееее ...
Није нас тако Тито учио !

Ми Срби не волимо очигледну диктатуру !
Свако ново решење мора бити ново и оригинално !

Зато је српско руководство пристало на отцепљења,
али кажем,
хрватска циганија издаде
и уместо да кажу немамо ми куд из Југе - они одоше.
У пм директно !

:hahaha:
Pa modifikovali su ... nisu napravili novi model a zasto ... sve se vremenom usavrsava iliti modifikuje ... haha
Jbt koji si bilde ...pa ti nemas ni osnovno znanje o bilo cemu...
Usput, da nije bilo one bravarske debilčine i da SOKO-Mostar nije izgrađen u Bosni nego u Srbiji, danas bi Srbija modifikovala podzvučne i nadzvučne avione i izvozila ih raznim ljuudožderskim plemenima! :zcepanje:

Usput, da nije bilo one bravarske debilčine i da SOKO-Mostar nije izgrađen u Bosni nego u Srbiji, danas bi Srbija modifikovala podzvučne i nadzvučne avione i izvozila ih raznim ljuudožderskim plemenima! :zcepanje:
Verovatno ...

Ali zajebali ste drzavu ... sada Srbija nema kapacitet nizasta ...

a ti se smejes ko degenerik , klasican pristup ustase koji obilazi grobno mesto dede u Blajburgu i slavi dan kada se raspala Juga ...

Verovatno ...

Ali zajebali ste drzavu ... sada Srbija nema kapacitet nizasta ...

a ti se smejes ko degenerik , klasican pristup ustase koji obilazi grobno mesto dede u Blajburgu i slavi dan kada se raspala Juga ...
A sada, kako je došlo do toga da su ostali bili u stanju zahebati Srbiju? Tako što je Bravarska debilčina 35 godina stvarala uslove za to!

• Podržavam
Reactions: BG5
A sada, kako je došlo do toga da su ostali bili u stanju zahebati Srbiju?
...

Издаја, зајеб, аутодеструкција ?
Па то су нормалне циганске особине !

Tako što je Bravarska debilčina 35 godina stvarala uslove za to!

Он је само свих тих година своје власти крио од нас наше мане !
Од Кроата да су цигани,
од Срба да су будале,
од Словенаца да их нико не воли ... итд.

Издаја, зајеб, аутодеструкција ?
Па то су нормалне циганске особине !

Он је само свих тих година своје власти крио од нас наше мане !
Од Кроата да су цигани,
од Срба да су будале,
од Словенаца да их нико не воли ... итд.

Bravar je SIGURNO znao da Hrvati i Zlobenci 'iljadu godina sanjaju svoje vukohebine i da neće nikada odustati od toga! I svejedno je k*njao i razvijao 'bratstvo i jedinstvo' sa ekonomskim posledicama toga, pogotovo kada dođe do razlaza!

Ti projektuješ svoju manu na mene.

Велика британиј аје Иперијална сила која је вековима паразитирала и паразитира на богаствима света.

Америка Русија Кина заврћу вентил Паразитима .... БРЕХИТ

Prigovara onaj koji i danas poštuje lik i delo PLJAČKAŠA bravara! E da, i britanci su antifašisti, i njima je sve dozvoljeno! :zcepanje:

Британци имају 1 400 година дугу традицију пљачкања коју им је пренело Римско царство и Викинзи .....

Британци нису антифашисти. Борили су се за ресурсе са Американцима и Русима против фашиста и силом победили..

Дозволили су сами себи да пљачкају глобално ... док други пљачкају локално ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back