Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Da nije Utve bilo danas ne bi imali ni iz cega komarce da trujete ....
Nesposobna bagra rojalo liberala ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da ne znam od ranije, vidi na tom linku šta su sve modifikovali da bi to bio dobar avion! Kao kada su išli YUGO izvoziti u USA! 200 modifikacija da bi uopšte dobio dozvolu za američke puteve!Ne seri kad ne znas...
Nesposobni usled nacionalistickog naboja sa svih strana ... vidis kako se lako pogube cim ne slede pravi put ...Ili: Vojni vrh NIJE imao mooda 90-e UHAPSITI, OSUDITI i SMAKNUTI Kučana i Račana!? Bravarevi generali su bili sposobni samo hraniti fazane po kasarnama!![]()
I da ne znam od ranije, vidi na tom linku šta su sve modifikovali da bi to bio dobar avion! Kao kada su išli YUGO izvoziti u USA! 200 modifikacija da bi uopšte dobio dozvolu za američke puteve!
JA NISAM bio član povlaštene ergele pa sam tako samo mrvice dobijao! A ono na kraju po konačnom obračunu ispalo, zlatne mrvice!?franak:
Dok si uživao bilo ti lepo,a sada nebi da vraćaš? E neće da može što kaže Šojić.

Koja je veza? Pa Utva 75 i prazna jedva leti!Da nije Utve bilo danas ne bi imali ni iz cega komarce da trujete ....
I da ne znam od ranije, vidi na tom linku šta su sve modifikovali da bi to bio dobar avion! Kao kada su išli YUGO izvoziti u USA! 200 modifikacija da bi uopšte dobio dozvolu za američke puteve!

Koja je veza? Pa Utva 75 i prazna jedva leti!

Pa gde su nestale one MOODONJE koje su se 45 godina nemilosrdno obračunavale sa raznim nacionalistima i neprijateljima režima? Šešelj nešto k*njao i robija sredinom 80-tih, a ova dva komunjarska debila par godina kasnije idu razbijati SKJ, JEDINU vladajuću mafiju i nikom ništa?Nesposobni usled nacionalistickog naboja sa svih strana ... vidis kako se lako pogube cim ne slede pravi put ...
Mi tako vec 30 godina ... ko blentavi u magli ... a vode rojalo liberalne lopovcine ...
Raduj se.

Ili: Vojni vrh NIJE imao mooda 90-e UHAPSITI, OSUDITI i SMAKNUTI Kučana i Račana!?
Bravarevi generali su bili sposobni samo hraniti fazane po kasarnama!![]()
Usput, da nije bilo one bravarske debilčine i da SOKO-Mostar nije izgrađen u Bosni nego u Srbiji, danas bi Srbija modifikovala podzvučne i nadzvučne avione i izvozila ih raznim ljuudožderskim plemenima!
Pa modifikovali su ... nisu napravili novi model a zasto ... sve se vremenom usavrsava iliti modifikuje ... haha
Jbt koji si bilde ...pa ti nemas ni osnovno znanje o bilo cemu...

Verovatno ...Usput, da nije bilo one bravarske debilčine i da SOKO-Mostar nije izgrađen u Bosni nego u Srbiji, danas bi Srbija modifikovala podzvučne i nadzvučne avione i izvozila ih raznim ljuudožderskim plemenima!![]()
A sada, kako je došlo do toga da su ostali bili u stanju zahebati Srbiju? Tako što je Bravarska debilčina 35 godina stvarala uslove za to!Verovatno ...
Ali zajebali ste drzavu ... sada Srbija nema kapacitet nizasta ...
a ti se smejes ko degenerik , klasican pristup ustase koji obilazi grobno mesto dede u Blajburgu i slavi dan kada se raspala Juga ...
Vezano uz Severnu Irsku?Рецимо ... да Србија има бомбе па да врати Велику Британију на стање првобитне заједнице .. да ли би то требало урадити ?!
A sada, kako je došlo do toga da su ostali bili u stanju zahebati Srbiju?
...
Tako što je Bravarska debilčina 35 godina stvarala uslove za to!
Издаја, зајеб, аутодеструкција ?
Па то су нормалне циганске особине !
Он је само свих тих година своје власти крио од нас наше мане !
Од Кроата да су цигани,
од Срба да су будале,
од Словенаца да их нико не воли ... итд.
Bravar je SIGURNO znao da Hrvati i Zlobenci 'iljadu godina sanjaju svoje vukohebine i da neće nikada odustati od toga! I svejedno je k*njao i razvijao 'bratstvo i jedinstvo' sa ekonomskim posledicama toga, pogotovo kada dođe do razlaza!
Ви сте паразит
Ti projektuješ svoju manu na mene.
Ti projektuješ svoju manu na mene.
Prigovara onaj koji i danas poštuje lik i delo PLJAČKAŠA bravara! E da, i britanci su antifašisti, i njima je sve dozvoljeno!Ви сте паразити који живе на вековној пљачки .

Malo smo znali jer su se pod parolom 'bratstva i jedinstva ISTINA i mnoge činjenice gurale pod tepih. Dapače, i robijalo se radi njih! Ko je šta trebao da spreči? Osim što je bravara trebalo ubiti još 41-e u Srbiji!?Шта сте Ви знали и шта сте урадили да то спречите ?
Prigovara onaj koji i danas poštuje lik i delo PLJAČKAŠA bravara! E da, i britanci su antifašisti, i njima je sve dozvoljeno!![]()
Malo smo znali jer su se pod parolom 'bratstva i jedinstva ISTINA i mnoge činjenice gurale pod tepih. Dapače, i robijalo se radi njih! Ko je šta trebao da spreči? Osim što je bravara trebalo ubiti još 41-e u Srbiji!?
Prigovara onaj koji i danas poštuje lik i delo PLJAČKAŠA bravara! E da, i britanci su antifašisti, i njima je sve dozvoljeno!![]()