AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 39.981
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi koji su na vlasti nakon 2002-e imaju glavni zadatak: Servisirati 'srpske' dugove sa kamatama iz doba bravareve Truloslavije!jadan , nema ni zadnjih 7 godina , verovatno.
Jelena Milić sa bradom
Svi koji su na vlasti nakon 2002-e imaju glavni zadatak: Servisirati 'srpske' dugove sa kamatama iz doba bravareve Truloslavije!
Begelše...
Poučno gradivo za bravareve debilčine koje su mislile da će samo oni do sudnjega dana širiti laži i dezinformacije! Kao što smo mi trebali dokazivati da su počinjeni zločini, sada po njihovoj ideji da je svako kriv dok se ne dokaže suprotno, neka sada oni dokazuju da nisu pobili te silne MILIONE!

Bacaš u depresiju bravareve pionire i simpatizere? Zamisli kada skontaju da nisu bravarevi spašavali pilote po Srbiji jer ih nije ni bilo do oktobra 44-e!
JA NISAM bio član povlaštene ergele pa sam tako samo mrvice dobijao! A ono na kraju po konačnom obračunu ispalo, zlatne mrvice!?Dok si uživao bilo ti lepo,a sada nebi da vraćaš? E neće da može što kaže Šojić.

Bombardovali naftna postrojenja i polja u Rumuniji, Ploešti! Svaki B-17 bombarder imao posadu od 11 ljudi.Колико је било авиона и пилота када је 500 спашено тада над Србијом.....
Шта су радили пилоти и авиони? Водили тотални рат .....
Праунуци тих пилота у акцији поново 1999 .....ширење демократије... мноархиј е.. чега ? Или просто трошење залиха бомби
https://www.telegraf.rs/vesti/15910...ri-branili-srbiju-1999-godine-zbog-draze-foto
Bombardovali naftna postrojenja i polja u Rumuniji, Ploešti! Svaki B-17 bombarder imao posadu od 11 ljudi.

...Poučno gradivo za bravareve debilčine koje su mislile da će samo oni do sudnjega dana širiti laži i dezinformacije! Kao što smo mi trebali dokazivati da su počinjeni zločini, sada po njihovoj ideji da je svako kriv dok se ne dokaže suprotno, neka sada oni dokazuju da nisu pobili te silne MILIONE!![]()
JA NISAM bio član povlaštene ergele pa sam tako samo mrvice dobijao! A ono na kraju po konačnom obračunu ispalo, zlatne mrvice!?![]()
Bombardovali naftna postrojenja i polja u Rumuniji, Ploešti! Svaki B-17 bombarder imao posadu od 11 ljudi.
Da bi sa Malte stigao do Ploeštija, letiš preko Srbije, Kosova i Makedonije, zavisno od kvalitete navigatora!Монархисти Румуније су са Фашистима обарали Американце
https://www.telegraf.rs/zanimljivos...irali-amerikance-na-nebu-iznad-ploestija-foto
а ево где је Плоешти ....
https://tinyurl.com/y65e2wqk
Монархисти .. демократе .... час те на једној час н адругој страни .. као Месић .. Двоструки победници
Sličan...
Pavelić je proganjao, zatvarao, mučio i ubijao ideološke protivnike i rušitelje režima. Bravar je proganjao, zatvarao, mučio i ubijao ideološke protivnike i rušitelje režima.Ante Pavelić je bio antidemokrata. Josip Broz je bio antidemokrata.

Ali treba uzeti u obzir Gradaciju.Diskusija o Titu je sjajan način da se utvrdi ko su lažne demokrate.
Pričaš gluposti po običaju.Ali treba uzeti u obzir Gradaciju.
Recimo ako je Džefri Damer lošija osoba od Titovog Pionira, ti bi rekao da nije.
Jer si Opsednutim.
Da bi sa Malte stigao do Ploeštija, letiš preko Srbije, Kosova i Makedonije, zavisno od kvalitete navigatora!
Ante Pavelić je bio antidemokrata. Josip Broz je bio antidemokrata.