Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Формирањем аутономних покрајина(у мањој мери) и проширивањем њихових надлежности 1974 године(у већој мери) нанета је неправда српском народу од стране режима СКЈ и Броза.Та неправда је у претежној мери исправљена уставним променама 1989 године које је предузео С.Милошевић.

Но, сем те очигледне неправде, било је низ позитивних ствари за српски народ, које се не могу занемарити.

Autonomne pokrajine su bile napravljene POTPUNO PRAVILNO tamo gde je bilo mnogo nesrpskog zivlja.

Ukidanjem autonomnih pokrajina Milosevic je Srbiju uvodio u gradjanski rat i nacionalnu mrznju.

Autonomne pokrajine su bile napravljene POTPUNO PRAVILNO tamo gde je bilo mnogo nesrpskog zivlja.

Ukidanjem autonomnih pokrajina Milosevic je Srbiju uvodio u gradjanski rat i nacionalnu mrznju.

У СР Хрватској је било много нехрватског живља. У СР Македонији исто тако.
Где су им АП?

100% tacno! REPKA!

ups

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku BLAJBI.

- - - - - - - - - -

У СР Хрватској је било много нехрватског живља. У СР Македонији исто тако.
Где су им АП?

Ako se pitas za RSK licno su Sloba i Srbi odande to zajebali ...

Treba se vratiti na temu , a to je konkretan proces raskida sa likom i pre svega delom Broza danas , a pre toga treba detektovati koje su tekovine Broza i dalje živahne i uticajne na društvo i državu u Srbiji 2018. pošto ovog već nema skoro 4 decenije .

Prvo zakonom zabraniti svako veličanje,glorifikovanje i prizivanje, grobnice srpskog naroda,jugoslavije,drugo označiti komunističku partiju ako ne kao terorističku onda kao sektašku,treče izjednačiti komunističke zločine i zločince sa fašističkim,četvrto mesto okupljanja titoističkih sekteša,srpsku kuću srama i sramote,razrušiti,pokojnika,kao što običaj nalaže sahraniti u mestu rođenja,kod predaka istog a troškove selidbe restlova ispostaviti porodici dotičnog,šesto otvoriti preostale udbaške arhive i javno žigosati komunističke zločince imenom i prezimenom,sedmo obeštetiti porodice nevino osuđenih od strane titoističkih sektaša i to novcem uzetim od potomaka komunističkih zločinaca........

Били су већина и пре деведесетих.

У ствари од како су отерани фолксдојчери и доведени они од оваца, а и пре тога су релативна већина прилично дуго.

Ех, где би нам био крај да смо задржали те фолксдојчере.

Poslednja izmena:
Prvo zakonom zabraniti svako veličanje,glorifikovanje i prizivanje, grobnice srpskog naroda,jugoslavije,drugo označiti komunističku partiju ako ne kao terorističku onda kao sektašku,treče izjednačiti komunističke zločine i zločince sa fašističkim,četvrto mesto okupljanja titoističkih sekteša,srpsku kuću srama i sramote,razrušiti,pokojnika,kao što običaj nalaže sahraniti u mestu rođenja,kod predaka istog a troškove selidbe restlova ispostaviti porodici dotičnog,šesto otvoriti preostale udbaške arhive i javno žigosati komunističke zločince imenom i prezimenom,sedmo obeštetiti porodice nevino osuđenih od strane titoističkih sektaša i to novcem uzetim od potomaka komunističkih zločinaca........

А шта је са жртвама терора немачке окупације и Недићеве колаборационистичке власти?У том периоду убијено је око 200 000 људи у Србији, доста људи је упућено на принудни рад у Немачку итд.

Потомци ових жртава би такође морали да имају неку сатисфакцију и накнаду штете.Та накнада штете би могла да се исплаћује из имовине потомака припадника Недићевих и Љотићевих формација, четника Косте Пећанца, и дела четника ДМ који су сарађивали са окупатором.

da sam Tito
svako bi me za sve pit’o
radio bih žuljevito
odlučiv’o munjevito

da sam Tito
vlast bih drž’o grčevito
reagovao naprasito
na sve što misle različito

da sam Tito
lagao bih istinito
razbio bih te, elito
i za čas te prevaspit’o

da sam Tito
ne bi postojao mito
sve bi bilo zakonito
pohapsio bih bandito

da sam Tito
ukin’o bih duhovito
dozvolio rijalito
i narod bi pomahnit’o

da sam Tito
strancima bih poklonito
šumovito, brdovito
k’o da je moje vlastito

ali nisam Tito. ☹

А шта је са жртвама терора немачке окупације и Недићеве колаборационистичке власти?У том периоду убијено је око 200 000 људи у Србији, доста људи је упућено на принудни рад у Немачку итд.

Потомци ових жртава би такође морали да имају неку сатисфакцију и накнаду штете.Та накнада штете би могла да се исплаћује из имовине потомака припадника Недићевих и Љотићевих формација, четника Косте Пећанца, и дела четника ДМ који су сарађивали са окупатором.

То податак из СУБНОР-а :hahaha: ?

То податак из СУБНОР-а :hahaha: ?
Ево података из СУБНОР-а:

1015560_36-14.jpg

BK0048.jpg

hapsenje-talaca-za-odmazde-u-Zapadnoj-Srbiji-u-pozadini-pripadnik-Nediceve-SDS-nadizre-sprovod-.jpeg

kragujevac_1941.jpg

Kragujevac_oktobar_1941.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back