Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

nasmeja me al eto on pijan pa dobio stan - plus i kad ga je dobio odmah je dolio...
a ti trezan slobodno idi do aleje zaslužnih za ujebavanje petokrake i uletanje u tudje vile sa izbacivanjem vlasnice
kojoj ni sudsko rešenje ne pomaže - sigurno joj pavijani prete i dahću u slušalicu

SAD DA TI PROKI OBJASNI NEŠTO
Na ovom svetu ima puno para ali je svet neodrživ
To je zato što 90% para bude u rukama Impotentnog Matorog Bankara a stotine miliona dece gladno a život nisu osetla

To je odgovor na tvoje pitanje: da li je održivo da se pare raspodeljuju RAVNOMERNO

ima to i svojih konsekvenci: kao što Impotentni Bankar ne može bez prodaje droge i oružja (fore o biznisu mačku o rep)
tako i pravilno rsporedjeno otvara mogućnost da Bosanac zaključi da će dobije isto radio ili ne radio

Проћко можеш ти и боље,какви црни станови,бакрачи,дај се уозбиљи.Тај стан неко мора да плати,нема ништа џабе.
Када ћеш схватити да је тај систем мртав и кренути даље.Умро је оног тренутка када су почеле стизати фактуре за станове а потрошене донације Америке да га држи живог само за инат Совјетима.Кад су умрли Совјети и Југа је изгубила смисао.Тачка.А ти још патиш...

Tačno Djems, 40 godina prošlo a ko da je juče bilo.
Porede ljudi standard od danas sa onim kod Tite

niko ne poredi standard od danas sa onim od pre 41-ve
toliko nisu ludi iako su bezobrazni

A I TI SVAKO MALO PA NE RADIŠ A SAD NI MESEC DANA NE PRODJE IDEŠ NA MORE???
JEL TO TITO VASKRSO KOD TEBE? :D

Проле ја радим за плату и нема ништа џабе,све што купим платим од зарађеног,нема џабне зимнице,регреса,13-е плате,џабног љетовања преко фирме.Добро дошао у 2018-у.

o ljubite Mile Ronhil pametnog, ratni švercer i profiter sa Hrvatima usred rata kog glasuju isti, pa to se podrazumeva

- - - - - - - - - -

a Bosna prazna jer Djindjići uleću u tudje i šalju ih u podstanare?
a i pola distribucije Bosna pola Kosovo

Шта да ти кажем Ђинђић је добио метак,свако своје бреме одговорности нека носи.
Не знам шта да ти кажем за Додика,ако си пратио раније ситуацију у РС,опозиција је уништена од стране међунардне заједнице,комплет руководство СДС-а је смењено,неки политичари су добили забрану бављења политком,Додика су довели странци.Сад кад се отргнуо исту ту опозицију покушавају странци да опораве.Они су се *ајебали а не Додик.Лоша процјена.Он је политичар типа Миле Ђукановић,зна шта ради.Ја лично никад нисам гласао за њега али западна РС,поготово Крајина га обожава.Шта ћеш,тако ти је то...

Нажалост колега али ево ја кажем прошло је,не може се историја вратити.
Али како се нисмо испаметили још,зашто причамо на ову тему још увјек.
Колинда је бисту Тита из предсједничке канцеларије гурнула у подрум.
Само Срби причају о Титу,жалосно...
Пази Тито је умро сад ће 40 година.

Srbi se sad ljute na Ameriku sto nam je uzela Kosovo a kad su bili najvece sluge Tita koji je sve ucinio da Kosovo sto vise odvoji od Srbije, to su zaboravili. Da stvar bude jos gora, I danas tog Tita hvale I vole.

Проле ја радим за плату и нема ништа џабе,све што купим платим од зарађеног,нема џабне зимнице,регреса,13-е плате,џабног љетовања преко фирме.Добро дошао у 2018-у.

polomi kurtzu rebra koliko vidim
od ponedeljka do petka 8 sati na Krstarici, popodne nikad
subotom i nedeljom leži neće da se javi od kuće
i mrtav ladan kaže - JA RADIM

Djems, jedina razlika izmedju tebe i mene je što tebi daju platu za blejanje po Krsti
Ja se upravo pakujem i dolazim na pametnije, spremi mi računar i stolicu kakvu finu onu što se okreće

- - - - - - - - - -

Srbi se sad ljute na Ameriku sto nam je uzela Kosovo a kad su bili najvece sluge Tita koji je sve ucinio da Kosovo sto vise odvoji od Srbije, to su zaboravili. Da stvar bude jos gora, I danas tog Tita hvale I vole.

Amerika ti daje penzije i plate za Bosnu.
Sigurno nije od proizvodnje...

Takodje vam kreirala gde ćete da živite - ništa niste oslobodili lično.

što ućutaste kad se dovatismo upadanja u BG gajbe?
ne vraća vam se ili sam vam ispod časti čiju definiciju još ne znate?

- - - - - - - - - -

preskoči ono oko svako malo pobeć iz firme al uzet platu? :D

Дртуговима рачун испостави:
Благоје Нешковић ,Јован Веселинов,Добривоје Радосављевић ,Петар Стамболић,Марко Никезић,Тихомир Влашкалић,Душан Чкребић ,Иван Стамболић ,Слободан Милошевић,Богдан Трифуновић, Александар Ранковић, Моша Пијаде
А мораћу додати и ове другове што се колега банди надовезао:
Ili Koča Popović izdanak elite sa Dedinja , školovan na Sorboni , pa onda Pavle Savić isto izdanak srbijanske elite i svetski poznati fizičar ,a komnjara , pa Moma i Draža Marković , Krcun isto čist Srbijanac ,Minić , Stambolići , Ljubičić,Ribnikari , Olga Ninčić ministarska ćerka ...

- - - - - - - - - -

polomi kurtzu rebra koliko vidim
od ponedeljka do petka 8 sati na Krstarici, popodne nikad
subotom i nedeljom leži neće da se javi od kuće
i mrtav ladan kaže - JA RADIM

Djems, jedina razlika izmedju tebe i mene je što tebi daju platu za blejanje po Krsti
Ja se upravo pakujem i dolazim na pametnije, spremi mi računar i stolicu kakvu finu onu što se okreće

- - - - - - - - - -

.

Е за то мораш ићи на факултет. :D;)
Мој је посао зезнут и одговоран али пошто сам дуго у материји радим га жмирећи,користим "SAP software",већ сам ти рекао да је ово само један монитор,имам још два,један заштита, други ТРЕЗОР РС. ;)
Замисли када све стижем...
Викенд користим за хедонизам,да није тако не би издржао такав темпо мој Проле.

Треба им дуже да надођу нажалост,Србија ће се дуго опорављати и није случајно да смо овако ниско пали.Ништа није случајно,све кад тад дође на наплату,свака грешка у животу обична било ког човјека а камо ли комплет народа...

БРОЗ И КОМУНИСТИ
Сви ми знамо да би Броз био нико и ништа без српских комуниста. Шта би, збиља, Броз био без Ранковића, Ђиласа, Пенезића, Стамболића, Милоша Минића, Владимира Дедијера, Драже Марковића, Коче Поповића, Пека Дапчевића, Светозара Вукмановића Темпа, генерала Жежеља и Љубичића, Мијалка Тодоровића – помињем само нека имена Брозових апологета и унесрећитеља Србије.

А шта би они били без Броза? Чиме би се бавили, од чега би живели, чију би траву косили, коме би воду носили, кад би се уселили у туђе виле, станове, у дворове Карађорђевића? Кад би се тако наотимали, па сада влада, под притиском међународних судова, мора власницима да врати отето?

Да подсетим: према извештају министра Александра Ранковића, објављеном у јунском броју партијског листа Борба 1951. године у затворима се нашло три милиона и осамсто хиљада душа. То пише у петогодишњем извештају министра Ранковића.

Укратко: све што су срчани, храбри и мудри Срби у минула два века стварали, сакупљали, сабирали, све што су укрупњавали у целину, враћали стопу по стопу земље коју су нам туђинци отимали, стварајући тако широку српску државну заједницу, све што су вековима обнављали, неговали, бранили и одбранили у суровим ратовима – све је то уништено у доба наопаке комунистичке владавине.

АНТОНИЈЕ ЂУРИЋ
Највећи непријатељи Србије су они са српским именима и презименима
https://srbin.info/2015/04/20/antonije-duric-najveci-neprijatelji-srbije-su-oni-sa-srpskim-i/

Дртуговима рачун испостави:
Благоје Нешковић ,Јован Веселинов,Добривоје Радосављевић ,Петар Стамболић,Марко Никезић,Тихомир Влашкалић,Душан Чкребић ,Иван Стамболић ,Слободан Милошевић,Богдан Трифуновић, Александар Ранковић, Моша Пијаде
А мораћу додати и ове другове што се колега банди надовезао:

- - - - - - - - - -

Е за то мораш ићи на факултет. :D;)
Мој је посао зезнут и одговоран али пошто сам дуго у материји радим га жмирећи,користим "SAP software",већ сам ти рекао да је ово само један монитор,имам још два,један заштита, други ТРЕЗОР РС. ;)
Замисли када све стижем...
Викенд користим за хедонизам,да није тако не би издржао такав темпо мој Проле.

propade Bosna bez tebe... ili bar ako Amerika ne uplati...
nego jel to ono "računopolagač" što kompleksima loše zvuči - kome oni da polažu kad su od štalskog polaganja pobegli
pa našli nekim čudom da kažu "ŠEF"?

šta misliš da u Beogradu niko ništa ne zna nego čekamo brdske "šefove"?
vidiš ovde puno inženjera ponosnih na svoje znanje ne želi da učestvuje u svinjarijama koje su devastatorske za sistem
džaba im volja da rade pošteno kad dotrče ovi polupriučeni što im fakultet jedino iskustvo
a tako bude i po vitalnim državnim službama
na kraju to dode do kurtza
i mora neko da bude kriv

na primer POKOJNI TITO

Poslednja izmena:

Србија, као и други народи, има и понеког непријатеља, нарочито у онима који би да нам отимају драгуље земаљске и да на њима оснивају неке своје независне државе; има их и у појединим светским моћницима који су умислили да су већи од Бога, има их свакако и у разним сектама, али су њени највећи непријатељи они са српским именом и презименом, који су верно и слепо служили аустроугарском фелдвебелу Јосипу Брозу и његовој партији.

https://srbin.info/2015/04/20/antonije-duric-najveci-neprijatelji-srbije-su-oni-sa-srpskim-i/

Srpski titoisti su bili i ostali najveći neprijatelji, izdajnici i ratni zločinci koje je srpska majka rodila od postanka srpskog imena!!!

:lol:

nasmeja me al eto on pijan pa dobio stan - plus i kad ga je dobio odmah je dolio...
a ti trezan slobodno idi do aleje zaslužnih za ujebavanje petokrake i uletanje u tudje vile sa izbacivanjem vlasnice
kojoj ni sudsko rešenje ne pomaže - sigurno joj pavijani prete i dahću u slušalicu

SAD DA TI PROKI OBJASNI NEŠTO
Na ovom svetu ima puno para ali je svet neodrživ
To je zato što 90% para bude u rukama Impotentnog Matorog Bankara a stotine miliona dece gladno a život nisu osetla

To je odgovor na tvoje pitanje: da li je održivo da se pare raspodeljuju RAVNOMERNO

ima to i svojih konsekvenci: kao što Impotentni Bankar ne može bez prodaje droge i oružja (fore o biznisu mačku o rep)
tako i pravilno rsporedjeno otvara mogućnost da Bosanac zaključi da će dobije isto radio ili ne radio

Ne kapiram zašto si mi dao reputaciju, valjda da ne mogu prijavim neku vrstu uvrede ili slično, gde si me nazvao "sortom" ljudi ... vidi ne bih te ni prijavio, zašto bih se bavio time....

No, priču o Rokfeleru i nepravdi na svetu vodi na nekoj drugoj temi, imaš ljudi koji baš vole da se raspravljaju oko toga..... Mrzi me da diskutujem oko toga ali samo ću kratko iskomentarisati : A ko odlučuje o ravnomernost raspodele. Svaki sistem ima svoju piramidu vlasti i svoje pulene koje hrani.....

Dakle ovde je tema detitoizacija, pa bih baš voleo da nam objasniš kako je to tvoj deda, ničim ne zasluživši, dobio stan.... Meni se čini da je bio primereni vojnik svoje SKJ partije i da je postojao razlog zašto dobio to što je dobio.... Hranio partiju podacima ko je šta sa kim, ili nešto drugo?

Poslednja izmena:
Ne kapiram zašto si mi dao reputaciju, valjda da ne mogu prijavim neku vrstu uvrede ili slično, gde si me nazvao "sortom" ljudi ... vidi ne bih te ni prijavio, zašto bih se bavio time....

No, temu o Rokfeleru i nepravdi na svetu vodi na nekoj drugoj temi, imaš ljudi koji baš vole da se raspravljaju oko toga..... Mrzi me dadiskutujem oko toga ali samo ću kratko iskomentarisati : A ko odlučuje o ravnomernost raspodele. Svaki sistem ima svoju piramidu vlasti i svoje pulene koje hrani.....

Dakle ovde je tema detitoizacija, pa bih baš voleo da nam objasniš kako je to tvoj deda, ničim ne zasluživši, dobio stan.... Meni se čini da je bio primereni vojnik svoje SKJ partije i da je postojao razlog zašto dobio to što je dobio.... Hranio partiju podacima ko je šta sa kim, ili nešto drugo?

Фора је што он сад живи у том стану који је наследио од дједа и зато воли друга Тита толико.Проћко,Проћко ко те не зна...

Проћко можеш ти и боље,какви црни станови,бакрачи,дај се уозбиљи.Тај стан неко мора да плати,нема ништа џабе.
Када ћеш схватити да је тај систем мртав и кренути даље.Умро је оног тренутка када су почеле стизати фактуре за станове а потрошене донације Америке да га држи живог само за инат Совјетима.Кад су умрли Совјети и Југа је изгубила смисао.Тачка.А ти још патиш...

e moj ti

pojma nemas , nit o privredi , niti o politici.

donacije...

ako ti je caca radio , tada je tvoj caca iz svoga LICNOGA DOHOTKA IZDVAJAO I ZA OBRAZOVANJE I ZA STANOGRADNJU I ZA PENZIJSKO I ZA ZDRASTVO.

no posto si i bio malji deca, nijesi nikada ni naucio , nacin raspodele.

http://www.beogradcvor.rs/beovoz.html

Do daljnjeg vazi stari red vožnje GRADSKE ŽELEZNICE za 2017. godinu!

Saobracaj ce se do daljnjeg odvijati po proslogodisnjem redu voznje bez planiranih redukcija (zbog radova na rekonstrukciji pruge od stanice Beograd Centar do Madjarske granice iz kineskog kredita)!

ništa bez komunista
vas antikomuniste nema pas za šta da ujede!

- - - - - - - - - -

antikomunisti su poznati po čudnoj navici da čim čuju reč "KREDIT" odmah vide sebe u "UGRADNOM PROJEKTU"

komunjare.jpg

Србија, као и други народи, има и понеког непријатеља, нарочито у онима који би да нам отимају драгуље земаљске и да на њима оснивају неке своје независне државе; има их и у појединим светским моћницима који су умислили да су већи од Бога, има их свакако и у разним сектама, али су њени највећи непријатељи они са српским именом и презименом, који су верно и слепо служили аустроугарском фелдвебелу Јосипу Брозу и његовој партији.

Srpski titoisti su bili i ostali najveći neprijatelji, izdajnici i ratni zločinci koje je srpska majka rodila od postanka srpskog imena!!!
To se da uočiti i na forumu Krstarice .

- - - - - - - - - -

http://www.beogradcvor.rs/beovoz.html

Do daljnjeg vazi stari red vožnje GRADSKE ŽELEZNICE za 2017. godinu!

Saobracaj ce se do daljnjeg odvijati po proslogodisnjem redu voznje bez planiranih redukcija (zbog radova na rekonstrukciji pruge od stanice Beograd Centar do Madjarske granice iz kineskog kredita)!

ništa bez komunista
vas antikomuniste nema pas za šta da ujede!

- - - - - - - - - -

antikomunisti su poznati po čudnoj navici da čim čuju reč "KREDIT" odmah vide sebe u "UGRADNOM PROJEKTU"
Kinezi su kapitalisti, nemoj da te laže neko.

e moj ti

pojma nemas , nit o privredi , niti o politici.

donacije...

ako ti je caca radio , tada je tvoj caca iz svoga LICNOGA DOHOTKA IZDVAJAO I ZA OBRAZOVANJE I ZA STANOGRADNJU I ZA PENZIJSKO I ZA ZDRASTVO.

no posto si i bio malji deca, nijesi nikada ni naucio , nacin raspodele.

Марси што си џално вани у капитализам а не чувао Југу?!
Знаш то је онако цинично и неискрено од тебе причати о Југи а џално у Канаду када је требало бранити ту творевину...
Ви титољубци живите у прошлом вијеку,Србија је много назадна због вас а о привреди могу да ти држим предавање мој Марси...
Види ја сам прошао све те фазе Југе,од несташице до трошења народних пара али једно је сигурно,Тито вас је направио инвалидима дугорочно.
То му је и био план.Док је жив био и некако сте дисали сви у духу,после смрти Тита оста само Мурта и Курта.

Знаш то је онако цинично и неискрено од тебе причати о Југи а џално у Канаду када је требало бранити ту творевину...
Ви титољубци живите у прошлом вијеку,Србија је много назадна због вас а о привреди могу да ти држим предавање мој Марси...
Види ја сам прошао све те фазе Југе,од несташице до трошења народних пара али једно је сигурно,Тито вас је направио инвалидима дугорочно.
То му је и био план.Док је жив био и некако сте дисали сви у духу,после смрти Тита оста само Мурта и Курта.

ono sto znas o meni..

je 0....

Poslednja izmena:

Danas se krediti pišu na državu ali se ulažu u guzce
Zato narodni dug raste uz promene standarda na loše

KOLIKI DUG BIO?

- - - - - - - - - -

Nemoj one fore dolar vredeo više - nije se menjala cena Rols Rojsu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back