fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 40.397
Ili se ne dam isprovocirati i dati im povod za baniranje?Само причај ..... Имаш подршку власника ПДФ'а

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili se ne dam isprovocirati i dati im povod za baniranje?Само причај ..... Имаш подршку власника ПДФ'а

Ili se ne dam isprovocirati i dati im povod za baniranje?![]()
opa prebacio si na maternji ...Ili se ne dam isprovocirati i dati im povod za baniranje?![]()
Нема уједињења са монархистима без заједничке круне.Мора да прихватиш Карађорђевиће као твоју хрватску краљевску династију.Najgora noćna mora bravarevih *********: Ustaše i četnici se ujedinili!![]()
![]()
Haha pazi bili ste ujedinjeni pa ste zajedno i bezali , ne cudi se ako tako opet bude.Najgora noćna mora bravarevih *********: Ustaše i četnici se ujedinili!![]()
![]()
Najgora noćna mora bravarevih *********: Ustaše i četnici se ujedinili!![]()
![]()
Ili se ne dam isprovocirati i dati im povod za baniranje?![]()
Štite one koji se daju lako isprovocirati pa onda moraju sankcionisati takve!Већ су ти обрисали неколико порука.

A ko će nas ovaj put terati, pardon, TRČATI za nama kao onda bravarevi? Prva i Druga motorizovana brigada invalidskih kolica bravarevih penzića iz gerontoloških ustanova?Опет има да буде заједничка бежанија ка Аустрији.

I šta čekaju? Da sve rasprodamo i opet pobegnemo u Australiju?Народ има да узме усране мотке, и све ће да вас најури.

Štite one koji se daju lako isprovocirati pa onda moraju sankcionisati takve!![]()

Ovo sigurno neće isprovocirati one koji su zadrte monarhiste isto masovno ubijali i bacali u razne rupe! Njima je jasno o čemu ja piskaram!Ко кога штити ко ког апрвоцира ко кога санкционише ?!
'
Koji li su to debilni isprani mozgovi!? Propala im država, granice, ideologija, samoupravljanje. sve tekovine za koje su ginuli pod maskom borbe protiv okupatora... a i dalje grčevito opravdavaju sve svoje (zločinačke) poteze! I kako ti onda na trenutke ne dođe ideja da sve to POBIJEŠ, pobacaš u neku rupu i preliješ krečom!![]()
@fosilvaso
'

Народ има да узме усране мотке, и све ће да вас најури.
Odlično je to tvoj otac zaključio: 45-e su svi mogli/ TREBALI svima suditi za ISTE stvari!Ма пискарај .. слободно пискарај .. тако је Адолф напискарао ' Моја Борба '
шешељ је написакаро многи књига
Пискарај Фосил .. Слобода је .. Демократија
Хвала ти! Мени је отац још као малом рекао када сам га гледао да чита о суђењу Кесревовићу и гуњђа и псује : Да се завршило другачије Кесеровић би судио овима за то за шта га оптужују.
Све су могли само да не да нам убијупамћење.
Овакви су реклама з аКрањевину
'
Koji li su to debilni isprani mozgovi!? Propala im država, granice, ideologija, samoupravljanje. sve tekovine za koje su ginuli pod maskom borbe protiv okupatora... a i dalje grčevito opravdavaju sve svoje (zločinačke) poteze! I kako ti onda na trenutke ne dođe ideja da sve to POBIJEŠ, pobacaš u neku rupu i preliješ krečom!![]()
@fosilvaso
'

Odlično je to tvoj otac zaključio: 45-e su svi mogli/ TREBALI svima suditi za ISTE stvari!![]()
Odlično je to tvoj otac zaključio: 45-e su svi mogli/ TREBALI svima suditi za ISTE stvari!![]()
Nije revanšizam, nego APSOLUTIZAM! Neka svi priznaju i ODGOVARAJU za svoje zločine!Ниј емој отац ..... Зна добро тај ко ј епрочитао чији ј еотац ....
Свима судити ? То ј епорука те поруке ? Мени се чини да је порука реваншизам .....Да ј епорука о кречу
Када видим колико цмиздрите због тог Блајбурга, много ми је драго што се то десило.Odlično je to tvoj otac zaključio: 45-e su svi mogli/ TREBALI svima suditi za ISTE stvari!![]()
Nije revanšizam, nego APSOLUTIZAM! Neka svi priznaju i ODGOVARAJU za svoje zločine!
Npr. kako ćeš opravdati da je neki bravarev partizan, zato što mu je neki Hrvat ubio prijatelja ili rodbinu, kod Bleiburga ići za OSVETU ubiti nekog Hrvata koji verovatno NIJE ni ubio nikoga! Spirala ZLA i NASILJA koja se nastavila 90-tih, pa možda još koji put?
Hvala! SUPER! Pa ni nacisti nisu tako postupali sa ratnim zarobljenicima! Sve mi to znamo, samo čekamo da SAMI priznate i pomirite se sa tim!Када видим колико цмиздрите због тог Блајбурга, много ми је драго што се то десило.
Ви сте убијали цела села, бацали људе у јаме, правили Јасеновац и конц-логоре за децу, и онда кмечите због мало стрељања на Блајбургу.
Шта сте мислили, вама је све дозвољено да радите, а када дође време за наплату, онда вас нико не сме да убија него мора да вам суди.Е, па не иде то тако.
Добили сте шта сте заслужили на Блајбургу, и треба да будете захвални партизанима, НОВЈ, Титу зато што сте добили заиста једну благу санкцију за сва злодела која сте чинили пуне 4 године.
Не постоји никаква спирала зла.Ви сте спровели геноцид над Србима, за то следи освета.
Сваки домобран и усташа је био злоничац и заслуживао је смртну казну, без обзира да ли је лично некога убио.То су биле злочиначке формације геноцидне НДХ и свако ко је био њихов припадник требао је да буде стрељан.
То се дешавало после капитулације Немачке, и сви они су били обични злочинци-одметници који су мкорали бити стрељани по кратком поступку.Тако то иде у ратном стању, нема суђења већ се то решава по кратком поступку.
Ne, ovi drugi u opoziciji već 6 meseci na ulicama, za sada pokušavaju fino i kulturno ali to može da se pretvori u brzo i efikasno.Народ, јел то она руља на СНС митингу?