buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.818
Piju, kurvahu se, ganjaju malu decu...
Jedan pop iz Boke kod Secnja (koga sam ja poznavao) je imao obicaj da golisav tera biciklo kroz celo selo....
Hrvat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan pop iz Boke kod Secnja (koga sam ja poznavao) je imao obicaj da golisav tera biciklo kroz celo selo....
Da.I počeli su da diluju drogu naveliko i da se napijaju toliko da ne mogu da stoje na nogama već ih voze pored kovčega na sahranu.Ne tera me, samo mi smeta licemerstvo istih i njihova zloupotreba naivnog naroda. Veze to sa pravim Hrišćanstvom nema.
Naša crkva se više bavi politikom nego samom verom.
- - - - - - - - - -
Popovi su sada deblji i bahatiji.
Da.I počeli su da diluju drogu naveliko i da se napijaju toliko da ne mogu da stoje na nogama već ih voze pored kovčega na sahranu.
Ortodoksno znači izvorno.
svestenici zasluzuju svaki dinar koji dobiju - najlakse je nekom drugom prebacivati kako mu je lak zanat, a vi nemate pojma koliko mentalno utice na coveka da svaki dan gleda po 2-3 sahrane, da mora da gleda vrlo emotivne trenutke rastanka od najblizih, neretko mora da ih i tesi, a ni slave ne nabace uveh osmeh na lice, kada vidite siromasne porodice koje jedva krpe, ali se opet drze i veruju u nesto, raznih se jada nagleda svestenik
a nemate pojma koliko su puta na selu svestenici pomirili komsije da se ne poubijaju, koliko su puta sprecili ljude od samoubistva - vas to mozda ne dotice ako zivite u velikom gradu, ali imati bar jednu racionalnu glavu u svakom selu puno znaci
znam, ima i losih, nije svaki dobar, mnogi iskoriscavaju svoju poziciju - ali takvih postoji svuda
pre svega morate shvatiti da je crkva HUMANITARNA organizacija i narodna kuhinja je CRKVENA kuhinja
svestenici su generalno korektni ljudi, ali ste vi ljubomorni cim vidite lep auto, a to sto taj covek dosta nosi na sebi zanemarite jer ne vidite

Da.I počeli su da diluju drogu naveliko i da se napijaju toliko da ne mogu da stoje na nogama već ih voze pored kovčega na sahranu.
Kako god ne znači to što je blajbi napisao.
Da i ovaj se baš hrišćanski ortodoksno opružio.Voze ga pijanog na sahranu.Bravo! To za drogu sam i zaboravio već.
Znači tri sveštenika su cijela crkva? Hoće to![]()
Da i ovaj se baš pijan hrišćanski opružio.Vode ga pijanog na sahranu.
https://www.a1info.net/skandal-nad-...-ga-stavili-u-prikolicu-pored-pokojnika-foto/
![]()
Troje diluju drogu, par siluje decu, jedan ubije čoveka... nakupi se tu njih.
- - - - - - - - - -
Haos!

svestenici su na selu u drugom svetskom ratu skrivali one koje su trazili nacisti u seoskim crkvama ali vlast koja je dosla nakon rata je bila anti-crkvena pa samim tim je i zanemarila tu cinjenicu
Pa popova je bilo u vrhu Titove vlasti nakon rata.....I to pravoslavnih!
jeste, toliko je voleo popove, joanikija lipovca pogotovo....
Pa srpski patrijarh German je putovao sa Titom na mnoga putovanja po svetu...
Pa popova je bilo u vrhu Titove vlasti nakon rata.....I to pravoslavnih!
jeste, toliko je voleo popove, joanikija lipovca pogotovo....
Pa srpski patrijarh German je putovao sa Titom na mnoga putovanja po svetu...
To je još jedna od tvojih brojnih izmišljotina.
mnogo ti znas....
Tito i German, prijateljski uz casicu:
![]()
Ma Srbi su se super slagali sa Turcima. Zato 400 godina nismo ni dizali ustanke protiv njih, niti išta značajno i veliko osim pojedinačnih hajdučkih i uskočkih upada,
Problem je nastao kada su vlast u Srbiji preuzele dahije, odnosno Srbi muslimani, a poznato je da Srbin Srbina najviše mrzi i najmanje mu veruje.
Da su pravi Turci i dalje ostali na vlasti ko zna kada bi se Srbija oslobodila i da li bi se ikada i oslobodila.
imali su pravo da ...Ti si Sotire ili bolestan čovek ili ti je inteligencija na nivou nekog osnovca. Vadiš neverovatne zaključke, vidiš u mojim postovima nešto čega uopšte nema i što nisam imao ni nameru da spominjem.
Ja Vojvodinu nigde nisam spominjao, niti sam imao nameru, a kada sam govorio o Srbiji i Srbima pod Turcima rekao sam ''mi''.
Bezveze potenciraš neke stvari i započinješ teme koje meni nisu bile ni na kraj pameti.
Jesam li rekao nešto neistinito? Zar Srbi u Srbiji nisu čekali preko 400 godina da dignu ustanak? A ako baš hoćeš o Vojvodini ili konkretno o Banatu, Srbi Banaćani su dizali ustanak protiv Turaka još 1594. godine, samo 40ak godina posle turskog osvajanja Banata.
Izguglaj koje bio Teodor Vršački i Sava Temišvarac.
Oni su taj rat ušli sa nekoliko hiljada pobunjenika, izgubili su, zbog tog sukoba su i spaljene mošto Svetog Save, ali za dizanje ustanka čekali bukvalno 10 puta manje nego tadašnja okupirana Srbija.
Pitaš zašto se nisu dizali ustanci protiv Mađara i Austrijanaca. A relano zašto bi? Srbi su prebegli u Vojvodinu da bi se spasili turskog zuluma, primljeni su na tuđoj teritoriji, dobili su neke povlastice, a zauzvrat su štitili granicu od Turaka.
Bili su brojčano mali, a samo iz tebi poznatih razloga su trebali da dižu bunu okruženi sa severa i sa juga sa dve najjače svetske sile tog doba. Srbi u Vojvodini za razliku od Srba u užoj Srbiji nisu bili okupirani, pa koji je razlog za dizanje buna?
Srbi u Vojvodini su se postepeno, politikom i diplomatijom izborili za svoju teritorijalnu oblast, a Jovan Nenad je još 1526. godine severno od Dunava formirao kratkotrajnu srpsku državu kada Srbija nije postojala ni u kakvom obliku.
Kažeš kako ste nas vi Srbijanci (tvoje reči) oslobodili i kako ste krvarili za našu slobodu. Ja koliko znam na teritoriji Vojvodine tada nisu vođeni nikakvi ratovi, a Vojvodina je psole rata mirno, bez vojnih intervencija, dobrovoljno integrisana u sastavni deo kraljevine Srbije.
Tako da ponovo ili svesno lažeš ili pričaš o stvarima o kojima nemaš pojma.
Kočinu krajinu su započeli i finansirali Austrijanci sa namerom da se teritorijalno prošire južno od Save i Dunava. Srbi su bili iskorišteni samo kao pomoćna vojska, prihvatajući dolazak drugog okupatora na mesto prvog.
Znaci austrijanci su jedne Srbe voleli a ove druge nisu , lale im draze od gedze jel da ??