......bolje da ne, al tebi ako baš toliko nedostaje, spremi se pa putuj, ne treba ti pasoš, prijatelju.
Mnogima nedostaje prijatelju ne samo meni.Dužan sam da te obavestim da si zakasnio za 5 hiljadarke jer
se ovi zauzeli za moj pasoš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......bolje da ne, al tebi ako baš toliko nedostaje, spremi se pa putuj, ne treba ti pasoš, prijatelju.
Kome nedostaje, nek putuje kod njega.Mnogima nedostaje prijatelju ne samo meni.
Nisam ja zakasnio prijatelju nego ti vrdaš.Dužan sam da te obavestim da si zakasnio za 5 hiljadarke jer
se ovi zauzeli za moj pasoš.
Prijatelju danas sam dobio crno na belo.Zašto bi vrdao kada ni ovima nisam manje dao.
Ne znam zašto, al vidim da vrdaš.
Obećo si da ćeš da calneš, ja ti sredio, a ti sad vrdaš.
Nema veze, nisam ja to zbog para ni radio.
Nameni nekoj sirotinji kad budeš išo u crkvu il džamiju, il gdeveć ideš.
Ja sam ti prijatelju iz doba Tita,a nisam ni obrtao ćurak da mi se smeju da sam *********.
Znam samo da je ono što je Tito napravio pre tolko godina više niko to nije uspeo.Ostalo šta
da ti pričam.
...neponovilo se.
Bio sam slobodan ko ptica na grani,zašto ti to nebi ponovio.
Ne dao mi Bog tvoju slobodu.
Zašto, zato što sam drugi svet prijatelju.
Деки, то је заиста надреално, како објашњаваш крст?
Sta da ti kazem , ovih dana kruze i tradicionalno price da ljudi nisu smeli ni da se krste , ni da slave ... nista ...![]()
Деки, то је заиста надреално, како објашњаваш крст?
Bingo za budale.
Kažeš pola škola?! A u drugoj polovini ko je radio?5. Učiteljica je Hrvatica jer je krst katolički.
Pola škola po Srbiji dobilo je hrvatski učiteljsko nastavnički kadar.
Direktori škola obavezno nesrpskog porekla.
Srpski profesori su streljani zbog saradnje sa okupatorom i zastrašivani
Ova majmunčina Milenković da zna za stid ne bi se ismevao jednoj tako groznoj orvelovštini.
Kažeš pola škola?! A u drugoj polovini ko je radio?
Vidiš li koliko si nenormalan?
Odličan 5 budalson, uvek iznenadis sa paranojom.
Nenormalno je mujmane to tvoje izdrkavanje nad najcrnjom nesrećom koja je zadesila Srbe od Bajazita naovamo.
DakleM, nema škole u Srbiji u kojoj nisu drmali dovedeni kadrovi koji bi i bili dovedeni da nadziru i cinkare Srbe prosvetne radnike.
Cek aj dogovori se ... jel su svi bili Rvati u Srpkim skolama ili su neki cinkarili Srbe koji nisu smeli da nose krstic kao gospodja sa fotke ... za koju znas da je Rvatica![]()
Sve je jasno, sem tebi.
Gospodža sa slike može da bude i Mađarica i Slovenka i Slovakinja, nebitno je za fabulu.
Bitno je da tvoj idol majmunčina Milanović zaprndecnu autogol iz penala, a ti još nikako da ukapiraš.
Ne nego se budala upecala , niko drugi nego budala ... zato sam i napisao Bingo za budale.... odigrao si , dodao si opciju broj 5!![]()