- Poruka
- 6.710
Celu državu treba reorganizovati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja verujem da je tebi prece da svaki dan sebi govoris da si Srbin i da si pravoslavac i da mezis Hrvate...[emoji38]
Evo zasto je detitoizacija potrebna.
Bravo. Po koji x i sta menjati uopste?Celu državu treba reorganizovati.
Bravo. Po koji x i sta menjati uopste?
Josip Broz.
Ja verujem da je tebi prece da svaki dan sebi govoris da si Srbin i da si pravoslavac i da mezis Hrvate...
A deciji dodatak primas dizivotno.

1. Vratiti Kosovo
2. Vratiti kralja
3. Vratiti koncentracione logore
Sveto trojstvo forumskih desničara.

bićeš ti mali moj golootočanin

Simbolican smisao...
Da bi se koliko toliko Muslimani, Rvati, Srbi smirili i radili a ne ponavljali odakle su i koje su vere i nacionalnosti ko drogirani mamlazi danas...
Klasicna kriza identiteta.Ja sam ateista, ne zelim vise da budem Srbin vec Svajcarac ili Austrijanac, Cemerikanac, Englishman in NY...
Ne mrzim CRO, ali ne bih mogao da se kupim u blizini logora Jadovno kao sto neki SRB idioti to rade.
Deciji dodatak ftw.![]()
Pa evo i ja kazem da je sada Kosovo nebitno i?Forumerski desnicari maltene stalno govore kako je Kosovo nebitno. Mislim na nas neoliberale.
Nacionalisti su najcesce levicari. Zar razliku izmedju levice i desnice nismo apsolvirali na odredjenoj temi?
- - - - - - - - - -
KRCKAJ KEVINU INVALIDSKU I UZIVAJ DOK NIJE PRESUSILA !!![]()
1. Vratiti Kosovo
2. Vratiti kralja
3. Vratiti koncentracione logore
Sveto trojstvo forumskih desničara.

Kaze se pas a ne ker...Deki,ne želim ti ništa loše ali moram da pimetim da je moj ker pametniji od tebe.Ovo ozbiljno kažem tj.pišem,.
ne znam ja šta ste ti i tvoji poluretardirani drugarčići apsolvirali
znam samo da si sigurno mlad, zdrav i prav, idealan za pijuk

Forumerski desnicari maltene stalno govore kako je Kosovo nebitno. Mislim na nas neoliberale.
Nacionalisti su najcesce levicari. Zar razliku izmedju levice i desnice nismo apsolvirali na odredjenoj temi?
- - - - - - - - - -
KRCKAJ KEVINU INVALIDSKU I UZIVAJ DOK NIJE PRESUSILA !!![]()
Klasicna kriza identiteta.
Zato i ponavljas te neoliberalne bajke.
Inace ovaj tvoj post je dokaz velike slabosti - ne mozes vise da smislis nas neoliberale pa si resio da nam prisivas i nacionale odlicja.
Prso si ko lajsna @Kreptomane.
Nego nesto bih voleo da znam... Istinu da mi kazes... Jesi li ti bio medju studentima koji su predali onaj zahtev Vladi prosle godine tokom onog protesta protiv diktature??
Prso si. Nasi zakoni su veoma dobri , problem je sto se ne primenju...Menjati zakone.
Bilo bi isto kad bi neko rekao da je Valjevo nebtino ili Pomoravlje ili Beograd ili Banat...
A ti vidim i pevas [emoji23]Meni prosto tragikomicno koliko ti imas isprazne komentare ponekad.
Isto ko onaj tip @Nan Elmoth
Samo detinjsto durenje - niti zna sta prica, samo lupeta u prazno.
Nije,mJešanac je kao i ti samo je mnogo pametniji od tebe.Nego da te pitam , jel i ta kuca Srbin??
Prso si. Nasi zakoni su veoma dobri , problem je sto se ne primenju...
Ajde dalje, mozda ubodes... [emoji23]
ja oduvek vas ne mogu da smislim, vi ste sve najgore što se ovoj državi može desiti, zbog vaše logike mi idemo u ponor
i ne znam otkud tebi da sam ja student pa da predajem neke studentske zahteve
Slazem se sa tobom apsolutno.Teritorija nije bitna vec narod, demografija, ljudi.
Nekada davno je bila bitnija teritorija jer je poljoprivreda bila glavna grana privrede - tada je napisana i ona nesrecna knjiga Karla Marxa, Kapital.
E tada su ljudi ziveli bas bedno - rintaju od jutra do mraka za 3-4 tone krompira po hektaru godisnje. Ne znam da li je cifra tacna, ali ovo je sustina.
A sad imas prinos od maltene 80 tona krompira po hektaru i svi prinosi poljoprivrednih kultura su visestruko veci nego pre 100 i vise godina.
Jos plus mehanizacija i hemija su poljoprivredu dovele do vrhunca razvijenosti i sada teritorija i nije tolko bitna kao nekad, pre recimo 100 godina.