Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kosovo je izgubljeno, oteto, kakogod.

Treba spreciti odlazak mladih ljudi iz SRB, a 300.000 je otislo u zadnjih 7 godina.

Zato je resenje neoliberalizam.
Ne kapiras, upravo zbog neoliberalizma odlaze... [emoji3]

U komunizmu je bilo najvise Srba u Srbiji, posle toga tj ratova ovde nema nade i zato odlaze...
Radije ce gladivati u Nemacku nego u Srbiju... sacuvaju neku sumu i vrate se ovde u starosti...

Ne kapiras, upravo zbog neoliberalizma odlaze... [emoji3]

U komunizmu je bilo najvise Srba u Srbiji, posle toga tj ratova ovde nema nade i zato odlaze...
Radije ce gladivati u Nemacku nego u Srbiju... sacuvaju neku sumu i vrate se ovde u starosti...

Dobro onda zaposlite ih sve u javnom sektoru i dajte im plate 1.000 evra ako ne valja neoliberalizam.:lol:

Ovo je moje licno misljenje.
Ne vredi ti nista zemlja bez naroda.

Evo ja imam preko 100 hektara u planini i tamo nisam bio 10 godina, a jako lep predeo.

Glavno pitanje je da li si izvršio detitoizaciju zemljišta?

Ume nekad da zemlja vuče taj žig socijalističke proizvodnje, pa je bitno detitoizovati je, prvo dovedeš popa da okadi (platiš to po tržišnoj ceni), pa onda prodaš zemlju stranom investitoru ili daš državi da ona to uradi za tebe.

Kad se transakcija završi, zemlja je uspešno detitoizovana.

Ovo je moje licno misljenje.
Ne vredi ti nista zemlja bez naroda.

Evo ja imam preko 100 hektara u planini i tamo nisam bio 10 godina, a jako lep predeo.

Onda je to mnogo veći problem.Narod bez teritorije ne može ni da postoji pa je tvoja tvrdnja neodrživa .U istoriji je to istina uspelo ali samo jednom narodu koji poseduje osobine koje Srbi naravno nemaju.

Ume nekad da zemlja vuče taj žig socijalističke proizvodnje, pa je bitno detitoizovati je, prvo dovedeš popa da okadi (platiš to po tržišnoj ceni), pa onda prodaš zemlju stranom investitoru ili daš državi da ona to uradi za tebe.

Detitoizacija je izvrsena restitucijom.:cool:

[emoji3] haha treba to odraditi...

Neja napuste sve te stanove koje su dibili od drzave, i ne samo stanove nego i zemlju...
Kada su toliko gadljivi, neka sto pre poklone to. Ako prodaju onda je to nesreca.

Onda je to mnogo veći problem.Narod bez teritorije ne može ni da postoji pa je tvoja tvrdnja neodrživa .U istoriji je to istina uspelo ali samo jednom narodu koji poseduje osobine koje Srbi naravno nemaju.

Ne govorimo o totalnom gubitku teritorije. Gubila je Srbija kroz istoriju mnogo vise.

Gubitak polovine muskog stanovnistva u WW1 je 100 puta veca katastrofa nego gubitak Kosova.

A da se nesto slicno ne bi ponavljalo Srbiji je potrebna jaka ekonomija.

Da se motivisu mladi ljudi da otvaraju firme u SRB i da ostanu tu da zive i rade i da rade sa EU i izvoze tamo, a ne da se sele u EU.

I jedino resenje za to je neoliberalizam.

Inace u SRB ce ostati samo paraziti koji bi u javni sektor, a odlazice najsposobniji i oni koji uspeju da odu.

I onda dobijemo propalu parazitsku naciju.

moj prapradeda je imao 2 fijakera i 4 konja

i još 2 fijakera na kojima su ta 4 konja sedela, a koje je vuklo još 8 konja

pa kad prođe sa konjima kroz selo do jedne od njegovih 12 fabrika, to se sve trese, pravo domaćinski

a ne neki socijalistički vozovi i pruge i bogapitaj šta je sve ********* gradio za džabe

moj prapradeda je imao 2 fijakera i 4 konja

i još 2 fijakera na kojima su ta 4 konja sedela, a koje je vuklo još 8 konja

pa kad prođe sa konjima kroz selo do jedne od njegovih 12 fabrika, to se sve trese, pravo domaćinski

a ne neki socijalistički vozovi i pruge i bogapitaj šta je sve ********* gradio za džabe

Moji su bili seljaci, ali su imali dosta zemlje.
A imali su i neku fabriku ili radnju necega - tekstil valjda i jednu kafanu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back