AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 39.346
tito je bio ustaša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tito je bio ustaša.
Korisniče AleksaJ
prestani da citiraš moje poruke.Ja tvoje poruke ne vidim a i da ih vidim ne bih ih čitao.Nikad ih nisam ni čitao.Verovatno ni drugi korisnici ne čitaju tvoje poruke.
odgovoriKorisniče AleksaJ
prestani da citiraš moje poruke.Ja tvoje poruke ne vidim a i da ih vidim ne bih ih čitao.Nikad ih nisam ni čitao.Verovatno ni drugi korisnici ne čitaju tvoje poruke.
Korisniče AleksaJ
Kad Britanika postane starija od srpskih zakona javi se.Пошто постоје валидни монархистички извори
хајмо погледати шта Британска Круна пише о Четницима у Светском рату
https://www.britannica.com/topic/Chetnik
many Chetniks occasionally joined German, Italian, and Croatian units in operations against their communist rivals. The Allies, who at first considered Mihailović the pillar of the Yugoslav resistance, eventually shifted their support to the Partisans.
Пошто су Германи били организовани у Вермахт или СС .. у време Светскога рата су слушали Адолфа Хитлера
логично је закључити да су четници сараживали са НАЦИ ФАШИ ситма ...
Па ви поричете Краљевско одрицање четника у току Светскога рата ? и то краља ЈУГОСЛАВИЈЕ
Кави сте ви монархисти ?!
Дана спотомака краља ЈУГОСЛАВИЈЕ намеравате поставити на престо СРБИЈЕ ?!
Овде ништа није 'инетрпретација'.. Сува ФАКТА.
oznaške podmetačine.Фотографије је снимак.. чега ... ? Доказ чега ? Доласака партизанске делгације у постављаче улова предаје ... усташа ?
Ови селфи је моно експлицитнији
![]()
Ima li veće ironije od primanja desetina hiljada ustaša u partizane 1944....
Kad Britanika postane starija od srpskih zakona javi se.
oznaške podmetačine.
Kako onda nije pobio sve Srbe ?tito je bio ustaša.
Ниједан закон неће нас спречити

Nije mogaoKako onda nije pobio sve Srbe ?
Lupas gluposti.
Ni do sada niste mnogo marili za iste.
A što se smeha tiče...![]()
Sve koji jesu nešto značili jeste.Kako onda nije pobio sve Srbe ?
Lupas gluposti.
To su oni što su bili bučna publika na montiranim procesima klasnom neprijatelju odnosno streljački vod u civilu?Отишли су многи 'насмешени' ..И ти ћеш ....
Живео СКОЈ
![]()
Nestale zalihe elita u Srbiji...Sve koji jesu nešto značili jeste.
A kada istrebiš elitu jednom narodu tiho proterivanje nekoliko miliona Srba u dijasporu je samo tehničko pitanje.

Skoro sam vdeo na tviteru tako jednog bumera , kaze najgori Srbski lider je svakako bio Tito.Nije mogao

Nestale zalihe elita u Srbiji...
Pobio Tito![]()
Latinka Perovic je objasnila.
Po ko zna koji put ...
Latinku mrze inace i titoisti i nacionalisti aka cetnici.
Ni do sada niste mnogo marili za iste.
A što se smeha tiče...![]()
Ima li veće ironije od primanja desetina hiljada ustaša u partizane 1944....
Отишли су многи 'насмешени' ..И ти ћеш ....
Tita nema 40 godina.
Nacionalisti se zale da je pobio svu elitu davno , niko se vise i ne seca toga ...
Demokratski vec 30 godina menjate vlast i opet kriv Tito. ..
Pa dobro ni africka plemena nisu tolike kukavice da ne kazu da su jednostavno nesposobni i da nije resenje da za svaki neuspeh krivis osobu koje nema 4 decenije..
O katarzi posle svega i da ne pricamo ...
Tita nema 40 godina.
Tamo gde i svi odlazimo kada dodje vreme.A gde ću to da odem?
Mantra mantra sve mi se mantra kada cujem o monarhiji ...Ali je ostala njegova nomenklatura.
Kao što rekoh, bio je to konc logor.Ма њих хеве што немају као Јосип 10 000 000 будал ада ради за Џ .....