Франко, кој си ти на слици ?????
Jesi li prepoznao Tita?U to vreme je bio mladji čovek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Франко, кој си ти на слици ?????
Jesi li prepoznao Tita?U to vreme je bio mladji čovek.
fotografijaЈесам само Тита, а који си ти на слици ?
Хахаха.
Тачно сам знао, сада ће да иде одбрана транзиционе дезиндустријализације, са оном причом "то није било рентабилно".
Ти си био у сваком ООУР-у, све си прегледао, проценио све машине, и знаш да ли је то ваљало или не.

Ma da...svakako je bilo rentabilno praviti ''juga'' sa 40.000 radnika
Nisam bio u svakom OUR-u ali sam ih video dovoljno,čak i previše...
I ne branim ja nikoga nego ''valja mreti valja pravo govoriti''
Jesi li ti kupio neki OUR ?
Teraj dok se ne raspadne, mada jeftino održavanje pa ih bole uvo...Приоритет ДЕПОС'а није било покретање производње ... већ ликвидације имовине ... 'транзиција' јавне заједничке имовине у личну и приватну ....
Зато су камиони такви какви су
Teraj dok se ne raspadne, mada jeftino održavanje pa ih bole uvo...
Alibunar,Alibaba,Alivucic...Ale.
Jedina tranzicija u ovoj zemlji je da su udbaski budzovani privatizovali ono sto su nacionalizovali kad su zajahali Srbiju.
имов'ну турака
Koju imovinu Turaka?
U zemlji koju okupiraš ništa nije tvoje iako misliš drugačije.Феудалну..... Па зар монархоид ... као ти ... пориче право силеџије да ужива над пленом ?!
Тај средњвековни монаро принцип је био добар свим данашњим ЕвроМонархијама
ИЛИ .... лицемерно .. МОНАрхистички ... принцип ћете порећи ..
гледајући сада како је 'лепо' у маонархијама'.....
U zemlji koju okupiraš ništa nije tvoje iako misliš drugačije.
Pokušaj da staviš znak jednakosti između srednjovekovne i savremene monarhije je... znaš već i sam.
Neki dan se čudio kada sam mu napisao da su kolonije upravo monarhistički poduhvat.Окупираш ?!
Па зар није МОНАРХОпринцип 'освоји' .. и ондак је то ТВОЈЕ.....
Па зар исти принцип Караждеровићи нису примен'ли на Сапад Дрине .... Прошир'ли МОНАРХију ......
Исти принцип ЕНГЛЕЗИ ... ишли 'где сунце не залази'.. црне жуте црвене беле .....
Чуднома ниј ени чуфдан ни лицемеран је МОНО поглед .. Уствари сваки ИНДИВИДУО поглед ...
Ок .. капирамо Вас .. идиите се сада играти 'ауторитета'... негде другде ....
Naravno , kod mafije i dalje bratstvo jedinstvo...Имали либералнијега принципа од тога ?!
Hajde da razmislimo, hajde na tren da budemo svi budale ...i biće nam svima lakše.Jedina tranzicija u ovoj zemlji je da su udbaski budzovani privatizovali ono sto su nacionalizovali kad su zajahali Srbiju.
E to ima kao model...Hajde da razmislimo, hajde na tren da budemo svi budale ...i biće nam svima lakše.
Vucic