Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelju nije lako postati Britanski agent.Uostalom da nije bilo Tita nebi ja bio u CH kao i mnogi drugi.
Šta fali Titi?Da se mi Titoisti malo zabavimo....
Nista pojeli ga crviŠta fali Titi?
Posle tolko vremena svakog pojedu crvi.Meni je najvažnije da je živeo i da sam ja zahvaljujući upravo njemu bio ovdi.Nista pojeli ga crvi
Nisi ni pogledao video....Šta fali Titi?
Cisti moravac Vidojko...
Nema boljeg videa nego ličnog iskustva.Nisi ni pogledao video....
Cisti moravac Vidojko...
Meni je najvažnije da je pandrkno ali i da treba puno muke da se ispravi sve sto je zabalego sa svojom sektomPosle tolko vremena svakog pojedu crvi.Meni je najvažnije da je živeo i da sam ja zahvaljujući upravo njemu bio ovdi.
A meni je najvažnije da sam živeo u demokratji. Bila je demokratija do jaja.Meni je najvažnije da je pandrkno ali i da treba puno muke da se ispravi sve sto je zabalego sa svojom sektom
U Svajcarskoj.A meni je najvažnije da sam živeo u demokratji. Bila je demokratija do jaja.
U CH ni blizu kao kod Tita.Za vreme Tita pevali ljudi ovako:Bog da živi ovaj režim plata ide a ja ležim.U Svajcarskoj.
Ovde, dokurca.
Znam, zato si smugno prijatelju.U CH ni blizu kao kod Tita.Za vreme Tita pevali ljudi ovako:Bog da živi ovaj režim plata ide a ja ležim.
Reko sam ti davno- na specijalizacijiZnam, zato si smugno prijatelju.
Znam,prijatelju, to i kazem.Reko sam ti davno- na specijalizaciji
Za vreme Tita mogle su žene da teraju bolovanje po godinu dana u CH ni sjučajno.Znam,prijatelju, to i kazem.
Ti si izgleda bolovao i duže od tih ženaZa vreme Tita mogle su žene da teraju bolovanje po godinu dana u CH ni sjučajno.
И сада породиље имају годину дана боловања.Za vreme Tita mogle su žene da teraju bolovanje po godinu dana u CH ni sjučajno.
A neke i duže, samo dobiju dopis o otkazu.И сада породиље имају годину дана боловања.
Meni je najvažnije da je pandrkno ali i da treba puno muke da se ispravi sve sto je zabalego sa svojom sektom
И сада породиље имају годину дана боловања.
Neprdi... зато су Вже секте све зафрафоњале .. засбрале .. задофнале ....
Свака част ... ударили сте нови ТЕМЕЉ дну талога , а и површини сенкрупе
Додуше и узмежду дна и површи сте широко размазани .. колоидно растворени
У Време Јосима ...
Милинка Савић је имала новаца да одхрани десетине
https://arhiva.nedeljnik.rs/moj-ned...ak-milunke-savic-i-njena-detaljna-biografija/
а данас њен и тај дом пропада
https://www.istorijskizabavnik.rs/blog/kuca-milunke-savic
Ovdi ni dan danas ne pali kao vi tamo.И сада породиље имају годину дана боловања.