Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.040
Kad ne bude nas , ko zna ko cete biti vi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То су небитна фракционашка размимоилажења-
https://www.blic.rs/biznis/privreda...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info
Savet ministara BiH je doneo Odluku o zajedničkoj prodaji objekta stalne misije bivše SFRJ pri UN u Njujorku za 50 miliona dolara
jos se prodaje sto je tad kupljeno
hteo sam da stavim na onu temu gde se kuka kako se vracaju titovi dugovi ali mi ova pre izadje
jel prodala jel se rentira ili sta , nista te ne razumemАјде напиши мало о томе како је СФРЈ за неку сићу продала зграду у Бечу коју је купио краљ Милан Обреновић и у којој је била смештена Амбасада Краљевине Србије,Југославије ,СФРЈ...
Зграда је такорећи у центру Беча и данас се њена вредност процењује на милијарду $...
Рентирање доноси годишње отприлике трећину буџета Србије
Појаснићу тиjel prodala jel se rentira ili sta , nista te ne razumem
al da zgrada u becu vredi milijardu ...
(Продавало се и у доба СФРЈ оно што је стечено у Краљевини...)jos se prodaje sto je tad kupljeno
hteo sam da stavim na onu temu gde se kuka kako se vracaju titovi dugovi ali mi ova pre izadje
ne mogu da nadjem nistaПојаснићу ти
СФРЈ је продала зграду у центру Беча у којој је била амбасада Краљевине Србије а коју је купио краљ Милан Обреновић за потребе државе.Ту зграду је користила и Краљевина Југославија као и СФРЈ
Није то само једна зградица него комплекс који данас вреди милијарду $ јер рентирање свега тога доноси огроман приход
СФРЈ је то продала за неку смешну цифру....
Не можеш ништа да нађеш?Баш занимљиво...ne mogu da nadjem nista
a koliko bi vredeo novi beograd, sta mislis , ako kazes da jedna zgrada vredi milijardu
kvadrat u becu je duplo skuplji nego u srbiji , koliko vrede milioni kvadrata novog beograda
koliko vredi beogradjanka? - 3 milijarde?
Morali su da prodaju ambasadu kako bi dali penzije četnicima čuvenim antifašistima.Баш си несрећан кад тако збориш...демократску пензију коју сам зарадио у једној демократској држави нема потребе да ''појачавам'' ...
Morali su da prodaju ambasadu kako bi dali penzije četnicima čuvenim antifašistima.
ja treba da nadjem i ono sto ja navodim i ono sto ti navodis?Не можеш ништа да нађеш?Баш занимљиво...
А згодно си нашао како се продаје луксузни титов стан купљен у време СФРЈ
Квадрат вреди онолико колико прихода може да донесе,није то стан ...У Н.Београду шта мислиш колико вреди онај Кинески центар који се рентира за огромну цифру?
За Београђанку не знам колико али сигурно вреди огромну цифру
Што да вас запрепастим?Ви као не знате?ja treba da nadjem i ono sto ja navodim i ono sto ti navodis?
iznesi podatke, zaprepasti nas
E pa kur.čina! Nema od tog ništa!Хоће још како,иселиће се та смрдљива усташка лешина из туђе авлије....(а та се авлија мора вратити законитом наследнику...)