Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 20,6%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 14 10,7%
  • Neutralan

glasova: 4 3,1%
  • Uglavnom negativan

glasova: 22 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 64 48,9%

• Ukupno glasova
    131
Нисам променио страну, већ схватио да су
његови говори најбољи доказ заблуда у
које нас је увео и присилно држао у истим.

Рецимо то што гради социјализам капиталистичким
крвавим новцем, којег ви овде обилато пљујете.
Фантастичан говор у смислу поуке, како узети кредите
да те банкари раскуће.
Америчка пшеница је иста као совјетска али он бира
Америчку, надао се револуцији у Америци и мислио
да неће доћи на наплату.
Овај говор изванредно се наслања на већ постављане
антититоистичке карикатуре из совјетске ере.
Pa ti stvarno nemas gram logike , sve ti je obojeno , demagogija do krajnjih granica...
Pitaj koga hoces a da se razume u biznis, i videces da si se nalupao nevidjeno....
A da ne pricam koliki je bio maleni dug SFRJ , boranija....a tu ne spada samo dugorocni krediti, nego i nezavrsene poslovne obaveze , masa toga ima....i opet je bio sitan....

Pa ti stvarno nemas gram logike , sve ti je obojeno , demagogija do krajnjih granica...
Pitaj koga hoces a da se razume u biznis, i videces da si se nalupao nevidjeno....
A da ne pricam koliki je bio maleni dug SFRJ , boranija....a tu ne spada samo dugorocni krediti, nego i nezavrsene poslovne obaveze , masa toga ima....i opet je bio sitan....
Демагог о демагогији! Историја те демантује!

Историја ?! Историја су само преостале, доступне, презентиране .... вести .. Вести су мењане .. зато су непроменљиве

'Лаж је истина. Рат је мир ....'

Министарство Истине 1984.

Зашто се понашаш као моја мајка?
Кад год је нешто критикујем она одмах потеже тај идиотски аргумент,
како Пера или Жика. То што педофилија и данас постоји и што је
многи упражњавају не аболира ни једног педофила у прошлости.
Prvo malo da prosetas po narodu, pa da upoznas zene, pa onda da pricamo o pedofiliji....
A ne da sa pozicije maminog sina pricas o pedofiliji...
Pedofiliju bolje razume onaj ko je bio mlad kad je delio mz odnose sa zenama, i onda zna da razlikuje dete, od curke, od devojcurka i od devojke i na kraju ne znam koji naziv, aktivne seksualne osobe..

Decu treba zastiti od bilo koje seksualne primisli....a tu je danasnjica takvo zlo i kriminal da ne vredi ni pricati...
Zatim treba leciti zelju da se kompenzira nedostatak paznje i neznosti roditelja preko zelje za intimizacijom i preko seksa...sto je tako cesta pojava...a danasnjica je i tu uzasna...
Ja sam licno poznavao devojku koja se udala u 10 godina.....a ni ja nisam imao vise kad sam bio drugar sa dve iz doma bez roditelja, obe sa 4 grudima...vrlo brzo su one pricu sa sladoleda prebacile na igranje....
Zatim sam licno poznavao devojku koja je bila godinu mladja, znaci 11, a bila u kres shemi sa nekim od 45 godina, pa sam slusao njena razmisljanja , uz njenu drugaricu su bile zainteresovane za mene i u tom smislu....itd itd...

Nisu psiholozi bas tutubani kad su maloletnike podelili....na zalost ni razvojna psihologija nije bila tutubanska, ali je odbacena jer nije po ukusu zapada...

Danas je leglo pedofila, a sve pokriveno ....
Tek prelaskom iz SFRJ u ovo danasnje je pocelo da se javlja da drugarice iz srednje skole namestaju iz odeljenja svoje drugarice za silovanje opasnim momcima i to je cak i danas aktuelno....to je neko cudno tinejdz saucesnistvo i zloba...

Pedofilija je smesna ako se pogleda ciganska kultura....i tamo ima onih koje su seksualno neaktivne i sa 14....ali brate ima i onih sa 12 koje su prosle sito i reseto...a bez nasilja..

Tako da, u poplavi ponuda, a ima ih neko se i saplete....ja nisam, ali neko se saplete...
Meni su bile slatke da sladje ne moze da bude moje drugarice na ekskurzijama u srednjoj...a u osnovnoj su bile samo zestoka fantazija, iako sam mogao vec od 10 godina da budem u seks odnosima....ali ne smeta mi sto nije tako....
Psiholoski su tu malo drugaciji odnosi....
Ne postoji nasilje kod onog sto voli piletinu, dok kod pedofila postoji zelja da oseda nadmoc.....to su prilicno razliciti psiholoski profili...
Prvog lozi jedro telo, entuzijazam i optimizam i predanost koju mlado bice oseca u ljubavnom zanosu......i samim tim pokazuje slicnu teznju i kod onog ko tezi takvim odnosima....dok kod pedofila koji trazi nezrelost kod deteta, to je vec predatorski cin...
A obe te kategorije spajati u jedno to ne rade ni psiholozi osim antititoista...
I to da bi sve moguce pa i ekonomiju izokrenuli...

Malo vise bolesno......

A i pitanje je sta je motiv mladica od 28 koji se zagrejao za devojku od 14, koju verovatno vidi kao slican uzrast ....
Da ne pricam da li afinitet ostaje isti....ili prelazi na 28.....sto ga i dalje cini lovcem na piletinu.....ocigledno , bar meni je da ceni lojalnost kod zene, to mirise iz ove dve kategorije....i ova od 14 ima prizvuk lojalnosti i ova od 28 ima prizvuk lojalnosti tj ima lojalnost...

Историја ?! Историја су само преостале, доступне, презентиране .... вести .. Вести су мењане .. зато су непроменљиве

'Лаж је истина. Рат је мир ....'

Министарство Истине 1984.

Мислим на стварну преживљену историју, не ту из школских уџбеника.

Naprotiv, konkretni podaci finansijskog stanja SFRJ su dovoljni da zacepe usta svim antititoistima....ali narod ne zna da cita finansijske izvestaje....a da ne govorim da namera nije bila u ekstremnom profitu , vec da profit prelazi kroz plate radnicima ili u fondove kao investicija...

Pa u kojoj rupi si ti ziveo kad ti je istorija prezivljena bila losa u SFRJ, u kojoj to rupi je bilo lose....?
У свакој, скоро цела породица ми је у капиталистичким земљама,
отишли трбухом за крухом.
Да не причам сад о братству, јединсву, ЈНА, заробљеничким данима,
повратку кући, поновном одласку у рат, рањавању, избеглиштву...

Мислим на стварну преживљену историју, не ту из школских уџбеника.
9 март: Чудовиште је побегло из јазбине у коју је отерано
10 март: Корзикански огре се искрцао код рта Жуан
11 март: Тигар се показао у Гапу. Трупе са свих страна долећу да пресеку његов напредак. Завршиће своју бедну авантуру као бегунац у планинама.
12 март: Чудовиште је стигло до Гренобла
13 март: Тиранин је сада у Лиону. Страх и ужас савладавају све када га виде
18 март: Узурпатор је на три дана марша од престонице
19 март: Бонапарта напредује усиљеним маршом, али нема шансе да ће стићи до престонице
20 март: Наполеон ће бити под зидинама Париза сутра
21 март: Император Наполеон је стигао у Фонтенблу (велики краљевски замак надомак Париза)
22 март: Његово императорско величанство је синоћ јавно ушло у палату у Паризу. Општу срећу и весеље ништа не може надмашити.

Више волим стварност од фантазије.
tito_omladinka.jpg

Више волим стварност од фантазије.
Pogledajte prilog 677769

За све што ти је држава дужна да уради и учини обрати се горњој тројици .....

'Спавач'

psmaniac
Domaćin
Učlanjen
13.06.2014
Poruka3.059

За све што ти је држава дужна да уради и учини обрати се горњој тројици .....
Не сећам се да сам нешто тражио. Причам о последицама заблуда
у које нас је увукао црвени фрањевац, лажицар, Шћепан други.
Али шта ти знаш о томе?

Не сећам се да сам нешто тражио. Причам о последицама заблуда
у које нас је увукао црвени фрањевац, лажицар, Шћепан други.
Али шта ти знаш о томе?

Понављам. Задужио си потомство ове тројице горе . Њима се обрати . Не нама .

Другарице ви имате заиста са чиме да изађете пред овај ваш конгрес, ми то знамо.
Али нека вам ти велики успеси не буду разлог за САМОЗАДОВОЉСТВО, за самоуверење да сте постигле КУЛМИНАЦИЈУ.

Нон стоп ТОПЛО-ХЛАДНО, прво их помази а затим шамар.
Затим иде пљување по империјалистичком западу и уздање
у СССР(после их је неколицину послао на оток среће јер
су следиле упуства која им је прочитао у овој вежби читања).
После иде упутство другарицама да бдију над својом децом
јер трули запад жели да их отрује импријалистичком догмом
(не Трумановим јајима).
Све у свему препоручујем свим форумашима и обожаваоцима
и критичарима. Првима на САМОЗАДОВОЉСТВО и КУЛМИНАЦИЈУ,
другима на едукацију.

Другарице ви имате заиста са чиме да изађете пред овај ваш конгрес, ми то знамо.
Али нека вам ти велики успеси не буду разлог за САМОЗАДОВОЉСТВО, за самоуверење да сте постигле КУЛМИНАЦИЈУ.

Нон стоп ТОПЛО-ХЛАДНО, прво их помази а затим шамар.
Затим иде пљување по империјалистичком западу и уздање
у СССР(после их је неколицину послао на оток среће јер
су следиле упуства која им је прочитао у овој вежби читања).
После иде упутство другарицама да бдију над својом децом
јер трули запад жели да их отрује импријалистичком догмом
(не Трумановим јајима).
Све у свему препоручујем свим форумашима и обожаваоцима
и критичарима. Првима на САМОЗАДОВОЉСТВО и КУЛМИНАЦИЈУ,
другима на едукацију.

'Благодарим на репутацији'

Back