Mstislav
Legenda
- Poruka
- 72.447
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, tvoje uobicajeno cim ti covek razotkrije ono sto skrivas, ti ubacis rec lupetas....Lupetaš.
Naravno, kad treskaš etikete u svom poznatom titiotskom maniru.Da, tvoje uobicajeno cim ti covek razotkrije ono sto skrivas, ti ubacis rec lupetas....
Naravno kad postane jasno koliko je bolesnog kod tebe, a jeste previse, samo te budalastina spasava, jer to stvarno pomaze kod bolesti, nesvesnost koliko si bolestan....Naravno, kad treskaš etikete u svom poznatom titiotskom maniru.
Bolesne su samo tvoje konstrukcije i etikete .Naravno kad postane jasno koliko je bolesnog kod tebe, a jeste previse, samo te budalastina spasava, jer to stvarno pomaze kod bolesti, nesvesnost koliko si bolestan....
Recimo ovaj tip sto si me podsetio na njega, takodje nikad nije svestan da ga ljudi koriste kao poslednju budalu , svaka slicnost sa tobom je slucajna...
Znaci on ne primecuje da kad ima tu zelju da dominira, da svako ko koristi logicko da bi mu objasnio, gubi bez pogovora, a onaj ko totalno ignorise i pravi se englez, dobija skoro uvek i preokrene ga da zastupa nesto sto je cak i nemoralno...
Nesto kao kad u skoli profan pita djaka , ovaj ne zna nista, zasluzuje keca a profan ga pita, cisto da dominira, pa ne ucis Perice, a Peerica, profesore nemojte, ako ne dobijem bar 3, nece me pustiti da idem na ekskurziju sa odelenjem...
I onda profan pocen da totalno lazira ocenu , trazeci i stavljajuci reci u usta Perici , uz odobravanje i navijanje odelenja, a sve budalastina nevidjena....
I krajnji osecaj autokrate profesora je da je ispao covek, a ispao budala, a osecaj Perice je da je bez argumenata tj preko dozivljaja i ljudskih emocija shebao logiku i shemu profana...
Невероватно да ти као бранилац лика и дела наводиш управоTotalno je nebitno koje misljenje imam prema nekom pitanju, npr prema Titu, ako vidim da hokstapleri i oportunisti hoce da koriste neko pitanje da bi se okoristili ili resili svoje imovinsko stanje , a na racun zavadjivanja naroda...
Jok, u prevodu, on te krsti , a ti prdiš
koliko si nekreativan od 0 do ti.Novi nastavak teme, pošto je prethodni prešao 20 hiljada poruka (https://forum.krstarica.com/threads/detitoizacija.807177/)
Teško tebi ako ti budala prijatelj.Alo prijatelju daj pogledaj jel to stvarno ja slučajno čuo.Draža je bio sa jednim sinom u rat sa njim i taj sin mu poginuo.Drugi sin i ćerka bili u partizane.
Dakle jedan sin četnik a drugi sin i ćerka komunjare.Dal je to uopšte moguće?
Teško tebi ako ti budala prijatelj.
Moguće, prijatelju, što da nije moguće.Alo prijatelju daj pogledaj jel to stvarno ja slučajno čuo.Draža je bio sa jednim sinom u rat sa njim i taj sin mu poginuo.Drugi sin i ćerka bili u partizane.
Dakle jedan sin četnik a drugi sin i ćerka komunjare.Dal je to uopšte moguće?
Čakštavišedapače.Kad nekom kazes buudalo, to nije uvreda, taj je ponosan.....
Šta misliš, ko je više patio u SFRJ - ti ili Mare Jare?Čakštavišedapače.
U procentima na kraju ti ispade 100% najnapaćeniji .Šta misliš, ko je više patio u SFRJ - ti ili Mare Jare?
Ono u procentima...
pusti ti nas Gubitnike Tranzicije što ni za penziju nemamo minimalni broj godina a radili demokratski i 31.12 i 1.1. i na Božić i na Vaskrs (rek'o Gazda nek te plati SPC)U procentima na kraju ti ispade 100% najnapaćeniji .
...dobro aj, možda te Franak malo šije.....pusti ti nas Gubitnike Tranzicije što ni za penziju nemamo minimalni broj godina a radili demokratski i 31.12 i 1.1. i na Božić i na Vaskrs (rek'o Gazda nek te plati SPC)
https://www.njuz.net/4-navike-nepri...nimalac-na-ruke-zbog-kojih-se-osecaju-umorno/
...dobro aj, možda te Franak malo šije.....
..za pola %
...on se, jelte, napatio pod kapitalistikom čizmom
Moguće, prijatelju, što da nije moguće.
Draža je bio popriličnno crven.
Napaćeni prijatelju moj, napati se ti bome meni.Ima istine prijatelju.Evo danas čujem gospođa Martulo je teška četiri milijarde franaka.Buržujka i to ti je.Ja lično tu lovu nisam ni pogledao kako izgleda.
Moronu.Ахахахахахахах Дража црвен ахахахахахахахаххахахаа
' На скица је фота робота одметник Радржа. Ко видел одметник јавил ау штаба зофорт '
СС Вефнд Кулен Кавуремен
![]()
Šta misliš, ko je više patio u SFRJ - ti ili Mare Jare?
Ono u procentima...