"Dete se zaceni, poplavi, to dovodi i do smrti" Četiri bebe umrle su u Beogradu od velikog kašlja: Sa ovim simptomima odmah kod lekara!

Од моје заове шурњаја има комшиницу чија куме брат је био домар на медицинском факултету и са деканом на прст у бу.љу, тако да сам ја неприкосновени ауторитет по том питању!
Али џаба све то кад се лекари у вакцине разумеју ко Марица у к... :mrgreen:
Сироти Рифке, није он крив, избо се свим што су икад ставили у шприц, бушан је ко сито, пушта на све стране... :lol:

Сироти Рифке, није он крив, избо се свим што су икад ставили у шприц, бушан је ко сито, пушта на све стране... :lol:
Ne vredi ti više, pokazao si da si šuplaj po ovom pitanju Jbg.

Ако треба да идем да примим вакцину код лекара који се не разуме у вакцине, да ли онда да возим ауто на сервис код водоинсталатера, који нема појма о колима? :mrgreen:
Tebi neko i da nacrta, ne bi razumeo/la. Ali da, ti očigledno voziš auto kod vodoinstaletera na servis.

Од моје заове шурњаја има комшиницу чија куме брат је био домар на медицинском факултету и са деканом на прст у бу.љу, тако да сам ја неприкосновени ауторитет по том питању!
Али џаба све то кад се лекари у вакцине разумеју ко Марица у к... :mrgreen:
Dobra ti je šala.

Vama je do zezanje verovatno nemate decu.
Они који су кроз корону прошли с осмијехом и данас су нормални, они „одговорни и забринути” не могу доћи на ред за психијатра.

Они који су кроз корону прошли с осмијехом и данас су нормални, они „одговорни и забринути” не могу доћи на ред за психијатра.
Neki su umrli a mislili su da je covid jača influenca.

ovo stoji i to je jedini razlog zasto se ja nisam vakcinisao protiv kovida, ali pricamo o obaveznim vakcinama koje su dokazane da pomazu.
Ni to nije sasvim tačno. Neke rade dobro, neke bolje. Najbolje su se pokazale kineske, ali ujedno imaju i najmanji procenat uspešnosti. Ali kod koga rade, rade više nego odlično. Takođe jedine pokrivaju sve sojeve virusa.

Back